2-4
Nacho90'+3
3-4

Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til denne gysaren av en cupkamp. Real Madrid tar imot Real Sociedad i Copa del Reys kvartfinale!
    Real Madrid (4-2-3-1): Areola - Nacho, Militão, Ramos, Marcelo - Kroos, Valverde - Brahim Diaz, James Rodríguez, Vinicius Jr. - Benzema
    Real Madrid-benken: Courtois, Varane, Modric, Jovic, Isco, Mendy og Rodrygo.
    Ødegaard starter!
    Real Sociedad (4-3-3): Remiro - Gorosabel, Aritz, Le Normand, Monreal - Ødegaard, Zubeldia, Merino - Januzaj, Isak, Oyarzabel
    Ødegaard får ballen på midten og tar den med seg hjemover. Hans første involvering for dagen.
    1'
    Rolige første to minutter av kampen.
    3'
    Ødegaard med en fin stikker til Gorosabel, men innlegget hans ender i klypene på Areola.
    4'
    James Rodríguez forsøker seg med et skudd fra 18-19 meter. I Merino og i klypene til Remiro.
    4'
    Real Madrid angriper med flere, men når innlegget kommer fra Kroos, har Real Sociedad-spillerne kommet seg på rett plass. Forsøket blokkeres.
    5'
    Brahim Diaz viser seg frem med en fin demping.
    6'
    Martin Ødegaard har vært mye involvert i det offensive spillet Sociedad har hatt i starten. Denne gang finner han rom i midten før han spiller ut på venstrekanten.
    7'
    Januzaj spiller til Isak, som tror Januzaj har gått på løpet. Det har han imidlertid ikke. Hjemmelaget overtar.
    7'
    Gorosabel forsøker å finne Isak i bakrommet, men makter ikke tre ballen gjennom.
    8'
    Vinicius Jr. vinkes av.
    9'
    Real Madrid setter bortelaget under press - og det ender med et innkast til hjemmelaget.
    9'
    KAMPENS FØRSTE SJANSE TIL HJEMMELAGET! Karim Benzema mottar ballen innenfor feltet, kommer seg til skuddhold fra skrå vinkel, men skyter rett på Remiro i La Real-buret.
    10'
    Corner til Real Madrid: Heades unna.
    10'
    Ødegaard jakter ballen, men ender med å kakke Ramos noe på leggen. Real Madrid-kapteinen er ikke særlig fornøyd.
    11'
    Gult kort til Real Sociedad
    Martin Ødegaard
    Får også det gule, Ødegaard, som gestikulerer som at han syntes det var i overkant strengt.
    11'
    Nydelig kombinasjoner mellom Brahim Diaz og Benzema. Et par hælflikker og kjapt ett-touchsspill, men det leder ikke til noe.
    15'
    Bortelaget med sitt beste forsøk til nå. Isak stikker Januzaj gjennom, men Militão henger med. Skuddet blokkeres til corner.
    16'
    Innøvd variant fra Real Sociedad, der Ødegaard slår ballen hardt inn ganske langs bakken. I feltet har Isak løpt seg fri, men svensken bommer regelrett på ballen og skusler bort en stor sjanse.
    17'
    Marcelo kommer til innlegg, men Monreal header unna.
    18'
    Robin Le Normand
    River ned James Rodríguez. Frispark til hjemmelaget i ganske så god posisjon.
    20'
    Kroos og James står ved ballen. Omtrent 23-25 meter til mål.
    20'
    Det blir James, men duppen kommer altfor sent. Ballen svever over målet til Remiro.
    21'
    Vinicius Jr. spilles fri på venstrekanten, titter opp og ser bare Nacho på vei inn i feltet. Innlegget kommer, Nacho får en fot på ballen, men ikke nok trøkk i avslutningen.
    22'
    Mål for Real Sociedad!
    Real Madrid 0 - 1 Real Sociedad
    Mål: Martin Ødegaard
    ØDEGOOOOL! Alexander Isak sitt forsøk er vel i overkant optimistisk, men Areola ender med å slå ballen ut i farlig område. Omtrent fra 16 meter står Ødegaard og bredsider ballen mot mål. Areola gjør ikke verdens beste jobb der han står på linja, for ballen går i foten på keeperen, så mellom beina hans og i mål. 1-0 til Real Sociedad! Foto: EPA
    22'
    Martin Ødegaard har altså scoret på Santiago Bernabéu - mot klubben som eier ham. Men det var ingen feiring å spore hos nordmannen. Foto: REUTERS
    23'
    Nesten! Vinicius Jr. viser frem farten sin når han sprinter forbi høyrebacken til La Real. Spiller ballen inn til Benzema, men han får ikke avsluttet ordentlig.
    26'
    Hjemmelaget har tatt et lite grep om banespillet etter at bortelaget tok ledelsen.
