Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    RB Leipzig angriper, men blir avblåst for offside.
    1'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    2'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    3'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside.
    5'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    5'
    Emil Forsberg
    RB Leipzig angriper. Emil Forsberg får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    6'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Paris Saint-Germain
    Mål: Christopher Nkunku
    Målgivende: Andre Silva
    RB Leipzig tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Christopher Nkunku. Det er en fin assist fra Andre Silva.
    8'
    RB Leipzig har fått straffespark i Leipzig!
    10'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Danilo Pereira
    Dommer Andreas Ekberg gir Danilo Pereira (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    10'
    Andre Silva (RB Leipzig) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    12'
    Konrad Laimer
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Konrad Laimer fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    15'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    16'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Christopher Nkunku
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    17'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til RB Leipzig.
    20'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Det har vært en forferdelig start for PSG her. Mål imot og nesten en straffe til.
    21'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    RB Leipzig 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Georginio Wijnaldum
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Og der sitter den for PSG!!! Det er Mbappe som kommer seg på løp og får ballen inne i feltet. Franskmannen slipper ballen til Wijnaldum som enkelt kan sette ballen i mål.
    21'
    24'
    Gult kort til RB Leipzig
    Tyler Adams
    Adams får kult for å ha dytter Di Maria i ryggen.
    25'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    27'
    Akkurat nå leder PSG gruppe A i Champions League med ett poeng foran Manchester City. Leipzig ligger helt sist.
    28'
    En av RB Leipzigs spillere går i offside.
    28'
    Og der får faktisk Leipzig-trener Jesse Marsch gult kort for å klage på dommeren.
    30'
    29'
    Amerikaneren mener de skulle hatt frispark når Mendes sparker ballen opp i sin egen arm. Reprisen viser at han mest sannsynlig her rett.
    31'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    32'
    Mbappe prøver å finte seg gjennom, men blir tilslutt stoppet av Leipzig-forsvaret.
    34'
    Presnel Kimpembe
    Kimpembe takler ned to Leipzig-spillere, men dommer dømmer fordel. Hjemmelaget får jobbet seg opp i banen og kommer seg nesten til en god sjanse. Gult kort til den franske stopperen.
    32'
    Andre Silva
    Andre Silva kommer seg fri, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Den tar de kort!
    36'
    Triller bare ball på midtbanen nå.
    36'
    Så spiller de seg opp men innlegget fra Mukiele går i blokka og ut til corner.
    36'
    Frispark RB Leipzig.
    35'
    Den slås over alt og alle, og tyskerne fortsetter å trille ball.
    37'
    Angelino med en skummel heading bakover, og Mbappe går på løp mot ballen, men Gulaci er våken og rydder unna.
    38'
    I Leipzig slår Emil Forsberg en corner fra høyre.
    36'
    Hjørnespark til Paris Saint-Germain
    39'
    PSG som prøver seg nå, men alt går i blokka og ut til corner.
    39'
    39'
    RB Leipzig 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Målgivende: Marquinhos
    Mål! Georginio Wijnaldum gir Paris Saint-Germain FC ledelsen 1-2 etter en velplassert heading. Marquinhos sto for den målgivende pasningen.
    39'
    Målet til Paris Saint-Germain sjekkes av VAR
    Den legges midt i og stusses til Wijnaldum som header i mål. Blir vinket for offside, men blir sjekket av VAR nå.
    40'
    Målet til Paris Saint-Germain blir stående
    Den blir godkjent! Wijnaldum ikke i offside og dermed har han snudd kampen!
    41'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    41'
    Utrolig utvikling på denne kampen! Fra å ha blitt rundspilt har nå PSG snudd hele kampen!
    42'
    Klarer Leipzig å ta tilbake ledelsen og vinne kampen?
    JA!
    29%
    Nei...
    71%
    Antall stemmer: 1527
    PSG jobber seg fremover, men innlegget fra Mbappe blir blokkert.
    44'
    42'
    Mukiele prøver seg på et innlegg han også, men det går rett i Mendes.
    45'
    Det er lagt til tre minutter.
