Mål for Sevilla!
    RCD Espanyol 0 - 1 Sevilla
    Mål: Erik Lamela
    Målgivende: Jose Carmona
    Mål! Sevilla FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Erik Lamela på Rcde Stadium. Jose Carmona sto for den målgivende pasningen.
    1'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    3'
    Martin Braithwaite
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Martin Braithwaite går utenfor.
    5'
    RCD Espanyol angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    6'
    Målsjanse til RCD Espanyol! Martin Braithwaite treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Cornella slår Sergi Darder en corner fra høyre.
    8'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol er nær straffområde.
    9'
    Sergi Darder (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på Rcde Stadium.
    11'
    Frisparket tildelt Sevilla FC er farlig nær RCD Espanyols målområde.
    13'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Oscar Regano
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Oscar Regano (RCD Espanyol) et gult kort.
    13'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    14'
    Youssef En-Nesyri
    Sevilla FC fosser forover og Youssef En-Nesyri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Sevilla FC en corner. Isco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    18'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    20'
    Joan Jordan
    Sevilla FC angriper i Cornella. Joan Jordan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    RCD Espanyol 0 - 2 Sevilla
    Mål: Jose Carmona
    Mål! Jose Carmona øker ledelsen til 0-2.
    26'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    26'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på Rcde Stadium.
    28'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Sevilla
    Erik Lamela
    Erik Lamela (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Frispark RCD Espanyol.
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cornella fordi Joselu får behandling for en skade på banen.
    31'
    Joselu er på beina igjen og fortsetter kampen på Rcde Stadium.
    33'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler RCD Espanyol en corner. Sergi Darder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Joselu
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Joselu (RCD Espanyol) det gule kortet.
    42'
    42'
    Joselu
    RCD Espanyol angriper på Rcde Stadium og Joselu skyter i stolpen!
    42'
    Joselu
    Joselu (RCD Espanyol) kommer seg fri på Rcde Stadium, men avslutningen går utenfor.
    43'
    RCD Espanyol 0 - 3 Sevilla
    Mål! Sevilla FC øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Jose Carmona på Rcde Stadium.
    45'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for RCD Espanyol...
    45'+2
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sevilla FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    RCD Espanyol scorer på straffe!
    RCD Espanyol 1 - 3 Sevilla
    Mål: Joselu
    Mål! RCD Espanyol reduserer til 1-3 takket være et straffespark av Joselu.
    45'+4
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Alex Telles
    Ut: Marcos Acuna
    Julen Lopetegui gjør dagens første bytte i Cornella, når han tar ut Marcos Acuna og setter inn Alex Telles.
    46'
    48'
    Jose Carmona
    Jose Carmona (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Rcde Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    56'
    Vinicius
    Vinicius (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Rcde Stadium.
    57'
    57'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til RCD Espanyol.
    58'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Dani Gomez
    Ut: Edu Exposito
    RCD Espanyol gjør sitt første bytte. Edu Exposito erstattes av Dani Gomez.
    59'
    61'
    Mål for RCD Espanyol!
    RCD Espanyol 2 - 3 Sevilla
    Mål: Martin Braithwaite
    Mål! Martin Braithwaite reduserer til 2-3 på Rcde Stadium i Cornella.
    62'
    Sergi Darder (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    64'
    Joselu
    Sjanse i Cornella! Joselu (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Inn: Nianzou Tanguy Kouassi
    Ut: Oliver Torres
    Sevilla FC bytter ut Oliver Torres med Nianzou Tanguy Kouassi.
    67'
    Inn: Karim Rekik
    Ut: Kike Salas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Karim Rekik, mens Kike Salas tar plass på benken.
    67'
    68'
    Vinicius
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Vinicius fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler RCD Espanyol en corner. Sergi Darder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Brian Olivan
    Målsjanse! Brian Olivan (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    72'
    Inn: Jesus Navas
    Ut: Jose Carmona
    Sevilla FC bytter ut Jose Carmona med Jesus Navas. Dette er det fjerde byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Ivan Rakitic
    Ut: Joan Jordan
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Ivan Rakitic erstatter Joan Jordan.
    73'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    73'
    74'
    75'
    Inn: Ruben Sanchez Saez
    Ut: Oscar Regano
    Bytte for RCD Espanyol. Ruben Sanchez Saez kommer inn for Oscar Regano på Rcde Stadium.
    77'
    83'
    84'
    Andre gule kort til Sevilla
    Erik Lamela
    Utvisning! Sevilla FC må klare seg resten av kampen uten Erik Lamela etter at han får sitt andre gule.
    84'
    Sjanse til Sevilla FC! Youssef En-Nesyri er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    Ruben Sanchez Saez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Isco (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Rcde Stadium.
    87'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    87'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) erstattes av Nicolas Melamed Ribaudo.
    88'
    Inn: Omar El Hilali
    Ut: Ruben Sanchez Saez
    RCD Espanyol bytter ut Ruben Sanchez Saez som ikke ser ut til å kunne fortsette. Diego Martinez blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Omar El Hilali.
    88'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez venter med å sette i gang spillet fordi Fernando ligger nede.
    90'+2
    Fernando
    Fernando (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    90'+4
    Joselu
    I Cornella header Joselu (RCD Espanyol) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+6
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) det gule kortet.