Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Victor Ruiz får behandling for en skade på banen.
    Victor Ruiz (Real Betis Balompie) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Edgar Gonzalez.
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Real Betis Balompie.
    9'
    Gult kort til Real Betis
    Edgar Gonzalez
    Edgar Gonzalez (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    9'
    Adri Embarba
    Sjanse i Sevilla! Adri Embarba (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Mål for RCD Espanyol!
    Real Betis 0 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Aleix Vidal
    Målgivende: Raul De Tomas
    Mål! Aleix Vidal gir RCD Espanyol ledelsen 0-1 i Sevilla. Det er en fin assist fra Raul De Tomas.
    16'
    Målet til RCD Espanyol sjekkes av VAR
    17'
    Målet til RCD Espanyol blir stående
    17'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    18'
    Willian Jose
    Willian Jose (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    19'
    Adria Pedrosa
    RCD Espanyol angriper i Sevilla. Adria Pedrosa fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    20'
    Alex Moreno
    Målsjanse på Benito Villamarin! Alex Moreno fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Cesar Soto Grado tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    25'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    26'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Real Betis Balompie må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RCD Espanyol.
    27'
    Offside! Raul De Tomas blir vinket av og RCD Espanyol må dermed bygge opp et nytt angrep.
    29'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    30'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    37'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Manu Morlanes
    Dommer Cesar Soto Grado gir Manu Morlanes (RCD Espanyol) et gult kort.
    37'
    Rodri
    Rodri (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    39'
    39'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    40'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Willian Jose
    Målgivende: Sergio Canales
    Willian Jose scorer og utligner dermed til 1-1. Sergio Canales var nest sist på ballen.
    41'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Nabil Fekir avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Frispark RCD Espanyol.
    44'
    Nabil Fekir
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Nabil Fekir avslutter utenfor.
    45'
    45'+3
    Guido Rodriguez
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    45'+3
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+4
    Real Betis 2 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Nabil Fekir
    Målgivende: Hector Bellerin
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen 2-1 ved Nabil Fekir. Hector Bellerin sto for den målgivende pasningen.
    45'+5
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Manu Morlanes
    Bytte for RCD Espanyol. Keidi Bare kommer inn for Manu Morlanes på Benito Villamarin.
    46'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Oscar Melendo
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Melendo med Loren Moron. Dette er det andre byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    46'
    Rodri
    Rodri (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Alex Moreno
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Alex Moreno går utenfor.
    48'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Nabil Fekir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    54'
    Cesar Soto Grado tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    56'
    I Sevilla får Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    56'
    56'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    56'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    Willian Jose (Real Betis Balompie) header ballen mot mål, men RCD Espanyol klarerer.
    61'
    61'
    Inn: Wu Lei
    Ut: Oscar Regano
    Vicente Moreno (RCD Espanyol) gjør sitt tredje bytte for dagen. Wu Lei erstatter Oscar Regano.
    61'
    Aleix Vidal (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    62'
    Cesar Soto Grado tildeler RCD Espanyol en corner. Aleix Vidal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Sjanse til RCD Espanyol! Raul De Tomas er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    65'
    Inn: Victor Camarasa
    Ut: Rodri
    Manuel Pellegrini gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Rodri og setter inn Victor Camarasa.
    65'
    Inn: Juanmi
    Ut: Sergio Canales
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) erstattes av Juanmi.
    66'
    67'
    En av RCD Espanyols spillere går i offside.
    68'
    Spillet på Benito Villamarin er stoppet midlertidig fordi Willian Jose ligger nede.
    68'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Willian Jose
    Willian Jose, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Borja Iglesias kommer inn for Real Betis Balompie.
    70'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: William Carvalho
    Manuel Pellegrini gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut William Carvalho og setter inn Andres Guardado.
    70'
    71'
    72'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    74'
    Aleix Vidal
    Aleix Vidal (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Dommeren gir Adria Pedrosa (RCD Espanyol) et gult kort.
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aleix Vidal (RCD Espanyol) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    77'
    Rødt kort!
    Spilleren på Real Betis får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    77'
    Rødt kort til Real Betis
    German Pezzella
    Real Betis Balompie må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Cesar Soto Grado viser German Pezzella det røde kortet.
    78'
    Aleix Vidal er tilbake i kampen igjen.
    79'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Aleix Vidal
    Vicente Moreno (RCD Espanyol) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Nicolas Melamed Ribaudo erstatter Aleix Vidal som sannsynligvis er skadet.
    81'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside.
    83'
    85'
    86'
    I Sevilla slår Adri Embarba en corner fra venstre.
    86'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    87'
    Borja Iglesias
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Borja Iglesias avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    Andres Guardado
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Juanmi
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Juanmi treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til RCD Espanyol.
    90'
    Dommeren gir Raul De Tomas (RCD Espanyol) et gult kort.
    90'+1
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Raul De Tomas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Nany Dimata, mens Raul De Tomas tar plass på benken.
    90'+2
    90'+2
    90'+4
    Claudio Bravo
    Dommer Cesar Soto Grado viser Claudio Bravo (Real Betis Balompie) det gule kortet.