4'
    Rennes scorer på straffe!
    Rennes 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Benjamin Bourigeaud
    Mål! Benjamin Bourigeaud gir Stade Rennes ledelsen 1-0 på Roazhon Park. Målet kom på et straffespark.
    6'
    FC Nantes får tildelt et hjørnespark
    Douglas
    Ruddy Buquet tildeler FC Nantes en corner. Douglas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Skudd på mål, FC Nantes
    Florent Mollet
    FC Nantes angriper i Rennes. Florent Mollet avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    13'
    Rennes får tildelt et hjørnespark
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    14'
    Ludovic Blas (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    17'
    FC Nantes får tildelt et frispark
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Benjamin Bourigeaud
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    19'
    I Rennes header Amine Gouiri (Stade Rennes) mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Rennes.
    25'
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Benjamin Bourigeaud avslutter utenfor.
    26'
    FC Nantes fosser forover og Florent Mollet fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    29'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd på mål, Rennes
    Sjanse til Stade Rennes! Benjamin Bourigeaud er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    35'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    36'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Gult kort til FC Nantes
    Dommer Ruddy Buquet gir Florent Mollet (FC Nantes) et gult kort.
    37'
    Rennes blir avblåst for offside
    Bertug Ozgur Yildirim
    Dommer Ruddy Buquet ser at linjemannen løfter flagget, og Stade Renness Bertug Ozgur Yildirim blåses av for offside.
    39'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    40'
    41'
    Moses Simon
    Målsjanse til FC Nantes! Moses Simon treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    Florent Mollet (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    42'
    Frispark i en god posisjon for FC Nantes!
    42'
    Quentin Merlin
    Ruddy Buquet tildeler FC Nantes en corner. Quentin Merlin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    FC Nantes angriper. Florent Mollet får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    44'
    Mål for FC Nantes!
    Rennes 1 - 1 FC Nantes
    Mål: Pedro Chirivella
    Pedro Chirivella scorer og utligner dermed til 1-1.
    45'
    46'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til FC Nantes.
    49'
    Stade Rennes angriper i Rennes. Amine Gouiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    Stade Rennes angriper på Roazhon Park. Bertug Ozgur Yildirim header utenfor.
    55'
    55'
    Gult kort til Rennes
    Lorenz Assignon
    Lorenz Assignon (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    55'
    FC Nantes blir avblåst for offside
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside.
    56'
    57'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Samuel Moutoussamy
    Dommeren gir Samuel Moutoussamy (FC Nantes) et gult kort.
    58'
    59'
    59'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor FC Nantes-området.
    60'
    Douglas
    Douglas (FC Nantes) får et gult kort av dommer Ruddy Buquet.
    60'
    Pedro Chirivella
    Pedro Chirivella (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Florent Mollet
    FC Nantes bytter ut Florent Mollet med Abdou Diallo.
    61'
    Nemanja Matic
    Nemanja Matic (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    64'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    65'
    FC Nantes fosser fremover, men Ruddy Buquet blåser for offside på Roazhon Park.
    65'
    66'
    Ruddy Buquet tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Arthur Theate
    Arthur Theate (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    Douglas
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Douglas går utenfor.
    69'
    Douglas
    Douglas (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    69'
    FC Nantes angriper i Rennes, men blir avblåst for offside.
    70'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Desire Doue
    Ut: Fabian Rieder
    Bytte for Stade Rennes. Desire Doue kommer inn for Fabian Rieder på Roazhon Park.
    71'
    Mål for Rennes!
    Rennes 2 - 1 FC Nantes
    Mål: Desire Doue
    Målgivende: Adrien Truffert
    I Rennes tar Stade Rennes ledelsen 2-1 etter et mål av Desire Doue. Adrien Truffert var nest sist på ballen.
    73'
    Målet til Rennes sjekkes av VAR
    74'
    Målet til Rennes blir stående
    74'
    Frispark FC Nantes.
    76'
    Inn: Adson
    Ut: Samuel Moutoussamy
    FC Nantes bytter ut Samuel Moutoussamy med Adson. Dette er det andre byttet som Pierre Aristouy gjør i dagens kamp.
    76'
    Mostafa Mohamed
    Dommeren gir Mostafa Mohamed (FC Nantes) et gult kort.
    77'
    Andre gule kort til FC Nantes
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Roazhon Park.
    77'
    78'
    78'
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Amine Gouiri avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes gjør sitt andre bytte. Benjamin Bourigeaud erstattes av Baptiste Santamaria.
    80'
    Inn: Ibrahim Salah
    Ut: Amine Gouiri
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ibrahim Salah erstatter Amine Gouiri.
    80'
    Inn: Ronael Pierre-Gabriel
    Ut: Jean-Kevin Duverne
    Pierre Aristouy gjør dagens tredje bytte i Rennes, når han tar ut Jean-Kevin Duverne og setter inn Ronael Pierre-Gabriel.
    84'
    Inn: Moussa Sissoko
    Ut: Douglas
    Douglas (FC Nantes) erstattes av Moussa Sissoko.
    85'
    87'
    Jean-Charles Castelletto
    Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Roazhon Park.
    87'
    88'
    90'
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Bertug Ozgur Yildirim
    Bytte for Stade Rennes. Arnaud Kalimuendo kommer inn for Bertug Ozgur Yildirim på Roazhon Park.
    90'
    Inn: Guela Doue
    Ut: Ludovic Blas
    Stade Rennes bytter ut Ludovic Blas med Guela Doue. Dette er det femte byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Moussa Sissoko
    FC Nantes angriper i Rennes. Moussa Sissoko fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    90'+4
    90'+6
    Rennes 3 - 1 FC Nantes
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Arnaud Kalimuendo øker Stade Renness ledelse til 3-1 etter et velplassert straffespark.