Real Madrid (4-3-3): Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kovacic, Casemiro, Isco - Lucas Vazquez, Morata, Asensio
    Sevilla (3-4-3): Rico - Pareja, Carrico, Kolodziejczak - Kiyotake, Iborra, N'Zonzi, Vazquez - Ferreira, Vietto, Vitolo
    Real Madrid med avspark i den helspanske finalen på Lerkendal.
    Det surt og kjølig høstvær i Trondheim der lagene har byttet på å trille ball i romlige omgivelser så langt.
    Iborra ligger nede og må få behandling.
    5'
    Iborra kommer seg tilbake på banen igjen.
    6'
    Real Madrid spiller seg til en corner og Sevilla klarerer ut til et nytt hjørnespark foran Ramos.
    8'
    Asensio får ballen på 18 meter og brenner til med venstrefoten. Rico er kjapt nede til venstre og holder ballen. Solid keeperspill.
    9'
    Det er Sevilla-fansen som gir klart mest lyd fra seg på Lerkendal så langt.
    10'
    Det har vært mye balltrilling innledningsvis her. Det kommer kanskje ikke som noen overraskelser da det å unngå skader er svært viktig for lagene kort tid før seriestart.
    12'
    Det er Real Madrid som har vært nærmest å skape farligheter så langt.
    14'
    Ballen befinner seg mye midt på banen for øyeblikket.
    17'
    Real Madrid slår inn fra venstre, men foran mål er det bare nesten at Morata når frem.
    17'
    Fortsatt ingen store målsjanser når vi nærmer oss 20 minutter på Lerkendal.
    20'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 Sevilla
    Mål: Marco Asensio
    Kampens første sjansen gir 1-0! Asensio drar til med venstrefoten fra 22 meter. Ballen skrur utover og suser opp i krysset!
    21'
    Du verden for en scoring Lerkendal-publikummet får oppleve live her. En vill suser fra Asensio!
    23'
    Real Madrid skaffer seg frispark rundt 30 meter fra mål. Ballen lempes inn retning Ramos, men går over alle og ut til utspill fra keeper.
    25'
    Sevilla ypper seg. Innlegget fra venstre ender hos Ferreira på bakre stolpe. Han drar til på hel volley, men skyter langt over.
    27'
    Asensio kommer seg fri fra skrått hold inne i feltet, men klarer ikke finne medspillere. Sevilla ender opp med å spille seg fint ut.
    29'
    Carrico får ballen rundt 20 meter fra mål og klemmer til. På den glatte banen spretter ballen foran Casilla, men han klarer likevel å slå unna.
    30'
    Sevilla igjen. Laget spiller seg fri på høyre og Kiyotake slår hardt inn langs bakken, men forsøket klareres.
    31'
    Etter at Real Madrid tok ledelsen er det Sevilla som har vært det beste laget i Trondheim.
    33'
    Ballen er fortsatt mest på Real Madrids halvdel, men spesielt Carvajal har imponert voldsomt defensivt hittil for laget med helhvite drakter.
    35'
    Lucas Vazquez viser frem lekre detaljer og skaffer Real Madrid et frispark rundt 30 meter fra mål.
    38'
    Asensio forsøker å slå gjennom Morata mellom back og stopper, men kula forsvinner ut til utspill fra Rico.
    39'
    Gult kort til Sevilla
    Vitolo
    Er uenig i en dommeravgjørelse og får kortet.
    41'
    Mål for Sevilla!
    Real Madrid 1 - 1 Sevilla
    Mål: Franco Vazquez
    Målgivende: Vitolo
    Utlikning! Og det er ikke ufortjent. Vitolo tar ned ballen i feltet, men det er Vazquez som får avsluttet på halv volley fra rundt 15 meter og ballen suser i hjørnet!
    41'
    Sevilla har vært det beste laget etter Real Madrids ledermål og det er fortjent at laget utlikner like før pause.
    43'
    Lucas Vazquez slår inn foran mål der Isco kommer seg foran og avslutter med hodet, men heldigvis for Sevilla ender ballen rett på Rico som står godt plassert.
    44'
    Det legges til minimum ett minutt i første omgang.
    45'+1
    45'+2
    46'
    Sevilla med innlegg etter kun 20 sekunder i andre omgang, men Casilla kommer ut og snapper.
    46'
    Det har blitt oppholdsvær i Trondheim i løpet av pausen. Det er trolig både spillere og publikum glade for.
    48'
    Lucas Vazquez drar seg inn i banen og skyter langt over med venstrefoten.
    49'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Adil Rami
    Ut: Daniel Carrico
    51'
    Asensio løfter armene og siganliserer at han ikke er med i spillet i offsideposisjon, men det hjelper lite når ballen slås rett til Real Madrid-spilleren.
    53'
    Asensio legger ut til Isco. Fra rundt 16 meter skyter han like utenfor via en Sevilla-fot. Nære!
    55'
    Det har vært en fartsfylt og fin start på andre omgang med to lag som ønsker å angripe.
    57'
    Sevilla henger fortsatt meget bra med i kampen selv om det er Real Madrid som har vært nærmest mål etter pause.
    60'
    Karim Benzema gjør seg klar til å komme inn for Real Madrid.
    61'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Karim Benzema
    Ut: Alvaro Morata
    62'
    Ramos rager høyest på en corner, men nikker ganske så rett på Rico som redder greit.
