Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    Mål for Atletico Madrid!
    Real Betis 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Joao Felix
    Målgivende: Angel Correa
    Mål! Joao Felix gir Atletico Madrid en 0-1 ledelse. Angel Correa sto for den målgivende pasningen.
    2'
    Real Betis får tildelt et hjørnespark
    6'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    7'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Andres Guardado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Cristian Tello, mens Andres Guardado tar plass på benken.
    11'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    15'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    15'
    Sime Vrsaljko ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    16'
    Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    17'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Atletico Madrid slipper å klare seg uten Sime Vrsaljko som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    18'
    Sime Vrsaljko ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    21'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Yannick Carrasco
    Ut: Sime Vrsaljko
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) erstatter Sime Vrsaljko som muligens er skadet.
    21'
    Sime Vrsaljko kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    21'
    Frispark Atletico Madrid.
    23'
    Gult kort til Real Betis
    Borja Iglesias
    Dommeren gir Borja Iglesias (Real Betis Balompie) et gult kort.
    23'
    Inn: Antoine Griezmann
    Ut: Angel Correa
    Atletico Madrid bytter ut Angel Correa med Antoine Griezmann. Dette er det andre byttet som Diego Simeone gjør i dagens kamp.
    26'
    Real Betis får tildelt et frispark
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Betis Balompie.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Real Betis Balompie!
    30'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    Marc Bartra
    Marc Bartra (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    30'
    32'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Hector Herrera
    Hector Herrera (Atletico Madrid) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Atletico Madrid får tildelt et hjørnespark
    Yannick Carrasco
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Atletico Madrid en corner. Yannick Carrasco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    William Carvalho
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. William Carvalho avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Atletico Madrid.
    38'
    40'
    40'
    Paul Akouokou
    Paul Akouokou (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    42'
    Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    44'
    Marc Bartra
    I Sevilla header Marc Bartra (Real Betis Balompie) mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    Frispark Real Betis Balompie.
    45'+2
    Skudd på mål, Real Betis
    I Sevilla får Borja Iglesias (Real Betis Balompie) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+3
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    Renan Lodi
    Målsjanse! Renan Lodi (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Cristian Tello
    Målgivende: Youssouf Sabaly
    Mål! Real Betis Balompie utligner på Benito Villamarin. Målscorer: Cristian Tello. Det er en fin assist fra Youssouf Sabaly.
    45'+5
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Renan Lodi
    Atletico Madrid bytter ut Renan Lodi med Thomas Lemar.
    46'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Joaquin
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Real Betis Balompie en corner. Joaquin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Marc Bartra
    Marc Bartra (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Thomas Lemar
    I Sevilla slår Thomas Lemar en corner fra høyre.
    51'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Real Betis Balompie.
    52'
    Rodrigo De Paul
    Rodrigo De Paul (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    55'
    Skudd på mål, Atletico Madrid
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    55'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Atletico Madrid blir avblåst for offside
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    57'
    57'
    Inn: Guido Rodriguez
    Ut: Paul Akouokou
    Bytte for Real Betis Balompie. Guido Rodriguez kommer inn for Paul Akouokou på Benito Villamarin.
    58'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    59'
    Real Betis 1 - 2 Atletico Madrid
    Målgivende: Marcos Llorente
    Atletico Madrid leder 1-2 etter en scoring av Joao Felix. Marcos Llorente var nest sist på ballen.
    61'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    63'
    Det blir farlig! Frispark for Real Betis Balompie er nær straffområde.
    63'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    63'
    Inn: Juanmi
    Ut: Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) erstattes av Juanmi.
    66'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Manuel Pellegrini gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Borja Iglesias og setter inn Willian Jose.
    66'
    Cristian Tello
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Cristian Tello avslutter utenfor.
    67'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    68'
    Nabil Fekir
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    70'
    71'
    Cristian Tello (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    71'
    Joao Felix
    Atletico Madrid angriper. Joao Felix får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    73'
    Nabil Fekir
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    75'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    77'
    78'
    Nabil Fekir
    Sjanse til Real Betis Balompie! Nabil Fekir er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    Antoine Griezmann
    Målsjanse til Atletico Madrid! Antoine Griezmann treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Real Betis 1 - 3 Atletico Madrid
    Mål: Thomas Lemar
    Målgivende: Antoine Griezmann
    Mål! Thomas Lemar øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Antoine Griezmann før målet.
    80'
    Inn: Javier Serrano Martinez
    Ut: Rodrigo De Paul
    Atletico Madrid gjør sitt fjerde bytte. Rodrigo De Paul erstattes av Javier Serrano Martinez.
    83'
    Inn: Luis Suarez
    Ut: Joao Felix
    Atletico Madrid bytter ut Joao Felix med Luis Suarez.
    83'
    83'
    84'
    86'
    Marcos Llorente
    Dommeren gir Marcos Llorente (Atletico Madrid) et gult kort.
    87'
    Aitor Ruibal
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Aitor Ruibal (Real Betis Balompie) et gult kort.