2'
    CD Leganes får tildelt et frispark
    Frispark for CD Leganes på egen banehalvdel.
    3'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til CD Leganes på egen banehalvdel.
    4'
    Real Betis får tildelt et hjørnespark
    9'
    Gult kort til CD Leganes
    Juan Cruz
    Juan Cruz (CD Leganes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    14'
    Real Betis får tildelt et frispark
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Frispark i en god posisjon for Real Betis Balompie!
    14'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    14'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Skudd utenfor mål, CD Leganes
    Yvan Neyou
    Sjanse! CD Leganes avanserer forover, men Yvan Neyou avslutter utenfor.
    20'
    20'
    CD Leganes blir avblåst for offside
    CD Leganes angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    21'
    21'
    21'
    Dommer Pablo Gonzales Fuertes venter med å sette i gang spillet fordi William Carvalho ligger nede.
    24'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Sergi Altimira Clavell
    Ut: William Carvalho
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) tar ut William Carvalho som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Sergi Altimira Clavell.
    26'
    26'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    27'
    30'
    Yvan Neyou (CD Leganes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    33'
    Yvan Neyou kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    34'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til CD Leganes.
    35'
    CD Leganes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Valentin Rosier
    Valentin Rosier (CD Leganes) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    37'
    Skudd på mål, Real Betis
    Abdessamad Ezzalzouli
    Sjanse i Sevilla! Abdessamad Ezzalzouli (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Sergi Altimira Clavell
    Sergi Altimira Clavell (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    39'
    43'
    43'
    Gult kort til Real Betis
    Adrian
    Adrian fra Real Betis Balompie er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    44'
    45'
    45'+2
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    45'+2
    Frispark Real Betis Balompie.
    45'+3
    Assane Diao Diaoune
    Assane Diao Diaoune (Real Betis Balompie) header utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - CD Leganes
    Inn: Adria Altimira Reynaldos
    Ut: Juan Cruz
    CD Leganes bytter ut Juan Cruz med Adria Altimira Reynaldos.
    46'
    Inn: Matija Nastasic
    Ut: Jorge Saenz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Leganes. Inn kommer Matija Nastasic, mens Jorge Saenz tar plass på benken.
    46'
    Pablo Fornals
    Pablo Fornals (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Betis
    50'
    Ingen straffe til Real Betis
    50'
    51'
    52'
    Real Betis Balompie angriper, men Pablo Gonzales Fuertes blåser for offside.
    52'
    53'
    56'
    CD Leganes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Betis Balompie.
    57'
    58'
    59'
    60'
    Inn: Renato Tapia
    Ut: Enric Franquesa
    Enric Franquesa (CD Leganes) erstattes av Renato Tapia.
    61'
    Inn: Seydouba Cisse
    Ut: Oscar
    CD Leganes gjør sitt fjerde bytte. Oscar erstattes av Seydouba Cisse.
    61'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Ezequiel Avila
    Manuel Pellegrini gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Ezequiel Avila og setter inn Giovani Lo Celso.
    62'
    Inn: Hector Bellerin
    Ut: Youssouf Sabaly
    Youssouf Sabaly (Real Betis Balompie) erstattes av Hector Bellerin.
    62'
    Inn: Vitor Roque
    Ut: Assane Diao Diaoune
    Real Betis Balompie bytter ut Assane Diao Diaoune med Vitor Roque. Dette er det fjerde byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    62'
    Abdessamad Ezzalzouli (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Yvan Neyou vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    Giovani Lo Celso
    Pablo Gonzales Fuertes tildeler Real Betis Balompie en corner. Giovani Lo Celso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Inn: Julian Antonio Chicco
    Ut: Yvan Neyou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Leganes. Inn kommer Julian Antonio Chicco, mens Yvan Neyou tar plass på benken.
    66'
    67'
    69'
    70'
    71'
    72'
    72'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 CD Leganes
    Mål: Abdessamad Ezzalzouli
    Målgivende: Hector Bellerin
    Abdessamad Ezzalzouli setter ballen i nettet og Real Betis Balompie leder nå 1-0. Hector Bellerin var nest sist på ballen.
    74'
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Abdessamad Ezzalzouli treffer mål, men keeper redder.