55
131
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Rennes.
    Faitout Maouassa
    Målsjanse på Roazhon Park! Faitout Maouassa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Stade Rennes.
    1'
    Jose Fonte
    Jose Fonte (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    5'
    LOSC Lille angriper, men Yusuf Yazici vinkes av for offside.
    8'
    LOSC Lilles Yusuf Yazici blåses av for offside på Roazhon Park.
    8'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    14'
    Jonathan David
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan David er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Eric Wattellier tildeler LOSC Lille en corner. Yusuf Yazici sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Mål for Lille!
    Rennes 0 - 1 Lille
    Mål: Jonathan David
    Jonathan David setter ballen i nettet og LOSC Lille leder nå 0-1.
    16'
    Frispark LOSC Lille.
    18'
    Yusuf Yazici
    LOSC Lille fosser forover og Yusuf Yazici fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    19'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    22'
    Gult kort til Rennes
    Steven Nzonzi
    Steven Nzonzi (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Offside! Jonathan David (LOSC Lille) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    26'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark Stade Rennes.
    34'
    34'
    Gult kort til Lille
    Zeki Celik
    Dommer Eric Wattellier gir Zeki Celik (LOSC Lille) et gult kort.
    34'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    37'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Clement Grenier
    Dommer Eric Wattellier viser Clement Grenier (Stade Rennes) det gule kortet.
    40'
    45'+1
    Jose Fonte
    LOSC Lille angriper i Rennes. Jose Fonte fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    45'+2
    46'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til LOSC Lille.
    49'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rennes fordi Martin Terrier får behandling for en skade på banen.
    49'
    Stade Rennes slipper å klare seg uten Martin Terrier som kommer tilbake på banen i Rennes.
    50'
    51'
    51'
    53'
    Clement Grenier (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    I Rennes slår Clement Grenier en corner fra høyre.
    55'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Adrien Truffert
    Julien Stephan (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Romain Del Castillo erstatter Adrien Truffert.
    56'
    Clement Grenier (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    61'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Luiz Araujo
    LOSC Lille bytter ut Luiz Araujo med Jonathan Ikone.
    62'
    LOSC Lille fosser fremover, men Yusuf Yazici går rett i offsidefella.
    63'
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Jonathan David går utenfor.
    65'
    66'
    70'
    70'
    Målsjanse til LOSC Lille! Jonathan David treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    Inn: Tim Weah
    Ut: Yusuf Yazici
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Tim Weah, mens Yusuf Yazici tar plass på benken.
    75'
    Inn: Adrien Hunou
    Ut: Eduardo Camavinga
    Julien Stephan gjør dagens andre bytte i Rennes, når han tar ut Eduardo Camavinga og setter inn Adrien Hunou.
    78'
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    83'
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Jonathan David avslutter utenfor.
    83'
    Martin Terrier
    Stade Rennes angriper. Martin Terrier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    86'
    Inn: Dalbert
    Ut: Faitout Maouassa
    Bytte for Stade Rennes. Dalbert kommer inn for Faitout Maouassa på Roazhon Park.
    87'
    88'
    Inn: Renato Sanches
    Ut: Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) erstattes av Renato Sanches.
    88'
    Inn: Tiago Djalo
    Ut: Zeki Celik
    LOSC Lille bytter ut Zeki Celik med Tiago Djalo. Dette er det fjerde byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    89'
    Gerzino Nyamsi
    Stade Rennes angriper på Roazhon Park. Gerzino Nyamsi header utenfor.
    89'
    LOSC Lille må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Rennes.
    90'+2
    Benjamin Andre
    Dommeren gir Benjamin Andre (LOSC Lille) et gult kort.
    90'+2
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Clement Grenier avslutter, men treffer ikke mål.