1-1
207
133
    Den første omgangen er nå i gang.
    Offside! Jaime Mata (Getafe CF) er alene igjennom, men dommer Juan Luis Pulido Santana ser at linjemannen er oppe med flagget.
    1'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Getafe CF.
    4'
    Luis Milla (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    5'
    Straffe til Getafe
    7'
    Getafe scorer på straffe!
    Real Betis 0 - 1 Getafe
    Mål: Mason Greenwood
    Mål! Getafe CF får et straffespark som Mason Greenwood setter i mål på Benito Villamarin. Stillingen er dermed 0-1.
    8'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Spillet på Benito Villamarin er stoppet midlertidig fordi Abner Vinicius da Silva Santos ligger nede.
    10'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Juan Miranda
    Ut: Abner Vinicius da Silva Santos
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) erstatter Abner Vinicius da Silva Santos som ser ut til å måtte forlate Benito Villamarin med en skade.
    12'
    Frispark Real Betis Balompie.
    16'
    Assane Diao Diaoune
    Assane Diao Diaoune (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Getafe CF.
    19'
    Gult kort til Real Betis
    Sokratis Papastathopoulos
    Sokratis Papastathopoulos (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    21'
    Luis Milla
    Sjanse! Getafe CF avanserer forover, men Luis Milla avslutter utenfor.
    23'
    Getafe CF angriper, men Jaime Mata vinkes av for offside.
    23'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    23'
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Målsjanse! Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    26'
    Offside! Nabil Fekir blir vinket av og Real Betis Balompie må dermed bygge opp et nytt angrep.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Djene (Getafe CF) vrir seg av smerte i gresset.
    28'
    Djene kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    28'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Betis
    34'
    Dommeren dømmer straffe til Real Betis
    34'
    Straffe til Real Betis
    34'
    Real Betis scorer på straffe!
    Real Betis 1 - 1 Getafe
    Mål: Isco
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Isco.
    35'
    Offside! Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    36'
    40'
    Juan Miranda
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Assane Diao Diaoune (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    42'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    43'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Isco
    Dommer Juan Luis Pulido Santana viser Isco (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    43'
    44'
    45'
    Gult kort til Getafe
    Gaston Alvarez
    Dommeren gir Gaston Alvarez (Getafe CF) et gult kort.
    45'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Nabil Fekir avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Juan Luis Pulido Santana tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Borja Mayoral
    Ut: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Pepe Bordalas gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Juan Miguel Latasa Fernandez Layos og setter inn Borja Mayoral.
    46'
    Rodri
    Sjanse i Sevilla! Rodri (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Getafe CF fosser fremover, men Jaime Mata går rett i offsidefella.
    49'
    50'
    Sergi Altimira Clavell
    Dommer Juan Luis Pulido Santana gir Sergi Altimira Clavell (Real Betis Balompie) et gult kort.
    52'
    53'
    Luis Milla ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    Getafe CF slipper å klare seg uten Luis Milla som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    54'
    54'
    Mason Greenwood
    Getafe CF angriper, men avslutningen til Mason Greenwood går utenfor.
    58'
    Real Betis Balompie må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Getafe CF.
    60'
    Johnny Cardoso
    Johnny Cardoso (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    60'
    En av Getafe CFs spillere blir avblåst for offside.
    61'
    62'
    Jesus Santiago Perez
    Jesus Santiago Perez (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Djene
    Dommeren gir Djene (Getafe CF) et gult kort.
    64'
    Real Betis Balompie angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    Inn: Chadi Riad
    Ut: Sokratis Papastathopoulos
    Real Betis Balompie bytter ut Sokratis Papastathopoulos med Chadi Riad. Dette er det andre byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Abdessamad Ezzalzouli
    Ut: Sergi Altimira Clavell
    Bytte for Real Betis Balompie. Abdessamad Ezzalzouli kommer inn for Sergi Altimira Clavell på Benito Villamarin.
    66'
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Assane Diao Diaoune
    Assane Diao Diaoune (Real Betis Balompie) erstattes av Pablo Fornals.
    66'
    Diego Rico Salguero
    Målsjanse! Diego Rico Salguero (Getafe CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Nabil Fekir
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Nabil Fekir avslutter utenfor.
    68'
    David Soria
    David Soria (Getafe CF) får et gult kort av dommer Juan Luis Pulido Santana.
    68'
    Inn: Carles Alena
    Ut: Jaime Mata
    Getafe CF gjør sitt andre bytte. Jaime Mata erstattes av Carles Alena.
    70'
    Inn: Jose Carmona
    Ut: Jesus Santiago Perez
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jose Carmona erstatter Jesus Santiago Perez.
    70'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    71'
    73'
    Omar Alderete
    Omar Alderete (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Hjørnespark til Getafe
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Djene får behandling for en skade på banen.
    79'
    Inn: Domingos Duarte
    Ut: Djene
    Domingos Duarte (Getafe CF) erstatter Djene som muligens er skadet.
    80'
    Dommer Juan Luis Pulido Santana venter med å sette i gang spillet fordi Isco ligger nede.
    81'
    Inn: William Carvalho
    Ut: Isco
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. William Carvalho erstatter Isco som sannsynligvis er skadet.
    83'
    83'
    Real Betis Balompies Abdessamad Ezzalzouli blåses av for offside på Benito Villamarin.
    84'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    86'
    Jose Carmona
    Jose Carmona (Getafe CF) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    VAR sjekker om det er straffe til Getafe
    88'
    Ingen straffe til Getafe
    88'
    88'
    Mason Greenwood (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    89'
    Dommer Juan Luis Pulido Santana ser at linjemannen løfter flagget, og Getafe CFs Borja Mayoral blåses av for offside.
    89'
    Rui Silva
    Rui Silva (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'+1
    90'
    Jorge Martin Camunas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+5
    Inn: Fabrizio German Angileri
    Ut: Jorge Martin Camunas
    Getafe CF bytter ut Jorge Martin Camunas som ikke ser ut til å kunne fortsette. Pepe Bordalas blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Fabrizio German Angileri.
    90'+5
    90'+8
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.