I Sevilla slår Alex Baena en corner fra høyre.
    2'
    Villarreal CF fosser fremover, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside på Benito Villamarin.
    5'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    5'
    Hjørnespark til Real Betis
    6'
    7'
    William Carvalho
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. William Carvalho fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Ezequiel Avila
    Ezequiel Avila (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Villarreal CF angriper, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside.
    22'
    Hjørnespark til Villarreal
    24'
    Kiko Femenia
    Kiko Femenia (Villarreal CF) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    24'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    27'
    Gult kort til Villarreal
    Bertrand Traore
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez gir Bertrand Traore (Villarreal CF) et gult kort.
    29'
    Villarreal CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Betis Balompie.
    30'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Villarreal
    Mål: Guido Rodriguez
    Målgivende: William Carvalho
    Guido Rodriguez setter ballen i nettet og Real Betis Balompie leder nå 1-0. William Carvalho sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Pablo Fornals (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    37'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    38'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    39'
    Mål for Villarreal!
    Real Betis 1 - 1 Villarreal
    Mål: Alex Baena
    Målgivende: Alexander Sørloth
    Mål! Alex Baena utligner for Villarreal CF. Stillingen er dermed 1-1 i Sevilla. Det er en fin assist fra Alexander Sørloth.
    40'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    42'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Villarreal CF.
    44'
    Real Betis 2 - 1 Villarreal
    Mål: Willian Jose
    Målgivende: Pablo Fornals
    I Sevilla tar Real Betis Balompie ledelsen 2-1 etter et mål av Willian Jose. Flott spill fra Pablo Fornals før målet.
    45'+2
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    45'+3
    Målet til Real Betis blir stående
    45'+4
    45'+5
    Real Betis scorer selvmål!
    Real Betis 2 - 2 Villarreal
    Mål: Sokratis Papastathopoulos
    Selvmål! Sokratis Papastathopoulos er dagens uheldigste i Sevilla, der stillingen nå er 2-2.
    48'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Kan Real Betis Balompie utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    52'
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    56'
    56'
    Frispark Villarreal CF.
    57'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    59'
    60'
    65'
    Skudd på mål, Real Betis
    66'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Real Betis 2 - 3 Villarreal
    Mål: Alexander Sørloth
    Målgivende: Gerard Moreno
    Villarreal CF leder 2-3 etter en scoring av Alexander Sørloth. Gerard Moreno var nest sist på ballen.
    67'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Pablo Fornals
    Real Betis Balompie bytter ut Pablo Fornals med Ayoze Perez. Dette er det første byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    68'
    Alberto Moreno
    Alberto Moreno (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    69'
    Gult kort til Real Betis
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez viser Ezequiel Avila (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    69'
    Andre gule kort til Villarreal
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez gir Alberto Moreno (Villarreal CF) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    70'
    Andre gule kort til Real Betis
    Ezequiel Avila får sitt andre gule kort og Real Betis Balompie må klare seg uten han resten av kampen.
    70'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Ilias Akhomach
    Ut: Bertrand Traore
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Ilias Akhomach erstatter Bertrand Traore.
    73'
    Inn: Francis Coquelin
    Ut: Gerard Moreno
    Bytte for Villarreal CF. Francis Coquelin kommer inn for Gerard Moreno på Benito Villamarin.
    73'
    Inn: Jorge Cuenca
    Ut: Alex Baena
    Marcelino Garcia gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Alex Baena og setter inn Jorge Cuenca.
    73'
    Filip Jörgensen
    Filip Jorgensen (Villarreal CF) får et gult kort av dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez.
    78'
    Inn: Johnny Cardoso
    Ut: William Carvalho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Johnny Cardoso, mens William Carvalho tar plass på benken.