    28'
    Kroos får to forsøk til å score, men det går ikke. Det første sleiver han mot mål. På egen retur banker han ballen laaangt over.
    29'
    Ødegaard blir liggende etter en duell mot Marcelo. Oyarzabal spiller ballen ut. Foto: AFP
    30'
    Ser ut som kne mot kne eller en real lårhøne. Nordmannen har tydelig vondt, men kommer seg opp på beina igjen.
    31'
    Ødegaard blir på banen enn så lenge i hvert fall. Ser ut til å klare seg bra.
    31'
    NESTEN! Isak får ballen i bakrom, men har Ramos mellom seg og mål. Svensken forsøker en overstegsfinte før han brenner til. Over og utenfor.
    33'
    Januzaj forsøker en flikk til Ødegaard, men den blir litt for lang.
    35'
    James Rodríguez forsøker seg på direkten fra 18-19 meter. Forsøket er godt, men Remiro er med på notene. Kvalifisert redning.
    36'
    Alexander Isak finner Januzaj, som triller ballen ut til Ødegaard innenfor feltet. Han finter skudd både en og to ganger, men kommer aldri til skuddet. Ikke aaaaltfor langt unna at nordmannen kunne ha notert seg for dagens andre.
    37'
    DOBBELSJANSE! Vinicius Jr. tar seg lekkert forbi en langs kortlinja, og det er bare så vidt at Le Normand får ballen unna foran Benzema. Farligheten er ikke over, for ballen ender i beina på Valverde. Igjen redder Remiro mesterlig.
    38'
    Corner til Real Madrid: Merino header unna.
    39'
    TVERRLIGGER! Sjansen er ikke over, og når Ramos stiger til værs på innlegget, så blir det farlig. Tverrliggeren står i veien, men stopperen er uansett vinket av for offside. Det så ikke helt riktig ut.
    39'
    Ballen i hånda på Isak.
    42'
    Marcelo er litt heldig som får ballen, men kommer til en god skuddmulighet. Remiro er på riktig sted igjen, men nok en gang vinkes det. Og denne gangen ser det direkte feil ut.
    44'
    Så smeller det i motsatt ende umiddelbart. Isak får en god sjanse fra 16-17 meter, men bommer ganske totalt på forsøket.
    44'
    MASSE ROM FOR ISAK, som også får ballen. Denne gang lukter det mer krutt av støvelen til svensken, men igjen mangler det litt på presisjonen. Ballen like over krysset til Areola.
    45'+1
    Vinicius Jr. vil ha straffe når han går i bakken innenfor feltet, men det vil ikke dommeren ha noe av.
    45'+1
    Pause! Real Sociedad leder 1-0 etter scoring av Martin Ødegaard og Real Sociedad har en liten fot i semifinalen i den spanske cupen.
    Mange bilder av Modric, som har brukt pausen på å varme opp. Kroaten gjør seg klar til å komme inn.
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Ander Barrenetxea
    Ut: Adnan Januzaj
    Inn med La Reals spisstalent.
    46'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Luka Modric
    Ut: James Rodriguez
    46'
    Militão legger seg ned og holder seg til foten. Har fått seg en solid stempling, han.
    47'
    BOKSEÅPNER ØDEGAARD! For en pasning av Ødegaard. Han sender Isak alene gjennom med keeper - og denne gang feiler ikke svensken. Han jubler for 2-0!
    50'
    Men det skal sjekkes...
    50'
    ANNULLERT! Det er offside. Isak er så vidt på feil side av streken.
    51'
    Det pipes mot Real Sociedad-keeperen idet han holder på ballen noen sekunder.
    53'
    Real Madrid 0 - 2 Real Sociedad
    Mål: Alexander Isak
    Målgivende: Ander Barrenetxea
    DENNE BLIR IKKE ANNULLERT! Og det er en spektakulær scoring. Barrenetxea drar seg forbi Nacho, chipper ballen inn foran mål, og der banker Isak ballen i mål på volley. 2-0!
    54'
    Marcelo med en god gjennombruddsball til Benzema, men spissen misser i mottaket, og ballen spretter inn til keeper.
    55'
    Real Madrid 0 - 3 Real Sociedad
    ISAK-SHOW PÅ SANTIAGO-BERNABEU! Han får ballen inne i feltet, og banker den opp i nærmeste kryss, men kan den bli tatt for offside av VAR? Det Blir den ikke, Isak får ballen av Nacho Fernandez, og dommerne oppfatter det som en ny situasjon, da gjør det ingenting at han sto i offside.
    56'
    Målet står det!
    57'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 3 Real Sociedad
    Mål: Marcelo
    Målgivende: Brahim Diaz
    REDUSERING! Ballen trilles ut til Marcelo inne i feltet, han går for kraft mot nærmeste hjørnet, den går inn, via keeper.
