Kampen er i gang på Red Bull Arena.
    Marco Fritz tildeler RB Leipzig en corner. Christopher Nkunku sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    2'
    Gult kort til Wolfsburg
    Paulo Otavio
    Dommeren gir Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    5'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Christopher Nkunku
    Sjanse til RB Leipzig! Christopher Nkunku er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    13'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    18'
    18'
    20'
    Gult kort til RB Leipzig
    Kevin Kampl
    Kevin Kampl (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    21'
    Dani Olmo
    Dommer Marco Fritz viser Daniel Olmo (RB Leipzig) det gule kortet.
    21'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    23'
    Kevin Mbabu
    Kevin Mbabu (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolfsburg
    24'
    Dommeren dømmer straffe til Wolfsburg
    25'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for VfL Wolfsburg...
    25'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    VfL Wolfsburg får tildelt et straffespark på Red Bull Arena. Wout Weghorst tar straffen ... og bommer!
    26'
    VfL Wolfsburg angriper i Leipzig, men blir avblåst for offside.
    29'
    31'
    Offside! Justin Kluivert (RB Leipzig) er alene igjennom, men dommer Marco Fritz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    33'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    34'
    Frispark RB Leipzig.
    35'
    Maxence Lacroix
    Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    35'
    Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) vinkes av for offside i Leipzig.
    38'
    Xaver Schlager
    Målsjanse på Red Bull Arena! Xaver Schlager fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    41'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    44'
    Dommer Marco Fritz ser at linjemannen løfter flagget, og RB Leipzigs Christopher Nkunku blåses av for offside.
    44'
    Renato Steffen
    Sjanse i Leipzig! Renato Steffen (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Wout Weghorst
    VfL Wolfsburg angriper. Wout Weghorst får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Willi Orban
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Amadou Haidara, mens Willi Orban tar plass på benken.
    46'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    49'
    Yussuf Poulsen
    RB Leipzig fosser forover og Yussuf Poulsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Nordi Mukiele
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Nordi Mukiele avslutter utenfor.
    52'
    I Leipzig slår Christopher Nkunku en corner fra høyre.
    54'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    57'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    59'
    59'
    Inn: Alexander Sørloth
    Ut: Justin Kluivert
    RB Leipzig bytter ut Justin Kluivert med Alexander Sørloth.
    61'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    62'
    VfL Wolfsburgs Wout Weghorst blåses av for offside på Red Bull Arena.
    62'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Yussuf Poulsen
    Målgivende: Alexander Sørloth
    Yussuf Poulsen setter ballen i nettet og RB Leipzig leder nå 1-0. Alexander Sørloth sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Dani Olmo
    Målsjanse til RB Leipzig! Daniel Olmo treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    69'
    Målsjanse til RB Leipzig! Yussuf Poulsen treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    71'
    RB Leipzig angriper, men Marco Fritz blåser for offside.
    71'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Josip Brekalo
    Ut: Renato Steffen
    VfL Wolfsburg gjør sitt første bytte. Renato Steffen erstattes av Josip Brekalo.
    72'
    Inn: Joao Victor
    Ut: Yannick Gerhardt
    Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg) erstattes av Joao Victor.
    72'
    Inn: Maximilian Philipp
    Ut: Ridle Baku
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) erstattes av Maximilian Philipp.
    72'
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men Marco Fritz blåser for offside på Red Bull Arena.
    75'
    77'
    I Leipzig slår Maximilian Arnold en corner fra venstre.
    78'
    Inn: Benjamin Henrichs
    Ut: Dani Olmo
    RB Leipzig gjør sitt tredje bytte. Daniel Olmo erstattes av Benjamin Henrichs.
    80'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Yussuf Poulsen
    RB Leipzig bytter ut Yussuf Poulsen med Emil Forsberg.
    80'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    80'
    Alexander Sørloth
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Alexander Sørloth går utenfor.
    82'
    83'
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Christopher Nkunku
    RB Leipzig bytter ut Christopher Nkunku med Hwang Hee-chan. Dette er det femte byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Bartosz Bialek
    Ut: Xaver Schlager
    Oliver Glasner (VfL Wolfsburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bartosz Bialek erstatter Xaver Schlager.
    85'
    86'
    Emil Forsberg
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Emil Forsberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    RB Leipzig 2 - 0 Wolfsburg
    Mål: Hwang Hee-chan
    Hwang Hee-chan setter ballen i mål og øker RB Leipzigs ledelse til 2-0 i Leipzig.