Sjanse til Real Sociedad! Alexander Isak er nær ved å score, men keeper redder.
    Joseba Zaldua
    Joseba Zaldua (Real Sociedad) kommer til en målsjanse på Reale Arena, men klarer ikke å score.
    17'
    Cody Gakpo
    Sjanse i San Sebastian! Cody Gakpo (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Real Sociedad, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    En av PSV Eindhovens spillere går i offside.
    18'
    Philipp Mwene
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Philipp Mwene treffer mål, men keeper redder.
    21'
    21'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Reale Arena.
    22'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    22'
    Real Sociedad fosser fremover, men Portu går rett i offsidefella.
    23'
    Real Sociedad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Real Sociedad angriper i San Sebastian, men blir avblåst for offside.
    25'
    Offside! Cody Gakpo (PSV Eindhoven) er alene igjennom, men dommer Felix Zwayer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    27'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Reale Arena.
    28'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    32'
    33'
    Bruma
    På Reale Arena skyter Bruma (PSV Eindhoven) rett i tverrliggeren!
    36'
    I San Sebastian har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Skudd på mål, Real Sociedad
    39'
    39'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Real Sociedad på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Ibrahim Sangare
    Dommer Felix Zwayer gir Ibrahim Sangare (PSV Eindhoven) et gult kort.
    40'
    Real Sociedad har fått straffe!
    41'
    Philipp Mwene (PSV Eindhoven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Real Sociedad scorer på straffe!
    Real Sociedad 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Mikel Oyarzabal
    Real Sociedad går opp i en 1-0 ledelse etter at Mikel Oyarzabal setter straffesparket sikkert i mål på Reale Arena.
    43'
    45'+1
    Real Sociedad må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PSV Eindhoven.
    45'+2
    Gult kort til Real Sociedad
    Martin Zubimendi
    Martin Zubimendi får gult kort og må stå over en kamp for Real Sociedad!
    45'+2
    Bruma
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Bruma avslutter utenfor.
    45'+3
    Frispark PSV Eindhoven.
    46'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Real Sociedad.
    49'
    PSV Eindhoven angriper i San Sebastian. Ibrahim Sangare fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Olivier Boscagli
    Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    60'
    61'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Cody Gakpo
    Roger Schmidt gjør dagens første bytte i San Sebastian, når han tar ut Cody Gakpo og setter inn Carlos Vinicius.
    62'
    Inn: Noni Madueke
    Ut: Ritsu Doan
    Ritsu Doan (PSV Eindhoven) erstattes av Noni Madueke.
    62'
    Mål for Real Sociedad!
    Real Sociedad 2 - 0 PSV Eindhoven
    Målgivende: Martin Zubimendi
    Mikel Oyarzabal øker Real Sociedads ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Martin Zubimendi.
    62'
    Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Reale Arena, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Frispark for Real Sociedad på egen banehalvdel.
    67'
    Alexander Isak (Real Sociedad) pådrar seg et gult kort.
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Noni Madueke
    PSV Eindhoven bytter ut Noni Madueke med Yorbe Vertessen.
    68'
    Inn: Jordan Teze
    Ut: Philipp Mwene
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Jordan Teze, mens Philipp Mwene tar plass på benken.
    68'
    70'
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Ander Barrenetxea
    Ut: Portu
    Imanol Alguacil (Real Sociedad) gjør sitt første bytte for dagen. Ander Barrenetxea erstatter Portu.
    70'
    Inn: Benat Turrientes
    Ut: Adnan Januzaj
    Real Sociedad gjør sitt andre bytte. Adnan Januzaj erstattes av Benat Turrientes.
    70'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til PSV Eindhoven like utenfor Real Sociedad-området.
    73'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    74'
    Frispark Real Sociedad.
    74'
    Andre gule kort til PSV Eindhoven
    Ibrahim Sangare (PSV Eindhoven) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Reale Arena.
    75'
    78'
    81'
    Carlos Vinicius
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    81'
    Inn: Alexander Sørloth
    Ut: Alexander Isak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Sociedad. Inn kommer Alexander Sørloth, mens Alexander Isak tar plass på benken.
    81'
    Frispark til Real Sociedad på halvdelen til PSV Eindhoven.
    82'
    Alexander Sørloth
    Alexander Sørloth (Real Sociedad) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    85'
    Inn: Jon Pacheco
    Ut: Mikel Oyarzabal
    Mikel Oyarzabal (Real Sociedad) erstattes av Jon Pacheco.
    85'
    Inn: Andoni Gorosabel
    Ut: Martin Zubimendi
    Real Sociedad gjør sitt femte bytte. Martin Zubimendi erstattes av Andoni Gorosabel.
    85'
    Inn: Philipp Max
    Ut: Mauro Junior
    PSV Eindhoven bytter ut Mauro Junior med Philipp Max. Dette er det tredje byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    86'
    87'
    Mario Gotze
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) får et gult kort av dommer Felix Zwayer.
    87'
    Hjørnespark til Real Sociedad
    90'
    90'
    90'+2
    Bruma
    Dommeren gir Bruma (PSV Eindhoven) et gult kort.
    90'+2
    Real Sociedad 3 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Alexander Sørloth
    Målgivende: Ander Barrenetxea
    Mål! Alexander Sørloth gir Real Sociedad en komfortabel 3-0 ledelse. Ander Barrenetxea sto for den målgivende pasningen.