0-1
1-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Elche CF får tildelt et frispark
    Abraham Dominguez Cervantes signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    2'
    Real Oviedo blir avblåst for offside
    Joselu
    En av Real Oviedos spillere blir avblåst for offside på Carlos Tartiere.
    2'
    Real Oviedo får tildelt et frispark
    Real Oviedo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Elche CF får tildelt et hjørnespark
    Borja Martinez
    Abraham Dominguez Cervantes tildeler Elche CF en corner. Borja Martinez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Borja Martinez (Elche CF) løfter inn en corner fra venstre på Carlos Tartiere.
    5'
    Mål for Elche CF!
    Real Oviedo 0 - 1 Elche CF
    Mål: Manuel Sanchez
    Målgivende: Javier Flores Santacruz
    Mål! Elche CF tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Manuel Sanchez. Javi Flores sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Borja Martinez (Elche CF) slår en corner fra høyre side på Carlos Tartiere.
    8'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Skudd på mål, Elche CF
    Manuel Sanchez
    Målsjanse på Carlos Tartiere! Manuel Sanchez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    Javier Flores Santacruz
    I Oviedo slår Javi Flores en corner fra høyre.
    8'
    Frispark for Real Oviedo på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd utenfor mål, Real Oviedo
    Joselu
    Joselu (Real Oviedo) kommer seg fri på Carlos Tartiere, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Javi Flores (Elche CF) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Tartiere.
    16'
    Jose Juan Figueras ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Jose Juan Figueras er på beina igjen og fortsetter kampen på Carlos Tartiere.
    24'
    Mål for Real Oviedo!
    Real Oviedo 1 - 1 Elche CF
    Mål: Joselu
    Joselu utligner til 1-1 på Carlos Tartiere.
    24'
    25'
    Skudd utenfor mål, Elche CF
    Ivan Sanchez
    Sjanse! Elche CF avanserer forover, men Ivan Sanchez avslutter utenfor.
    27'
    I Oviedo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Målsjanse! Javi Flores (Elche CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Frispark Real Oviedo.
    31'
    Abraham Dominguez Cervantes signaliserer et frispark til Real Oviedo på egen banehalvdel.
    32'
    Abraham Dominguez Cervantes signaliserer et frispark til Elche CF.
    36'
    Manuel Sanchez (Elche CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Carlos Tartiere.
    37'
    Skade: Real Oviedo
    37'
    Sory Kaba
    Elche CF angriper, men avslutningen til Sory Kaba går utenfor.
    39'
    Tilbake fra skade: Real Oviedo
    40'
    Manuel Sanchez er tilbake i kampen igjen.
    40'
    Saul Berjon
    Real Oviedo avanserer forover og Saul Berjon får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    41'
    42'
    Borja Martinez (Elche CF) slår en corner fra venstre side på Carlos Tartiere.
    42'
    43'
    46'
    Edgar Barcenas
    Real Oviedo avanserer forover i Oviedo. Edgar Barcenas avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    47'
    Skudd på mål, Real Oviedo
    Richard Boateng
    Real Oviedo fosser forover og Richard Boateng fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    Real Oviedo, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Real Oviedo får tildelt et hjørnespark
    Saul Berjon
    Abraham Dominguez Cervantes tildeler Real Oviedo en corner. Saul Berjon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Real Oviedo avanserer forover på Carlos Tartiere og Richard Boateng kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Elche CF.
    52'
    52'
    53'
    I Oviedo slår Borja Martinez en corner fra høyre.
    54'
    Gult kort til Elche CF
    Manuel Sanchez (Elche CF) får et gult kort av dommer Abraham Dominguez Cervantes.
    54'
    55'
    55'
    Frispark til Real Oviedo på halvdelen til Elche CF.
    56'
    Elche CF angriper i Oviedo. Ivan Sanchez fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Frispark Elche CF.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Real Oviedo
    Inn: Sergio Tejera
    Ut: Richard Boateng
    Anquela gjør dagens første bytte i Oviedo, når han tar ut Richard Boateng og setter inn Sergio Tejera.
    61'
    Sory Kaba
    Sory Kaba (Elche CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Alexander Gonzalez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Tekio
    Ut: Alexander Gonzalez
    Pacheta (Elche CF) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Tekio erstatter Alexander Gonzalez som sannsynligvis er skadet.
    64'
    Elche CF blir avblåst for offside
    Sory Kaba
    Elche CF fosser fremover, men Abraham Dominguez Cervantes blåser for offside på Carlos Tartiere.
    65'
    Inn: Aaron Niguez
    Ut: Javi Munoz
    Real Oviedo bytter ut Javi Munoz med Aaron Niguez. Dette er det andre byttet som Anquela gjør i dagens kamp.
    66'
    Aaron Niguez
    Real Oviedo angriper i Oviedo. Aaron Niguez avslutter på mål, men greier ikke å score.