Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Luiz Henrique
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Luiz Henrique går utenfor.
    3'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler FC Barcelona en corner. Raphinha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Frispark FC Barcelona.
    13'
    I Riyadh slår Pedri en corner fra venstre.
    17'
    En av FC Barcelonas spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    21'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men Carlos Del Cerro Grande blåser for offside på King Fahd International Stadium.
    22'
    Offside! Raphinha blir vinket av og FC Barcelona må dermed bygge opp et nytt angrep.
    23'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på King Fahd International Stadium.
    23'
    Målet til Barcelona sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Barcelona blir annullert
    23'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Real Betis Balompie.
    26'
    Hjørnespark til Barcelona
    27'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    28'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    30'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på King Fahd International Stadium.
    31'
    German Pezzella
    German Pezzella (Real Betis Balompie) header ballen mot mål, men FC Barcelona klarerer.
    31'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Ousmane Dembele (FC Barcelona) vinkes av for offside i Riyadh.
    33'
    34'
    34'
    Hjørnespark til Real Betis
    36'
    39'
    Mål for Barcelona!
    Real Betis 0 - 1 Barcelona
    Mål: Robert Lewandowski
    Mål! Robert Lewandowski gir FC Barcelona en 0-1 ledelse.
    40'
    41'
    FC Barcelonas Robert Lewandowski blåses av for offside på King Fahd International Stadium.
    43'
    Rodri
    Real Betis Balompie fosser forover og Rodri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    Real Betis Balompie angriper. Luiz Henrique får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    Guido Rodriguez
    45'+1
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: William Carvalho
    Ut: Sergio Canales
    Manuel Pellegrini gjør dagens første bytte i Riyadh, når han tar ut Sergio Canales og setter inn William Carvalho.
    46'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    46'
    Offside! Robert Lewandowski (FC Barcelona) er alene igjennom, men dommer Carlos Del Cerro Grande ser at linjemannen er oppe med flagget.
    48'
    48'
    Gult kort til Real Betis
    Nabil Fekir
    Dommeren gir Nabil Fekir (Real Betis Balompie) et gult kort.
    48'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    49'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til FC Barcelona.
    49'
    Real Betis Balompie angriper, men Carlos Del Cerro Grande blåser for offside.
    50'
    Frispark Real Betis Balompie.
    50'
    54'
    55'
    I Riyadh slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    58'
    En av FC Barcelonas spillere går i offside.
    60'
    Gult kort til Barcelona
    Sergi Roberto
    Sergi Roberto (FC Barcelona) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Ousmane Dembele
    Sjanse til FC Barcelona! Ousmane Dembele er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    63'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Ferran Torres
    Ut: Ousmane Dembele
    FC Barcelona bytter ut Ousmane Dembele med Ferran Torres. Dette er det første byttet som Xavi gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Sergio Busquets
    Ut: Frenkie De Jong
    Frenkie De Jong (FC Barcelona) erstattes av Sergio Busquets.
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Riyadh fordi Guido Rodriguez får behandling for en skade på banen.
    64'
    Ronald Araujo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Tilbake fra skade: Ronald Araujo - Barcelona
    66'
    Tilbake fra skade: Guido Rodriguez - Real Betis
    66'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Willian Jose, mens Borja Iglesias tar plass på benken.
    67'
    Luiz Henrique (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Raphinha
    Raphinha (FC Barcelona) får et gult kort av dommer Carlos Del Cerro Grande.
    73'
    Skudd på mål, Real Betis
    73'
    73'
    73'
    73'
    74'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie avanserer forover i Riyadh. Nabil Fekir avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 1 Barcelona
    Mål: Nabil Fekir
    Målgivende: Luiz Henrique
    Utligning! Nabil Fekir setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Luiz Henrique før målet.
    77'
    Inn: Andreas Christensen
    Ut: Sergi Roberto
    FC Barcelona bytter ut Sergi Roberto med Andreas Christensen.
    78'
    Inn: Youssouf Sabaly
    Ut: Aitor Ruibal
    Bytte for Real Betis Balompie. Youssouf Sabaly kommer inn for Aitor Ruibal på King Fahd International Stadium.
    79'
    Inn: Marcos Alonso
    Ut: Jordi Alba
    Xavi (FC Barcelona) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marcos Alonso erstatter Jordi Alba.
    79'
    79'
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    En av FC Barcelonas spillere blir avblåst for offside på King Fahd International Stadium.
    81'
    82'
    82'
    Inn: Juanmi
    Ut: Rodri
    Real Betis Balompie bytter ut Rodri med Juanmi. Dette er det fjerde byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    84'
    84'
    84'
    I Riyadh slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    84'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: Guido Rodriguez
    Real Betis Balompie gjør sitt femte bytte. Guido Rodriguez erstattes av Andres Guardado.
    86'
    Inn: Ansu Fati
    Ut: Raphinha
    Bytte for FC Barcelona. Ansu Fati kommer inn for Raphinha på King Fahd International Stadium.
    86'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler FC Barcelona en corner. Pedri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    90'+2
    Ansu Fati
    FC Barcelona angriper i Riyadh. Ansu Fati avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    Marcos Alonso (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på King Fahd International Stadium.
    90'+3
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper i Riyadh. Nabil Fekir fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+5
    Offside! Ferran Torres (FC Barcelona) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+6
    1. ekstraomgang
    Inn: Loren Moron
    Ut: Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) erstattes av Loren Moron.
    91'
    Real Betis Balompie må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Barcelona.
    92'
    Juan Miranda
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    92'
    Real Betis 1 - 2 Barcelona
    Mål: Ansu Fati
    Ansu Fati setter ballen i nettet og FC Barcelona leder nå 1-2.
    93'
    Inn: Franck Kessie
    Ut: Gavi
    Xavi gjør dagens sjette bytte i Riyadh, når han tar ut Gavi og setter inn Franck Kessie.
    96'
    FC Barcelona fosser fremover, men Ferran Torres går rett i offsidefella.
    98'
    99'
    Real Betis 2 - 2 Barcelona
    Mål: Loren Moron
    Mål! Real Betis Balompie utligner på King Fahd International Stadium. Målscorer: Loren Moron. Det er en fin assist fra Luiz Henrique.
    101'
    104'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    105'
    Franck Kessie
    Sjanse til FC Barcelona! Franck Kessie er nær ved å score, men keeper redder.
    105'+1
    105'+1
    2. ekstraomgang
    112'
    Andres Guardado
    Dommer Carlos Del Cerro Grande viser Andres Guardado (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    112'
    114'
    117'
    117'
    Ansu Fati
    Sjanse i Riyadh! Ansu Fati (FC Barcelona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    118'
    118'
    Andre gule kort til Real Betis
    Utvisning! Dommer Carlos Del Cerro Grande sender Andres Guardado (Real Betis Balompie) av banen etter to gule kort.