I Sandy har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Jesus Ferreira
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    7'
    Skudd utenfor mål, FC Dallas
    Nkosi Tafari
    FC Dallas avanserer forover i Sandy. Nkosi Tafari avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    8'
    Paxton Pomykal
    Paxton Pomykal (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    11'
    Real Salt Lake blir avblåst for offside
    Cristian Arango
    En av Real Salt Lakes spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Paul Arriola
    Paul Arriola (FC Dallas) kommer seg fri på Rio Tinto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Braian Ojeda
    Real Salt Lake angriper. Braian Ojeda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    17'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    Jefferson Savarino
    Jefferson Savarino (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    18'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    19'
    Maikel Chang
    I Sandy slår Maikel Chang en corner fra høyre.
    20'
    Damir Kreilach
    Real Salt Lake angriper på Rio Tinto Stadium. Damir Kreilach header utenfor.
    20'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    20'
    21'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    23'
    Ikke rødt kort likevel
    24'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    29'
    Real Salt Lake fosser fremover, men Damir Kreilach går rett i offsidefella.
    32'
    Skudd på mål, FC Dallas
    Målsjanse på Rio Tinto Stadium! Jesus Ferreira fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    FC Dallas blir avblåst for offside
    Jader Obrian
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside på Rio Tinto Stadium.
    35'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til FC Dallas.
    37'
    Real Salt Lake fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    Maikel Chang (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    40'
    I Sandy slår Jefferson Savarino en corner fra venstre.
    42'
    Marcelo Silva
    Marcelo Silva (Real Salt Lake) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Cristian Arango
    Målgivende: Braian Ojeda
    Cristian Arango header ballen i mål og Real Salt Lake tar ledelsen 1-0 på Rio Tinto Stadium. Flott spill fra Braian Ojeda før målet.
    43'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    51'
    Frispark Real Salt Lake.
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Salt Lake
    54'
    Ingen straffe til Real Salt Lake
    54'
    I Sandy slår Jefferson Savarino en corner fra høyre.
    54'
    Mål for FC Dallas!
    Real Salt Lake 1 - 1 FC Dallas
    Mål: Paul Arriola
    Målgivende: Paxton Pomykal
    Mål! Paul Arriola utligner for FC Dallas. Stillingen er dermed 1-1 i Sandy. Paxton Pomykal sto for den målgivende pasningen.
    56'
    Maikel Chang (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    58'
    58'
    Bryan Oviedo
    Bryan Oviedo (Real Salt Lake) visar framfötterna men nickar utanför.
    58'
    59'
    Dommeren gir Marcelo Silva (Real Salt Lake) et gult kort.
    60'
    Straffe til FC Dallas
    60'
    Skade: FC Dallas
    60'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Dallas
    61'
    Dommeren dømmer straffe til FC Dallas
    61'
    FC Dallas scorer på straffe!
    Real Salt Lake 1 - 2 FC Dallas
    Mål: Jesus Ferreira
    Jesus Ferreira dundrer inn et straffespark på Rio Tinto Stadium. Stillingen er nå 1-2.
    62'
    Tilbake fra skade: FC Dallas
    63'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Sjanse til Real Salt Lake! Jefferson Savarino er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    64'
    Dommer Pierre-Luc Lauziere venter med å sette i gang spillet fordi Ema Twumasi ligger nede.
    65'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Sam Junqua
    Ut: Ema Twumasi
    Det virker som Ema Twumasi ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Sam Junqua.
    66'
    Inn: Facundo Quignon
    Ut: Illarramendi
    FC Dallas gjør sitt andre bytte. Illarramendi erstattes av Facundo Quignon.
    66'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Andres Gomez
    Ut: Maikel Chang
    Real Salt Lake bytter ut Maikel Chang med Andres Gomez. Dette er det tredje byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    69'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til FC Dallas.
    69'
    Inn: Jasper Loffelsend
    Ut: Nelson Palacio
    Real Salt Lake bytter ut Nelson Palacio med Jasper Loffelsend.
    69'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Damir Kreilach
    Pablo Mastroeni gjør dagens andre bytte i Sandy, når han tar ut Damir Kreilach og setter inn Anderson Julio.
    69'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Real Salt Lake.
    69'
    Real Salt Lake 1 - 3 FC Dallas
    Målgivende: Jader Obrian
    Mål! Jesus Ferreira øker FC Dallass ledelse til 1-3 på Rio Tinto Stadium. Det er en fin assist fra Jader Obrian.
    71'
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Jefferson Savarino fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Sam Junqua (FC Dallas) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rio Tinto Stadium.
    75'
    Sam Junqua er tilbake på banen igjen.
    76'
    Anderson Julio
    Anderson Julio (Real Salt Lake) vinkes av for offside i Sandy.
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sandy fordi Jesus Ferreira får behandling for en skade på banen.
    79'
    Inn: Jesus Jimenez Nunez
    Ut: Jesus Ferreira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Jesus Jimenez Nunez, mens Jesus Ferreira tar plass på benken.
    79'
    Jefferson Savarino (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    80'
    Jesus Ferreira er tilbake i kampen igjen.
    80'
    Andres Gomez
    I Sandy slår Andres Gomez en corner fra høyre.
    81'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Real Salt Lake like utenfor FC Dallas-området.
    82'
    Andres Gomez (Real Salt Lake) avanserer forover på Rio Tinto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Inn: Rubio Rubin
    Ut: Cristian Arango
    Cristian Arango (Real Salt Lake) erstattes av Rubio Rubin.
    84'
    Inn: Diego Luna
    Ut: Jefferson Savarino
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt femte bytte for dagen. Diego Luna erstatter Jefferson Savarino.
    84'
    85'
    Inn: Dante Sealy
    Ut: Jader Obrian
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Dante Sealy, mens Jader Obrian tar plass på benken.
    86'
    Inn: Jose Antonio Martinez
    Ut: Paxton Pomykal
    FC Dallas gjør sitt femte bytte. Paxton Pomykal erstattes av Jose Antonio Martinez.
    86'
    89'
    Frispark FC Dallas.
    90'
    Facundo Quignon
    FC Dallas angriper, men blir avblåst for offside.
    90'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    90'+2
    90'+2
    Bode Davis
    Bode Davis (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+3
    Jasper Loffelsend
    Real Salt Lake avanserer forover i Sandy. Jasper Loffelsend avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+5
    Real Salt Lake fosser forover og Bryan Oviedo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.