Målsjanse til Real Madrid! Eduardo Camavinga treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Mario Melero Lopez tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Luka Modric (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    5'
    I Madrid slår Luka Modric en corner fra høyre.
    7'
    Eduardo Camavinga (Real Madrid) header ballen mot mål, men Celta de Vigo klarerer.
    7'
    7'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    7'
    Manu Sanchez
    Målsjanse! Manu Sanchez (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Celta de Vigo.
    10'
    Luka Modric (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    18'
    Frispark Real Madrid.
    19'
    21'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Vinicius Junior
    I Madrid tar Real Madrid ledelsen 1-0 etter et mål av Vinicius Junior.
    21'
    Målet til Real Madrid sjekkes av VAR
    22'
    Målet til Real Madrid blir stående
    23'
    Gult kort til Celta Vigo
    Luca de la Torre
    Luca de la Torre (Celta de Vigo) får et gult kort av dommer Mario Melero Lopez.
    25'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    25'
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Eduardo Camavinga avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Rodrygo (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    28'
    Nacho
    Nacho (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Jonathan Bamba
    Sjanse! Celta de Vigo avanserer forover, men Jonathan Bamba avslutter utenfor.
    29'
    31'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    34'
    Eduardo Camavinga (Real Madrid) header mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Rodrygo
    Real Madrid fosser forover og Rodrygo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Real Madrid angriper. Eduardo Camavinga får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Iago Aspas
    Sjanse til Celta de Vigo! Iago Aspas er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    38'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    43'
    45'
    Gult kort til Real Madrid
    Eduardo Camavinga (Real Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Celta de Vigo like utenfor Real Madrid-området.
    45'+1
    Celta de Vigo angriper på Santiago Bernabeu, men Luca de la Torre header utenfor.
    45'+2
    Lucas Vazquez
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Lucas Vazquez avslutter utenfor.
    53'
    Frispark Celta de Vigo.
    53'
    Vinicius Junior
    Dommeren gir Vinicius Junior (Real Madrid) et gult kort.
    55'
    Óscar Mingueza
    Dommer Mario Melero Lopez gir Óscar Mingueza (Celta de Vigo) et gult kort.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Real Madrid!
    55'
    56'
    57'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Real Madrid.
    58'
    Brahim Diaz
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Brahim Diaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Federico Valverde
    Federico Valverde (Real Madrid) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Tadeo Allende
    Ut: Jonathan Bamba
    Rafael Benitez Maudes (Celta de Vigo) gjør sitt første bytte for dagen. Tadeo Allende erstatter Jonathan Bamba.
    60'
    Inn: Franco Cervi
    Ut: Manu Sanchez
    Celta de Vigo bytter ut Manu Sanchez med Franco Cervi. Dette er det andre byttet som Rafael Benitez Maudes gjør i dagens kamp.
    61'
    63'
    Rodrygo
    Sjanse i Madrid! Rodrygo (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Målsjanse til Real Madrid! Vinicius Junior treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Joselu
    Ut: Rodrygo
    Bytte for Real Madrid. Joselu kommer inn for Rodrygo på Santiago Bernabeu.
    74'
    74'
    75'
    Nacho
    Nacho (Real Madrid) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Mario Melero Lopez tildeler Celta de Vigo en corner. Iago Aspas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Inn: Hugo Sotelo
    Ut: Óscar Mingueza
    Celta de Vigo bytter ut Óscar Mingueza med Hugo Sotelo.
    77'
    Inn: Carlos Dominguez
    Ut: Fran Beltran
    Rafael Benitez Maudes gjør dagens fjerde bytte i Madrid, når han tar ut Fran Beltran og setter inn Carlos Dominguez.
    77'
    79'
    Celta Vigo scorer selvmål!
    Real Madrid 2 - 0 Celta Vigo
    Mål: Vicente Guaita
    Vicente Guaita setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 2-0 på Santiago Bernabeu.
    79'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Javi Manquillo
    Dommer Mario Melero Lopez viser Javi Manquillo (Celta de Vigo) det gule kortet.
    82'
    83'
    Inn: Aurelien Tchouameni
    Ut: Brahim Diaz
    Carlo Ancelotti gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Brahim Diaz og setter inn Aurelien Tchouameni.
    83'
    Inn: Toni Kroos
    Ut: Luka Modric
    Bytte for Real Madrid. Toni Kroos kommer inn for Luka Modric på Santiago Bernabeu.
    83'
    Inn: Anastasios Douvikas
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) erstattes av Anastasios Douvikas.
    83'
    Joselu
    Real Madrid fosser forover og Joselu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    87'
    Real Madrid 3 - 0 Celta Vigo
    Mål: Carlos Dominguez
    Selvmål! En sønderknust Carlos Dominguez kan bli kampens syndebukk på Santiago Bernabeu etter å ha rotet ballen i eget mål. 3-0.
    88'
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Eduardo Camavinga
    Real Madrid gjør sitt fjerde bytte. Eduardo Camavinga erstattes av Dani Ceballos.
    89'
    Inn: Arda Guler
    Ut: Vinicius Junior
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt femte bytte for dagen. Arda Guler erstatter Vinicius Junior.
    89'
    90'+1
    90'+3
    Real Madrid 4 - 0 Celta Vigo
    Mål: Arda Guler
    Målgivende: Dani Ceballos
    Arda Guler setter ballen i mål og øker Real Madrids ledelse til 4-0 i Madrid. Flott spill fra Dani Ceballos før målet.