    64'
    Inn: Luka Modric
    Ut: Isco
    66'
    Inn: Yevgen Konoplyanka
    Ut: Luciano Vietto
    67'
    En del bytter en periode nå stykker opp, men Sevilla har forstatt ballen mye og er tydelig interesserte i å avgjøre dette her.
    69'
    Sevilla scorer på straffe!
    Real Madrid 1 - 2 Sevilla
    Mål: Yevgen Konoplyanka
    Innbytteren fra Ukraina er iskald! Konoplyanka venter ut Casilla og legger ballen helt borte i hjørnet!
    72'
    Inn: James Rodriguez
    Ut: Mateo Kovacic
    73'
    Inn: Matias Kranevitter
    Ut: Vicente Iborra
    74'
    15 minutter igjen av denne supercupfinalen i Trondheim nå.
    75'
    Sevilla har ballen mer enn Real Madrid for øyeblikket.
    77'
    Det er ingen Real Madrid-sluttspurt å spore her så langt.
    80'
    Carvajal kommer seg inn i feltet og velger skudd fra veldig skrått hold. Rico blokkerer til corner.
    81'
    Sevilla har hatt ballen 61 prosent av tiden i denne kampen viser statistikken.
    82'
    Vazquez med et godt innlegg mot bakre stolpe, men Pareja kaster seg frem og får nikket ballen i bue vekk fra farlig område.
    83'
    Nytt innlegg og ny corner. Det ender med en overgang og Sevilla-frispark.
    84'
    Gult kort til Real Madrid
    Dani Carvajal
    84'
    TV-bildene viser Zinedine Zidane diskutere mulig grep heftig på sidelinjen nå.
    86'
    Marco Asensio
    86'
    Kun tre minutter gjenstår og Sevilla har ballen på Real Madrids halvdel.
    88'
    Real Madrid kontrer på venstresiden og slår inn retning Benzema. Rico kommer langt ut fra streken og snapper ballen. Godt keeperspill der.
    89'
    Kolo
    90'
    Det legges til minimum fire minutter i andre omgang.
    90'+1
    Ramos vender opp i boksen og kommer til skudd. Ballen forandrer retning, mister fart og det vinkes offside samtidig som Rico stuper ut og bokser vekk kula.
    90'+2
    To minutter gjenstår her nå.
    90'+3
    Real Madrid 2 - 2 Sevilla
    Mål: Sergio Ramos
    Målgivende: Lucas Vazquez
    Tre minutter på overtid kommer 2-2-målet! Vazquez spilles gjennom i boksen og vipper mot bakre stolpe. Der står tidligere Sevilla-spiller Ramos alene og nikker ballen i tomt bur.
    90'+3
    90'+4
    1. ekstraomgang
    91'
    Real Madrid med avspark i første ekstraomgang.
    91'
    De helhvite går rett i angrep. Benzema kjemper seg fri i boksen og skyter, men slike baller redder Rico stort sett hver gang.
    91'
    Andre gule kort til Sevilla
    Kolo
    Kolo tråkker på Vazquez og får sitt andre gule kort!
    93'
    Sevilla må altså fullføre denne kampen med ti mann.
    95'
    Rico bokser et innlegg ut i boksen. Ballen treffer en Real Madrid-spiller og ender hos Modric som skyter rundt en meter over på halv volley.
    96'
    Real Madrid kjører matchen nå.
    98'
    Ramos kaster seg frem og nikker et innlegg i hjørnet. Etter noen sekunders voldsom jubel får han øye på linjemannen som står med flagget i været for å markere offside!
    100'
    Reprisene viser at det trolig blåses frispark for Ramos som holder Rami og ikke offside slik først antatt.
    101'
    Real Madrid har vært klart best etter det røde kortet og fortsetter å kjøre på her.
    102'
    Ett minutt igjen av første ekstraomgang nå. Sevillas ti menn holder unna.
    104'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    106'
    Klart for andre ekstraomgang på Lerkendal.
    106'
    Real Madrid går rett i angrep, men Carvajal er uheldig og roter ballen ut over sidelinjen.
    107'
    Benzema vender opp og vipper gjennom til James, men Rico kommer ut og redder med kroppen! Stor sjanse.
    108'
    Sevilla forsøker å trille ball tidvis for å roe ned og ta av trøkk, men de er klart underlegne med en mann mindre.
    110'
    Nok en kjempesjanse! James slår nydelig gjennom til Vazquez som kommer helt alene gjennom. Rico kommer ut og redder strålende!
    112'
    Real Madrid har vært veldig nære ved å avgjøre denne kampen nå, men mye takket være Rico står det fortsatt 2-2.
    115'
    James drar til på hel volley fra 15 meter. Ballen går rundt en meter til venstre for Rico som er kjapt nede og holder.
    116'
    Modric får ballen i mellomrommet og forsøker en lekker stikker, men Sevilla får brutt i siste sekund.
    117'
    Rico ser utgangen på skuddet fra Casemiro fra rundt 20 meter og redder enkelt.
    118'
    Real Madrid 3 - 2 Sevilla
    Mål: Dani Carvajal
    For et mål! Mens alle venter på ekstraomganger avgjør mest sannsynlig Carvajal! Real Madrid-benken stormer banen. Backen stormer inn i feltet i stor fart, sklir forbi flere motspillere og plasserer ballen i hjørnet med utsiden av foten. En perle!