2-0
Rusnak79' (Str.)
3-0
    Dagens kamp på Rio Tinto Stadium i Sandy er i gang.
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    3'
    Victor Rivas tildeler Los Angeles FC en corner. Brian Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Justin Meram
    Sjanse til Real Salt Lake! Justin Meram er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Sandy slår Pablo Ruiz en corner fra høyre.
    9'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Maikel Chang
    Mål! Damir Kreilach header ballen i mål og gir Real Salt Lake ledelsen 1-0 på Rio Tinto Stadium. Flott spill fra Maikel Chang før målet.
    9'
    Jose Cifuentes
    Sjanse i Sandy! Jose Cifuentes (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Diego Rossi
    Los Angeles FC angriper i Sandy. Diego Rossi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Bryce Duke (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    11'
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) avanserer forover på Rio Tinto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    13'
    Maikel Chang
    Målsjanse! Maikel Chang (Real Salt Lake) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    16'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    18'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    20'
    Los Angeles FC angriper, men blir avblåst for offside.
    21'
    Victor Rivas tildeler Los Angeles FC en corner. Bryce Duke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Donald Toia
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Donny Toia avslutter utenfor.
    24'
    Pablo Ruiz
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Pablo Ruiz fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Aaron Herrera
    Real Salt Lake fosser forover og Aaron Herrera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Frispark Los Angeles FC.
    28'
    Damir Kreilach ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Damir Kreilach kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Rio Tinto Stadium.
    30'
    Los Angeles FC angriper. Jose Cifuentes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    36'
    Mohamed Traore
    Mohamed Traore (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    Los Angeles FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Justin Meram går utenfor.
    39'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    40'
    Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    43'
    En av Real Salt Lakes spillere går i offside.
    44'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Los Angeles FC like utenfor Real Salt Lake-området.
    45'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Eddie Segura
    Ut: Mohamed Traore
    Mohamed Traore (Los Angeles FC) erstattes av Eddie Segura.
    45'
    Inn: Latif Blessing
    Ut: Bryce Duke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Los Angeles FC. Inn kommer Latif Blessing, mens Bryce Duke tar plass på benken.
    45'
    Inn: Tristan Blackmon
    Ut: Andy Najar
    Los Angeles FC bytter ut Andy Najar med Tristan Blackmon. Dette er det tredje byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    45'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    48'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    51'
    51'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    51'
    Pablo Ruiz
    Dommer Victor Rivas gir Pablo Ruiz (Real Salt Lake) et gult kort.
    61'
    Brian Rodriguez
    Los Angeles FC fosser forover og Brian Rodriguez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Hjørnespark til Real Salt Lake
    46'
    Real Salt Lake 2 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Justin Meram
    I Sandy øker Real Salt Lake ledelsen til 2-0 takket være et mål av Justin Meram.
    47'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    49'
    58'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Douglas Martinez
    Ut: Justin Meram
    Freddy Juarez (Real Salt Lake) gjør sitt første bytte for dagen. Douglas Martinez erstatter Justin Meram.
    62'
    Inn: Everton Luiz
    Ut: Pablo Ruiz
    Real Salt Lake bytter ut Pablo Ruiz med Everton Luiz.
    62'
    Inn: Bradley Wright-Phillips
    Ut: Danny Musovski
    Los Angeles FC gjør sitt fjerde bytte. Danny Musovski erstattes av Bradley Wright-Phillips.
    64'
    64'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Dommeren gir Jose Cifuentes (Los Angeles FC) et gult kort.
    65'
    65'
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Inn: Adrien Perez
    Ut: Jose Cifuentes
    Bytte for Los Angeles FC. Adrien Perez kommer inn for Jose Cifuentes på Rio Tinto Stadium.
    74'
    Jordan Harvey
    Dommer Victor Rivas viser Jordan Harvey (Los Angeles FC) det gule kortet.
    78'
    Real Salt Lake scorer på straffe!
    Real Salt Lake 3 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Albert Rusnak
    Mål! Albert Rusnak scorer på straffe. Real Salt Lakes ledelse øker dermed til 3-0.
    79'
    Inn: Jeizon Ramirez
    Ut: Damir Kreilach
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Jeizon Ramirez, mens Damir Kreilach tar plass på benken.