Real Sociedad får tildelt et hjørnespark
    Dani Carvajal er tilbake i kampen igjen.
    4'
    Skudd på mål, Real Madrid
    Kylian Mbappe
    Sjanse i San Sebastian! Kylian Mbappe (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I San Sebastian slår Sergio Gomez en corner fra høyre.
    8'
    Sergio Gomez (Real Sociedad) løfter inn en corner fra venstre på Reale Arena.
    9'
    Real Madrid får tildelt et frispark
    Umar Sadiq
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Real Sociedad
    Umar Sadiq
    Umar Sadiq (Real Sociedad) pådrar seg et gult kort.
    17'
    Kylian Mbappe (Real Madrid) avanserer forover på Reale Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    18'
    Luka Modric
    Real Sociedad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Brahim Diaz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    24'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Brahim Diaz
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Rodrygo erstatter Brahim Diaz som sannsynligvis er skadet.
    25'
    Skudd utenfor mål, Real Sociedad
    Luka Sucic
    Real Sociedad angriper på Reale Arena og Luka Sucic skyter i stolpen!
    25'
    Jon Aramburu
    Det blir farlig! Frispark for Real Madrid er nær straffområde.
    28'
    Dommer Juan Martinez Munuera gir Jon Aramburu (Real Sociedad) et gult kort.
    28'
    Antonio Rüdiger
    Antonio Rüdiger (Real Madrid) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    29'
    29'
    Real Madrid får tildelt et hjørnespark
    Luka Modric
    Juan Martinez Munuera tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Real Sociedad blir avblåst for offside
    Sheraldo Becker
    En av Real Sociedads spillere går i offside.
    30'
    I San Sebastian slår Sergio Gomez en corner fra venstre.
    35'
    Real Sociedad avanserer forover i San Sebastian. Jon Aramburu avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Sheraldo Becker (Real Sociedad) fyrer av et skudd på Reale Arena – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    36'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Skudd utenfor mål, Real Madrid
    Real Madrid angriper i San Sebastian. Kylian Mbappe fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Eder Militao
    Frispark for Real Sociedad på egen banehalvdel.
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Thibaut Courtois (Real Madrid) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    41'
    Thibaut Courtois er på beina igjen og fortsetter kampen på Reale Arena.
    41'
    43'
    Real Sociedad må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    44'
    Luka Modric
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Reale Arena.
    45'+1
    Luka Modric
    Juan Martinez Munuera tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Dani Carvajal
    Dani Carvajal (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Reale Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Arda Guler
    45'+3
    Luka Sucic
    Luka Sucic (Real Sociedad) kommer til avslutning på Reale Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    46'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Real Sociedad på egen banehalvdel.
    48'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Real Sociedad.
    49'
    Luka Modric
    52'
    I San Sebastian får Eder Militao (Real Madrid) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    52'
    52'
    Luka Sucic
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    54'
    Martin Zubimendi
    55'
    Straffe til Real Madrid
    57'
    I San Sebastian har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Real Sociedad 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Vinicius Junior
    Mål! Real Madrid tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Vinicius Junior.
    58'
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Ander Barrenetxea
    Ut: Sheraldo Becker
    Sheraldo Becker (Real Sociedad) erstattes av Ander Barrenetxea.
    63'
    Inn: Orri Steinn Oskarsson
    Ut: Umar Sadiq
    Bytte for Real Sociedad. Orri Steinn Oskarsson kommer inn for Umar Sadiq på Reale Arena.
    63'
    66'
    Frispark Real Sociedad.
    68'
    Nayef Aguerd
    Nayef Aguerd (Real Sociedad) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    69'
    69'
    Sergio Gomez (Real Sociedad) slår en corner fra venstre side på Reale Arena.
    70'
    Nayef Aguerd (Real Sociedad) header utenfor.
    70'
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Madrid
    73'
    Dommeren dømmer straffe til Real Madrid
    73'
    Real Sociedad 0 - 2 Real Madrid
    Mål: Kylian Mbappe
    Mål! Real Madrid øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Kylian Mbappe.
    75'
    Inn: Jon Pacheco
    Ut: Nayef Aguerd
    Real Sociedad bytter ut Nayef Aguerd med Jon Pacheco.
    76'
    Inn: Benat Turrientes
    Ut: Luka Sucic
    Real Sociedad bytter ut Luka Sucic med Benat Turrientes. Dette er det fjerde byttet som Imanol Alguacil gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Arda Guler
    Carlo Ancelotti gjør dagens andre bytte i San Sebastian, når han tar ut Arda Guler og setter inn Lucas Vazquez.
    77'
    Inn: Aihen Munoz
    Ut: Javi Lopez
    Real Sociedad gjør sitt femte bytte. Javi Lopez erstattes av Aihen Munoz.
    78'
    Gult kort til Real Madrid
    Luka Modric
    Luka Modric (Real Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Luka Modric
    79'
    Real Madrid blir avblåst for offside
    Real Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    Jon Pacheco
    Dommer Juan Martinez Munuera viser Jon Pacheco (Real Sociedad) det gule kortet.
    82'
    Jon Pacheco
    83'
    Ander Barrenetxea
    Ander Barrenetxea (Real Sociedad) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Luka Modric
    I San Sebastian slår Luka Modric en corner fra venstre.
    87'
    Inn: Endrick
    Ut: Kylian Mbappe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Endrick Felipe Moreira de Sousa, mens Kylian Mbappe tar plass på benken.
    90'
    Lucas Vazquez
    90'+1
    Real Sociedad angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Luka Modric
    Real Madrid angriper. Luka Modric får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.