    59'
    For en kamp!
    60'
    Isak jakter en ball i bakrom, men dytter Militao og får frispark mot seg.
    62'
    Real Madrid presser høyt og gjenvinner ball flere ganger, så klarer Ødegaard å roe det ned og spiller laget ut av trøbbel.
    63'
    Gorosabel er svimmel, dribles opp på tribunen av Vinicius som går for skuddet etterpå, like utenfor.
    64'
    Inn: Ander Guevara
    Ut: Martin Ødegaard
    Ødegaard ut. Fikk seg en smell i 1. omgang. Lite involvert etter pause.
    65'
    Igor Zubeldia
    Real Madrid kontrer, Zubeldia skjønner at han er sjanseløs mot farten til Vinicius, og går rett i kroppen.
    67'
    Real Madrid 1 - 4 Real Sociedad
    Mål: Mikel Merino
    Målgivende: Alexander Isak
    Isak er over i servitør-rollen. Skyter et innlegg inn langs bakken, det triller perfekt inn til Mikel Merino, som styrer den i mål med bredsiden fra seks-syv meter.
    69'
    Inn: Aihen Munoz
    Ut: Alexander Isak
    Defensivt bytte, Isak har vært banens gigant med to scoringer og en assist.
    70'
    Marcelo slår inn, ballen stusses over til Diaz på bakerste, men avslutningen blokkeres.
    72'
    Marca melder at Ødegaard ble byttet ut grunnet en smell, trolig den han fikk i 1. omgang. Ødegaard ønsket ifølge avisen ikke byttes ut.
    74'
    Så smeller det fra distanse fra Valverde, men rett på Remiro, som redder, og så tar sin egen retur.
    74'
    Benzema får headet fra seks meter, men en halvmeter utenfor.
    76'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Federico Valverde
    76'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Brahim Diaz
    76'
    Zidane hiver innpå to offensive kort. Det begynner virkelig å haste for Real Madrid.
    77'
    Gult kort til Real Madrid
    Eder Militao
    Strålende vending av Barrenetxea, Militao henger ikke med.
    78'
    Så er Real Sociedad nesten gjennom, men den siste pasningen fra Oyarzabal er upresis.
    78'
    Marcelo legger inn, farlig, men Real Sociedad får klarert.
    79'
    SÅ KOMMER REDUSERINGEN! Vinicius får heade fritt å bakerste stolpe, avslutningen er svak og rett på keeper, men Remiro roter ballen inn i mål.
    79'
    Så sjekkes situasjonen av VAR, det går lang tid...
    80'
    ANNULLERT! For offside.
    81'
    Real Madrid 2 - 4 Real Sociedad
    Mål: Rodrygo
    Målgivende: Vinicius Junior
    SÅ KOMMER MÅLET RETT ETTERPÅ! Det her er jo helt galehus! Vincius løper gjennom på venstre og legger inn til Rodrygo som får en enkel jobb.
    82'
    Så sjekkes det av VAR igjen. Rodrygo ber til høyere makter.
    82'
    Og Rodrygo får støtten ovenfra, målet står.
    83'
    Ramos er fremme og spiller spiss nå.
    84'
    Presset på Real Sociedad er massivt nå.
    85'
    Så får Ramos avsluttet, men over.
    85'
    Andoni Gorosabel
    86'
    Vinicius slår inn, Militao får headet, men over.
    87'
    Tiden begynner å renne ut for Real Madrid.
    89'
    Modric fyrer, treffer hodet på Le Normand.
    89'
    Le Normand blir liggende.
    90'
    Dommer signaliserer at seks minutter legges til.
    90'
    Rutinert av Oyarzabal, ser at Kroos kommer i ryggen, og går i bakken så fort det er kontakt. Frispark midt på banen for Real Sociedad, som kan bruke tid.
    90'+1
    Real Madrid 3 - 4 Real Sociedad
    Mål: Nacho
    KAOSET FORTSETTER! Real Madrid presser på etter en corner, til slutt er det Nacho som header ballen i mål.
    90'+3
    Tre minutter igjen av tilleggstiden.
    90'+4
    VAR sjekker igjen...
    90'+4
    Voldsomme diskusjoner ute på banen.
    90'+4
    Målet står, spillet er i gang igjen!
    90'+4
    Mikel Oyarzabal
    90'+5
    Andre gule kort til Real Sociedad
    Drar ned Vinicius, og får sitt andre gule.
    90'+5
    Marcelo slår inn, ballen heades ut.
    90'+6
    Vi er over overtiden, men det blir noen minutter til her.
    90'+7
    Ramos får heade fritt, men rett på keeper, uansett får Real Sociedad frispark.
    90'+8
    Martin Ødegaards Real Sociedad slår Real Madrid på Santiago Bernabue, og er videre til semifinale i den spanske cupen.