I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Frispark Real Betis Balompie.
    10'
    Andres Guardado
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    13'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Luiz Felipe (Real Betis Balompie) vrir seg av smerte i gresset.
    19'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Victor Ruiz
    Ut: Luiz Felipe
    Victor Ruiz (Real Betis Balompie) erstatter Luiz Felipe som ser ut til å måtte forlate Benito Villamarin med en skade.
    20'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Real Betis blir avblåst for offside
    William Carvalho
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    23'
    Luiz Henrique
    Luiz Henrique (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Axel Witsel
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Atletico Madrid.
    35'
    I Sevilla slår Andres Guardado en corner fra venstre.
    36'
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    37'
    Skudd på mål, Real Betis
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Borja Iglesias avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Atletico Madrid får tildelt et hjørnespark
    Antoine Griezmann
    Jesus Gil Manzano tildeler Atletico Madrid en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Nahuel Molina
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Nahuel Molina (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Jesus Gil Manzano.
    38'
    Jesus Gil Manzano tildeler Real Betis Balompie en corner. Andres Guardado sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    41'
    Youssouf Sabaly
    42'
    Alvaro Morata
    44'
    44'
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Youssouf Sabaly går utenfor.
    45'
    Guido Rodriguez
    Frispark Atletico Madrid.
    45'
    Frisparket tildelt Real Betis Balompie er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    45'+1
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    45'+3
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) header utenfor.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    Atletico Madrid angriper i Sevilla. Antoine Griezmann fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    45'+4
    Victor Ruiz
    Real Betis Balompie må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Madrid.
    47'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    49'
    Målet til Real Betis blir annullert
    49'
    Offside! Luiz Henrique (Real Betis Balompie) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    50'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    53'
    Skudd på mål, Atletico Madrid
    Sjanse i Sevilla! Angel Correa (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    54'
    Mål for Atletico Madrid!
    Real Betis 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Antoine Griezmann
    Selvmål! Antoine Griezmann er dagens uheldigste i Sevilla, der stillingen nå er 0-1.
    54'
    Dommer Jesus Gil Manzano viser Alvaro Morata (Atletico Madrid) det gule kortet.
    57'
    Stefan Savic
    57'
    57'
    Gult kort til Real Betis
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    57'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Alvaro Morata
    Atletico Madrid bytter ut Alvaro Morata med Matheus Cunha.
    59'
    Geoffrey Kondogbia
    Målsjanse! Geoffrey Kondogbia (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Inn: Joaquin
    Ut: Rodri
    Real Betis Balompie bytter ut Rodri med Joaquin. Dette er det andre byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Juan Cruz
    Ut: Luiz Henrique
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt tredje bytte for dagen. Juan Cruz erstatter Luiz Henrique.
    65'
    Geoffrey Kondogbia (Atletico Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Real Betis 0 - 2 Atletico Madrid
    Målgivende: Matheus Cunha
    Mål! Antoine Griezmann gir Atletico Madrid en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Matheus Cunha før målet.
    71'
    Inn: Nabil Fekir
    Ut: Andres Guardado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Nabil Fekir, mens Andres Guardado tar plass på benken.
    75'
    Inn: Aitor Ruibal
    Ut: Youssouf Sabaly
    Bytte for Real Betis Balompie. Aitor Ruibal kommer inn for Youssouf Sabaly på Benito Villamarin.
    76'
    Inn: Joao Felix
    Ut: Angel Correa
    Angel Correa (Atletico Madrid) erstattes av Joao Felix.
    76'
    Inn: Yannick Carrasco
    Ut: Antoine Griezmann
    Diego Simeone gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Antoine Griezmann og setter inn Yannick Carrasco.
    76'
    Nabil Fekir
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    79'
    Målsjanse på Benito Villamarin! Borja Iglesias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Matheus Cunha
    80'
    Juan Cruz
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Juan Cruz avslutter utenfor.
    82'
    Kan Real Betis Balompie utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Nabil Fekir
    Mål! Real Betis Balompie reduserer til 1-2 etter et mål av Nabil Fekir på Benito Villamarin.
    84'
    Juan Cruz
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Juan Cruz går utenfor.
    86'
    Inn: Rodrigo De Paul
    Ut: Saul Niguez
    Atletico Madrid gjør sitt fjerde bytte. Saul Niguez erstattes av Rodrigo De Paul.
    86'
    Yannick Carrasco
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    89'
    Rui Silva
    Rui Silva (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Alex Moreno
    Stor målsjanse for Real Betis Balompie. Borja Iglesias header i tverrliggeren!
    90'+1
    90'+1
    Joao Felix
    Atletico Madrid angriper. Joao Felix får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.