241
    Den første omgangen er nå i gang.
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Fran Jovic signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    5'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    5'
    Frispark Real Betis Balompie.
    6'
    Fran Jovic signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    8'
    Gult kort til Celtic
    Ismaila Soro
    Ismaila Soro (Celtic Glasgow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    8'
    En av Celtic Glasgows spillere går i offside.
    10'
    I Sevilla slår Jota en corner fra venstre.
    10'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Celtic Glasgow på halvdelen til Real Betis Balompie.
    12'
    Mål for Celtic!
    Real Betis 0 - 1 Celtic
    Mål: Albian Ajeti
    Målgivende: Jota
    Mål! Albian Ajeti gir Celtic Glasgow ledelsen 0-1 i Sevilla. Jota var nest sist på ballen.
    13'
    Målet til Celtic sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Celtic blir stående
    15'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Nabil Fekir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    18'
    Sergio Canales
    Real Betis Balompie avanserer forover og Sergio Canales kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    18'
    18'
    Fran Jovic tildeler Celtic Glasgow en corner. Jota sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Gult kort til Real Betis
    Andres Guardado
    Dommer Fran Jovic gir Andres Guardado (Real Betis Balompie) et gult kort.
    20'
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    21'
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Celtic Glasgow har fått straffespark på Benito Villamarin!
    25'
    David Turnbull (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    25'
    Cameron Carter-Vickers
    Celtic Glasgow angriper og Cameron Carter-Vickers får avsluttet. Headingen treffer ikke Real Betis Balompie-målet.
    25'
    Dommer Fran Jovic venter med å sette i gang spillet fordi Albian Ajeti ligger nede.
    27'
    VAR sjekker om det er straffe til Celtic
    27'
    Dommeren dømmer straffe til Celtic
    27'
    Celtic scorer på straffe!
    Real Betis 0 - 2 Celtic
    Mål: Josip Juranovic
    Josip Juranovic øker Celtic Glasgows ledelse til 0-2 etter et velplassert straffespark.
    27'
    Albian Ajeti er tilbake på banen igjen.
    28'
    Jota
    Celtic Glasgow angriper. Jota får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    30'
    Juan Miranda
    Sjanse i Sevilla! Juan Miranda (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Nabil Fekir
    Dommer Fran Jovic viser Nabil Fekir (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    32'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 2 Celtic
    Mål: Juan Miranda
    Målgivende: Nabil Fekir
    Mål! Real Betis Balompie reduserer til 1-2 etter et mål av Juan Miranda på Benito Villamarin. Det er en fin assist fra Nabil Fekir.
    32'
    Real Betis 2 - 2 Celtic
    Mål: Juanmi
    Målgivende: Borja Iglesias
    Juanmi scorer og utligningen er et faktum på Benito Villamarin. 2-2. Flott spill fra Borja Iglesias før målet.
    34'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    35'
    Målet til Real Betis blir stående
    35'
    Målet blir stående
    35'
    Fran Jovic signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    37'
    39'
    Cameron Carter-Vickers (Celtic Glasgow) får et gult kort av dommer Fran Jovic.
    39'
    40'
    Fran Jovic tildeler Celtic Glasgow en corner. David Turnbull sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    46'
    Albian Ajeti
    Celtic Glasgow angriper, men avslutningen til Albian Ajeti går utenfor.
    47'
    Borja Iglesias
    Målsjanse på Benito Villamarin! Borja Iglesias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    Real Betis 3 - 2 Celtic
    Mål: Borja Iglesias
    Målgivende: Sergio Canales
    Borja Iglesias dundrer ballen i mål og Real Betis Balompie tar ledelsen 3-2 på Benito Villamarin. Sergio Canales sto for den målgivende pasningen.
    50'
    53'
    Real Betis 4 - 2 Celtic
    Mål: Juanmi
    Mål! Juanmi gir Real Betis Balompie en komfortabel 4-2 ledelse.
    53'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Aitor Ruibal
    Ut: Joaquin
    Real Betis Balompie bytter ut Joaquin med Aitor Ruibal.
    54'
    Jota
    Jota (Celtic Glasgow) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    56'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: James McCarthy
    Ut: Ismaila Soro
    Ange Postecoglou (Celtic Glasgow) gjør sitt første bytte for dagen. James McCarthy erstatter Ismaila Soro.
    56'
    Real Betis Balompie angriper, men Fran Jovic blåser for offside.
    57'
    En av Celtic Glasgows spillere blir avblåst for offside.
    58'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    Målet til Celtic blir annullert
    59'
    61'
    Celtic Glasgow fosser fremover, men Fran Jovic blåser for offside på Benito Villamarin.
    63'
    63'
    Aitor Ruibal
    Aitor Ruibal (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Frispark Celtic Glasgow.
    63'
    64'
    Fran Jovic signaliserer et frispark til Celtic Glasgow.
    68'
    Inn: Guido Rodriguez
    Ut: Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) erstattes av Guido Rodriguez.
    68'
    Inn: William Carvalho
    Ut: Andres Guardado
    Real Betis Balompie bytter ut Andres Guardado med William Carvalho. Dette er det tredje byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Juan Miranda (Real Betis Balompie) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Inn: Alex Moreno
    Ut: Juan Miranda
    Real Betis Balompie gjør sitt fjerde bytte. Juan Miranda erstattes av Alex Moreno.
    69'
    72'
    Sjanse til Celtic Glasgow! Cameron Carter-Vickers er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    73'
    76'
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Borja Iglesias avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: Sergio Canales
    Manuel Pellegrini gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Sergio Canales og setter inn Roberto Gonzalez.
    82'
    David Turnbull
    Målsjanse på Benito Villamarin! David Turnbull fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Celtic Glasgow angriper i Sevilla. Albian Ajeti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Frispark i en god posisjon for Celtic Glasgow!
    86'
    Real Betis 4 - 3 Celtic
    Mål: Tony Ralston
    Målgivende: David Turnbull
    Tony Ralston (Celtic Glasgow) reduserer til 4-3 etter en heading. David Turnbull var nest sist på ballen.
    87'
    David Turnbull (Celtic Glasgow) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.