    45'+1
    45'
    Kylian Mbappe
    Mbappe kommer seg på løp alene med keeper, men avslutningen er svak.
    45'+2
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Andreas Ekberg tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    En innøvd variant der, som PSG mislyktes med, men de vinner en ny corner.
    45'+3
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    45'+3
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Willi Orban
    RB Leipzig bytter ut Willi Orban med Amadou Haidara. Dette er det første byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    46'
    Så er PSG nære å øke ledelsen! Di Maria kommer seg alene med keeper, men den er Gulacsi med på. Argentineren blir også avblåst for offside etter skuddet er avfyrt.
    48'
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nordi Mukiele (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    Nordi Mukiele ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leipzig.
    51'
    Kampen fortsetter.
    52'
    Simakan mister ballen og Kylian Mbappe stuper i angrep og fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Lite som skjer nå. Lavt tempo og bare trilling av ball nå...
    55'
    56'
    Donnarumma holder på å rote det til, men Mendes rydder unna.
    56'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel. Danilo feller Forsberg.
    57'
    RB Leipzig kommer seg til en mulighet, men blir avblåst for offside.
    58'
    Inn: Dominik Szoboszlai
    Ut: Emil Forsberg
    Bytte for RB Leipzig. Dominik Szoboszlai kommer inn for Emil Forsberg på Red Bull Arena.
    59'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Andre Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Yussuf Poulsen, mens Andre Silva tar plass på benken.
    59'
    60'
    Mohamed Simakan
    Mohamed Simakan avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    62'
    Nuno Mendes
    Dommeren gir Nuno Mendes et gult kort for å felle Nkunku.
    62'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Neymar blir spilt gjennom alene i feltet, men klarer ikke å få kontroll på ballen, og mister den like fort.
    63'
    Målsjanse til Paris Saint-Germain! Kylian Mbappe kommer seg alene igjen og fyrer av, men keeper redder.
    64'
    64'
    66'
    Se her da! Angelino kommer seg på både en, to og tre skudd, men alle går i blokka.
    66'
    Mohamed Simakan opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    69'
    69'
    Dominik Szoboszlai
    For en sjanse! Leipzig fosser fremover og Szoboszlai avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    74'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Amadou Haidara
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Amadou Haidara fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Dani Olmo
    Ut: Tyler Adams
    RB Leipzig gjør sitt fjerde bytte. Tyler Adams erstattes av Dani Olmo.
    75'
    76'
    77'
    Andreas Ekberg tildeler RB Leipzig en corner. Dominik Szoboszlai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    RB Leipzig avanserer forover på Red Bull Arena og Christopher Nkunku kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Paris Saint-Germain FC.
    82'
    82'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Georginio Wijnaldum
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Georginio Wijnaldum med Ander Herrera.
    85'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) erstattes av Julian Draxler.
    85'
    Inn: Benjamin Henrichs
    Ut: Konrad Laimer
    Jesse Marsch (RB Leipzig) gjør sitt femte bytte for dagen. Benjamin Henrichs erstatter Konrad Laimer.
    86'
    PSG presser på for å få inn et mål til, men de er fryktelig unøyaktige i avslutningene sine!
    86'
    Paris Saint-Germain FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RB Leipzig.
    87'
    Hjørnespark til RB Leipzig
    88'
    VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    89'
    Dommeren dømmer straffe til RB Leipzig
    90'
    Leipzig får straffe!
    90'
    Skal de klare å sette denne da?
    90'
    Nå hagler det med gule kort her ute!
    90'+1
    PSG-spillerne raser mot dommeren!
    90'+2
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for RB Leipzig...
    90'+2
    RB Leipzig scorer på straffe!
    RB Leipzig 2 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Dominik Szoboszlai
    Mål! RB Leipzig får et straffespark i Leipzig. Dominik Szoboszlai tar vare på sjansen og utligner til 2-2.
    90'+3
    Gianluigi Donnarumma
    Dommer Andreas Ekberg viser Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain FC) det gule kortet.
    90'+3
    Inn: Mauro Icardi
    Ut: Kylian Mbappe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Mauro Icardi, mens Kylian Mbappe tar plass på benken.