Frispark til RB Leipzig på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    1'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    4'
    Maximilian Philipp
    VfL Wolfsburg angriper. Maximilian Philipp får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Ridle Baku
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Leipzig. Ridle Baku avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    7'
    En av VfL Wolfsburgs spillere går i offside.
    10'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Mål for Wolfsburg!
    RB Leipzig 0 - 1 Wolfsburg
    Mål: Maximilian Philipp
    Målgivende: Maximilian Arnold
    Mål! VfL Wolfsburg tar ledelsen 0-1 ved Maximilian Philipp. Maximilian Arnold sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    13'
    Konrad Laimer
    Konrad Laimer (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    15'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    17'
    Yussuf Poulsen
    RB Leipzig angriper på Red Bull Arena, men Yussuf Poulsen header utenfor.
    18'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til RB Leipzig.
    20'
    Gult kort til RB Leipzig
    Benjamin Henrichs
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    20'
    24'
    Wout Weghorst
    Wout Weghorst header i stolpen! Veldig nære på for VfL Wolfsburg.
    25'
    27'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Christopher Nkunku
    Målsjanse til RB Leipzig! Christopher Nkunku treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    31'
    Justin Kluivert
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Justin Kluivert fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Frispark i en god posisjon for VfL Wolfsburg!
    36'
    Ibrahima Konate
    Ibrahima Konate (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    I Leipzig slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    38'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    38'
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Maximilian Arnold
    Målsjanse på Red Bull Arena! Maximilian Arnold fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    44'
    Marcel Sabitzer
    Dommer Felix Zwayer viser Marcel Sabitzer (RB Leipzig) det gule kortet.
    45'
    RB Leipzig 0 - 2 Wolfsburg
    Målgivende: Ridle Baku
    I Leipzig øker VfL Wolfsburg ledelsen til 0-2 takket være et mål av Maximilian Philipp. Det er en fin assist fra Ridle Baku.
    45'+2
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Angelino
    Ut: Benjamin Henrichs
    Julian Nagelsmann gjør dagens første bytte i Leipzig, når han tar ut Benjamin Henrichs og setter inn Angelino.
    46'
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Konrad Laimer
    RB Leipzig bytter ut Konrad Laimer med Amadou Haidara.
    46'
    49'
    Felix Zwayer tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 2 Wolfsburg
    Mål: Justin Kluivert
    Justin Kluivert scorer og reduserer til 1-2 på Red Bull Arena.
    51'
    52'
    Gult kort til Wolfsburg
    Kevin Mbabu
    Dommeren gir Kevin Mbabu (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    52'
    Willi Orban
    Willi Orban (RB Leipzig) header utenfor.
    53'
    54'
    Hjørnespark til RB Leipzig
    56'
    Lukas Klostermann
    I Leipzig header Lukas Klostermann (RB Leipzig) mot mål, men ballen går utenfor.
    56'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    59'
    59'
    59'
    Inn: Dayot Upamecano
    Ut: Ibrahima Konate
    RB Leipzig bytter ut Ibrahima Konate med Dayot Upamecano. Dette er det tredje byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    63'
    65'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    65'
    66'
    68'
    Maximilian Arnold vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Justin Kluivert
    Justin Kluivert (RB Leipzig) erstattes av Hwang Hee-chan.
    70'
    Felix Zwayer tildeler RB Leipzig en corner. Christopher Nkunku sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    72'
    I Leipzig slår Angelino en corner fra høyre.
    73'
    73'
    VfL Wolfsburg slipper å klare seg uten Maximilian Arnold som kommer tilbake på banen i Leipzig.
    73'
    74'
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    76'
    Dommeren dømmer straffe til RB Leipzig
    77'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og RB Leipzig får straffe!
    77'
    RB Leipzig scorer på straffe!
    RB Leipzig 2 - 2 Wolfsburg
    Mål: Marcel Sabitzer
    Marcel Sabitzer banker inn et straffespark på Red Bull Arena og utligner dermed til 2-2 for RB Leipzig.
    78'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Josuha Guilavogui
    Ut: Maximilian Philipp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Josuha Guilavogui, mens Maximilian Philipp tar plass på benken.
    80'
    80'
    Hwang Hee-chan
    RB Leipzig fosser forover og Hwang Hee-chan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.