123
110
    Villarreal CF angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    1'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    2'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    7'
    Luiz Henrique
    Sjanse i Sevilla! Luiz Henrique (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Luiz Felipe
    Målsjanse! Luiz Felipe (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Borja Iglesias
    I Sevilla får Borja Iglesias (Real Betis Balompie) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    10'
    10'
    Sergio Canales
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    10'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    11'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Villarreal CF.
    15'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Sevilla slår Sergio Canales en corner fra venstre.
    22'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    22'
    Giovani Lo Celso
    Villarreal CF fosser forover og Giovani Lo Celso fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Villarreal CF) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    25'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    28'
    Frispark Villarreal CF.
    29'
    Rodri
    Sjanse til Real Betis Balompie! Rodri er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    35'
    Youssouf Sabaly
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Youssouf Sabaly fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Villarreal
    Yeremi Pino
    Yeremi Pino (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    40'
    41'
    William Carvalho
    William Carvalho (Real Betis Balompie) kommer til avslutning på Benito Villamarin, men headingen blir reddet.
    41'
    41'
    Nicolas Jackson
    Villarreal CF angriper på Benito Villamarin. Nicolas Jackson header utenfor.
    43'
    44'
    Giovani Lo Celso (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    45'
    Villarreal CF angriper. Gerard Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    En av Villarreal CFs spillere går i offside.
    45'
    Frispark Real Betis Balompie.
    47'
    Real Betis Balompie angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    51'
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea venter med å sette i gang spillet fordi Gerard Moreno ligger nede.
    53'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Alex Baena
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal CF bytter ut Gerard Moreno som ikke ser ut til å kunne fortsette. Unai Emery blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Alex Baena.
    53'
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Yeremi Pino
    Villarreal CF bytter ut Yeremi Pino med Samuel Chukwueze.
    54'
    54'
    Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside.
    56'
    56'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    56'
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Borja Iglesias avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    58'
    60'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Villarreal
    Mål: Rodri
    Målgivende: Luiz Henrique
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Rodri på Benito Villamarin. Flott spill fra Luiz Henrique før målet.
    61'
    Luiz Henrique (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Luiz Henrique (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    63'
    65'
    66'
    Pau Torres
    I Sevilla header Pau Torres (Villarreal CF) mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    I Sevilla slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    68'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Aitor Ruibal
    Ut: Rodri
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt første bytte for dagen. Aitor Ruibal erstatter Rodri.
    69'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    71'
    Inn: Francis Coquelin
    Ut: Etienne Capoue
    Etienne Capoue (Villarreal CF) erstattes av Francis Coquelin.
    71'
    Inn: Johan Mojica
    Ut: Alfonso Pedraza
    Villarreal CF gjør sitt fjerde bytte. Alfonso Pedraza erstattes av Johan Mojica.
    71'
    Francis Coquelin
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Francis Coquelin avslutter utenfor.
    72'
    74'
    76'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Nicolas Jackson
    Villarreal CF bytter ut Nicolas Jackson med Jose Luis Morales. Dette er det femte byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    78'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside på Benito Villamarin.
    79'
    80'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    81'
    Alex Moreno (Real Betis Balompie) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    82'
    84'
    Alex Moreno kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    84'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: Luiz Henrique
    Bytte for Real Betis Balompie. Andres Guardado kommer inn for Luiz Henrique på Benito Villamarin.
    84'
    86'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    87'
    89'
    Gult kort til Real Betis
    Andres Guardado
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Manuel Pellegrini gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Borja Iglesias og setter inn Willian Jose.
    89'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Villarreal CF angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    90'+4
    I Sevilla slår Sergio Canales en corner fra høyre.
    90'+5
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.