0-2
0-3
Baston90'+4
1-3
    Pablo De Blasis (FC Cartagena) slår en corner fra høyre side på Carlos Tartiere.
    4'
    Frispark til Real Oviedo på halvdelen til FC Cartagena.
    5'
    FC Cartagena tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til FC Cartagena på egen banehalvdel.
    8'
    I Oviedo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Mål for FC Cartagena!
    Real Oviedo 0 - 1 FC Cartagena
    Mål: Armando Sadiku
    Målgivende: Ivan Calero
    Armando Sadiku dundrer ballen i mål og FC Cartagena tar ledelsen 0-1 på Carlos Tartiere. Ivan Calero sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Ivan Calero
    FC Cartagena angriper. Ivan Calero får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Real Oviedo, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Jose Antonio Lopez Toca tildeler FC Cartagena en corner. Pablo De Blasis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Frispark for Real Oviedo på egen banehalvdel.
    22'
    Javi Mier
    Målsjanse til Real Oviedo! Javi Mier treffer mål, men keeper redder.
    25'
    FC Cartagena, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Gult kort til FC Cartagena
    Toni Datkovic
    Toni Datkovic (FC Cartagena) mottar et gult kort på Carlos Tartiere, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    25'
    Viti ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Hjørnespark til Real Oviedo
    26'
    Marcelo Flores Dorrell
    Målsjanse! Marcelo Flores Dorrell (Real Oviedo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Real Oviedo slipper å klare seg uten Viti som kommer tilbake på banen igjen.
    27'
    Real Oviedo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Ivan Calero
    Sjanse til FC Cartagena! Ivan Calero er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Pablo De Blasis (FC Cartagena) løfter inn en corner fra venstre på Carlos Tartiere.
    33'
    Real Oviedo 0 - 2 FC Cartagena
    Mål: Pedro Alcala
    Målgivende: Pablo De Blasis
    Mål! Pedro Alcala (FC Cartagena) header inn 0-2 på Carlos Tartiere. Pablo De Blasis var nest sist på ballen.
    33'
    I Oviedo slår Marcelo Flores Dorrell en corner fra venstre.
    42'
    Borja Valle Balonga
    Målsjanse på Carlos Tartiere! Borja Valle fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    Gult kort til Real Oviedo
    Miguelon
    Miguelon (Real Oviedo) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pablo De Blasis (FC Cartagena) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Real Oviedo angriper i Oviedo, men blir avblåst for offside.
    45'
    Pablo De Blasis er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Spillerbytte - Real Oviedo
    Inn: Angel Montoro
    Ut: Marcelo Flores Dorrell
    Bytte for Real Oviedo. Angel Montoro kommer inn for Marcelo Flores Dorrell på Carlos Tartiere.
    46'
    48'
    Carlos Pomares (Real Oviedo) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Tartiere.
    48'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Real Oviedo.
    51'
    Inn: Abel Bretones Cruz
    Ut: Javi Mier
    Javi Mier (Real Oviedo) erstattes av Abel Bretones.
    56'
    Inn: Samuel Obeng
    Ut: Sergi Enrich
    Real Oviedo bytter ut Sergi Enrich med Samuel Obeng. Dette er det tredje byttet som Bolo gjør i dagens kamp.
    56'
    Jose Antonio Lopez Toca tildeler Real Oviedo en corner. Carlos Pomares sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Pablo De Blasis
    FC Cartagena angriper i Oviedo. Pablo De Blasis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    FC Cartagena fosser fremover, men Jose Antonio Lopez Toca blåser for offside på Carlos Tartiere.
    61'
    Spillerbytte - FC Cartagena
    Inn: Arribas
    Ut: Borja Valle Balonga
    Luis Miguel Carrion gjør dagens første bytte i Oviedo, når han tar ut Borja Valle og setter inn Arribas.
    61'
    62'
    Ivan Calero
    Ivan Calero (FC Cartagena) avanserer forover på Carlos Tartiere. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    63'
    Pedro Alcala
    I Oviedo header Pedro Alcala (FC Cartagena) mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Frispark for FC Cartagena på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Marco Sangalli
    Ut: Viti
    Bolo (Real Oviedo) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marco Sangalli erstatter Viti.
    67'
    Carlos Pomares
    Dommer Jose Antonio Lopez Toca gir Carlos Pomares (Real Oviedo) et gult kort.
    67'
    Hjørnespark til FC Cartagena
    68'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Real Oviedo på egen banehalvdel.
    71'
    Frispark FC Cartagena.
    73'
    73'
    Inn: Luca Sangalli
    Ut: Pablo De Blasis
    Luis Miguel Carrion gjør dagens andre bytte i Oviedo, når han tar ut Pablo De Blasis og setter inn Luca Sangalli.
    75'
    Inn: Hugo Rama
    Ut: Miguelon
    Real Oviedo bytter ut Miguelon med Hugo Rama. Dette er det femte byttet som Bolo gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    I Oviedo slår Luca Sangalli en corner fra venstre.
    78'
    Luca Sangalli
    FC Cartagena fosser forover og Luca Sangalli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Luca Sangalli (FC Cartagena) slår en corner fra høyre side på Carlos Tartiere.
    80'
    Real Oviedo 0 - 3 FC Cartagena
    Målgivende: Luca Sangalli
    Mål! Pedro Alcala (FC Cartagena) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-3 på Carlos Tartiere. Det er en fin assist fra Luca Sangalli.
    80'
    84'
    Inn: Delmas
    Ut: Jairo Izquierdo
    Luis Miguel Carrion (FC Cartagena) gjør sitt tredje bytte for dagen. Delmas erstatter Jairo Izquierdo.
    85'
    Inn: Jaime Romero
    Ut: Armando Sadiku
    Bytte for FC Cartagena. Jaime Romero kommer inn for Armando Sadiku på Carlos Tartiere.
    85'
    Inn: Adrian Sanmartin
    Ut: Ivan Calero
    FC Cartagena bytter ut Ivan Calero med Adrian Sanmartin.
    85'
    I Oviedo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    87'
    I Oviedo slår Hugo Rama en corner fra venstre.
    87'
    Borja Baston
    Real Oviedo angriper, men avslutningen til Borja Baston går utenfor.
    90'
    Sjanse i Oviedo! Borja Baston (Real Oviedo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Kan Real Oviedo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Dommer Jose Antonio Lopez Toca viser Pedro Alcala (FC Cartagena) det gule kortet.
    90'+2
    90'+3
    Mål for Real Oviedo!
    Real Oviedo 1 - 3 FC Cartagena
    Mål: Borja Baston
    Målgivende: Marco Sangalli
    Mål! Borja Baston holder Real Oviedoet inne i kampen med en redusering til 1-3. Flott spill fra Marco Sangalli før målet.