Gomez (sm)74'
5-0
6-0
    Dagens kamp på Santiago Bernabeu i Madrid er i gang.
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    1'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    I Madrid slår Brais Mendez en corner fra høyre.
    10'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    10'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside.
    12'
    Maxi Gomez
    Maxi Gomez (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    13'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Gareth Bale
    Målgivende: Luka Modric
    Mål! Gareth Bale gir Real Madrid en 1-0 ledelse. Luka Modric sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Maxi Gomez
    Sjanse! Celta de Vigo avanserer forover, men Maxi Gomez avslutter utenfor.
    16'
    Celta de Vigoangriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    18'
    19'
    Celta de Vigo fosser fremover, men Pablo Gonzales Fuertes blåser for offside på Santiago Bernabeu.
    20'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    22'
    Lucas Boye
    Celta de Vigo angriper i Madrid. Lucas Boye fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Frispark Real Madrid.
    26'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Gareth Bale
    Sjanse i Madrid! Gareth Bale (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    Real Madrid 2 - 0 Celta Vigo
    Målgivende: Isco
    I Madrid øker Real Madrid ledelsen til 2-0 takket være et mål av Gareth Bale. Det er en fin assist fra Isco.
    30'
    Real Madrid 3 - 0 Celta Vigo
    Mål: Isco
    Målgivende: Toni Kroos
    Mål! Real Madrid øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Isco på Santiago Bernabeu. Toni Kroos var nest sist på ballen.
    32'
    Pablo Gonzales Fuertes tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Nacho
    Nacho (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Daniel Wass
    Daniel Wass (Celta de Vigo) prøver å heade ballen i mål på Santiago Bernabeu, men mislykkes.
    40'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Brais Mendez (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    40'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt Real Madridet.
    41'
    45'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Pablo Hernandez
    Ut: Lucas Boye
    Juan Carlos Unzue gjør dagens første bytte i Madrid, når han tar ut Lucas Boye og setter inn Pablo Hernandez.
    46'
    Real Madrid 4 - 0 Celta Vigo
    Mål: Achraf Hakimi
    Målgivende: Karim Benzema
    Real Madrid går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Achraf Hakimi. Flott spill fra Karim Benzema før målet.
    52'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Celta de Vigo.
    54'
    54'
    Real Madrid angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    56'
    Gareth Bale
    Målsjanse til Real Madrid! Gareth Bale treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Santiago Bernabeu.
    57'
    58'
    Gareth Bale
    Sjanse til Real Madrid! Gareth Bale er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Karim Benzema
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Karim Benzema fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Borja Mayoral
    Ut: Karim Benzema
    Real Madrid bytter ut Karim Benzema med Borja Mayoral. Dette er det første byttet som Zinedine Zidane gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Isco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Marco Asensio, mens Isco tar plass på benken.
    64'
    Real Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    En av Celta de Vigos spillere går i offside.
    71'
    Inn: Nemanja Radoja
    Ut: Jozabed
    Celta de Vigo gjør sitt andre bytte. Jozabed erstattes av Nemanja Radoja.
    71'
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Gareth Bale
    Gareth Bale (Real Madrid) erstattes av Lucas Vasquez.
    72'
    Celta Vigo scorer selvmål!
    Real Madrid 5 - 0 Celta Vigo
    Mål: Sergi Gomez
    Sergi Gomez setter ballen i eget mål! 5-0.
    74'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    76'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    78'
    Borja Mayoral
    Real Madrid angriper i Madrid. Borja Mayoral avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Real Madrid 6 - 0 Celta Vigo
    Mål: Toni Kroos
    Målgivende: Borja Mayoral
    Toni Kroos setter ballen i mål og øker Real Madrids ledelse til 6-0 i Madrid. Flott spill fra Borja Mayoral før målet.