2-1
Julio90'+6
3-1
    Kampen har startet.
    Kevin Stott tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Aaron Herrera
    Real Salt Lake tar ledelsen 1-0 i Sandy etter en heading av Damir Kreilach! Aaron Herrera var nest sist på ballen.
    13'
    Cole Bassett
    Cole Bassett (Colorado Rapids) avanserer forover på Rio Tinto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark Colorado Rapids.
    15'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    17'
    Frispark i en god posisjon for Colorado Rapids!
    19'
    Justen Glad (Real Salt Lake) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rio Tinto Stadium.
    21'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Collen Warner
    Collen Warner (Colorado Rapids) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    22'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    22'
    Justen Glad er på beina igjen og fortsetter kampen.
    22'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    25'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    26'
    Lalas Abubakar
    Colorado Rapids angriper, men avslutningen til Lalas Abubakar går utenfor.
    26'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Real Salt Lake.
    29'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Jack Price
    Jack Price (Colorado Rapids) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Aaron Herrera
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Aaron Herrera fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    34'
    I Sandy slår Jack Price en corner fra høyre.
    36'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    39'
    Real Salt Lake fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    I Sandy slår Jack Price en corner fra venstre.
    45'+2
    45'+2
    Pablo Ruiz
    Målsjanse på Rio Tinto Stadium! Pablo Ruiz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    47'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Real Salt Lake angriper i Sandy, men blir avblåst for offside.
    50'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside.
    51'
    En av Real Salt Lakes spillere blir avblåst for offside på Rio Tinto Stadium.
    53'
    54'
    55'
    Real Salt Lake 2 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Rubio Rubin
    Målgivende: Damir Kreilach
    Mål! Rubio Rubin øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Damir Kreilach.
    57'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Younes Namli
    Ut: Collen Warner
    Colorado Rapids bytter ut Collen Warner med Younes Namli. Dette er det første byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Braian Galvan
    Colorado Rapids bytter ut Braian Galvan med Michael Barrios.
    58'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Erik Holt
    Dommeren gir Erik Holt (Real Salt Lake) et gult kort.
    61'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    61'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) får et gult kort av dommer Kevin Stott.
    65'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Colorado Rapids.
    65'
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Colorado Rapids er nær straffområde.
    71'
    Michael Barrios
    Colorado Rapids avanserer forover og Michael Barrios får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    72'
    Keegan Rosenberry
    Målsjanse! Keegan Rosenberry (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Jonathan Lewis
    Jonathan Lewis treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Colorado Rapids i Sandy.
    73'
    Hjørnespark til Colorado Rapids
    73'
    Mål for Colorado Rapids!
    Real Salt Lake 2 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Younes Namli
    Younes Namli scorer og reduserer dermed til 2-1.
    73'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Rubio Rubin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Anderson Julio, mens Rubio Rubin tar plass på benken.
    76'
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Cole Bassett
    Cole Bassett (Colorado Rapids) erstattes av Nicolas Mezquida.
    81'
    Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Ashtone Morgan
    Ut: Maikel Chang
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt andre bytte for dagen. Ashtone Morgan erstatter Maikel Chang.
    88'
    Inn: Nick Besler
    Ut: Everton Luiz
    Pablo Mastroeni gjør dagens tredje bytte i Sandy, når han tar ut Everton Luiz og setter inn Nick Besler.
    88'
    Inn: Andre Shinyashiki
    Ut: Diego Rubio
    Bytte for Colorado Rapids. Andre Shinyashiki kommer inn for Diego Rubio på Rio Tinto Stadium.
    88'
    Inn: Dominique Badji
    Ut: Jonathan Lewis
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt femte bytte for dagen. Dominique Badji erstatter Jonathan Lewis.
    88'
    90'+1
    Nicolas Mezquida
    Nicolas Mezquida (Colorado Rapids) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    90'+3
    Anderson Julio
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Anderson Julio avslutter utenfor.
    90'+3
    David Ochoa
    David Ochoa (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+6
    Real Salt Lake 3 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Anderson Julio
    Mål! Real Salt Lake øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Anderson Julio på Rio Tinto Stadium. Flott spill fra Damir Kreilach før målet.