Rabiot (sm)11'
1-0
1-2
    Dagens dommer, Hakim Ben el Hadj, blåser i gang kampen.
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    2'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mbaye Niang
    Sjanse i Rennes! Mbaye Niang (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Clement Grenier (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    6'
    Edson Mexer
    Stade Rennes angriper på Roazhon Park. Edson Mexer header utenfor.
    6'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Paris St Germain.
    8'
    Angel Di Maria (Paris St Germain) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    9'
    Neymar
    Målsjanse! Neymar (Paris St Germain) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Stade Rennes en corner. Clement Grenier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Paris Saint-Germain scorer selvmål!
    Rennes 1 - 0 Paris Saint-Germain
    Mål: Adrien Rabiot
    Selvmål! Adrien Rabiot er dagens uheldigste i Rennes, der stillingen nå er 1-0.
    11'
    Frispark for Paris St Germain på egen banehalvdel.
    13'
    I Rennes slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    16'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Gult kort til Rennes
    Ramy Bensebaini
    Ramy Bensebaini (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Julian Draxler
    Dommer Hakim Ben el Hadj gir Julian Draxler (Paris St Germain) et gult kort.
    19'
    Frispark Paris St Germain.
    20'
    Paris St Germain tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    22'
    22'
    Stade Rennes fosser fremover, men Hakim Ben el Hadj blåser for offside på Roazhon Park.
    23'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    24'
    Frispark til Paris St Germain på halvdelen til Stade Rennes.
    25'
    Paris St Germains Presnel Kimpembe blåses av for offside på Roazhon Park.
    26'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    28'
    30'
    Offside! Neymar (Paris St Germain) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    34'
    Edinson Cavani
    Paris St Germain avanserer forover i Rennes. Edinson Cavani avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    En av Stade Renness spillere blir avblåst for offside på Roazhon Park.
    36'
    37'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    38'
    Ramy Bensebaini (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    39'
    40'
    40'
    I Rennes slår Neymar en corner fra venstre.
    45'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Rennes 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Angel Di Maria
    Målgivende: Julian Draxler
    Angel Di Maria scorer og utligner dermed til 1-1. Julian Draxler var nest sist på ballen.
    45'
    Edinson Cavani (Paris St Germain) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    46'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Paris St Germain) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    47'
    Mbaye Niang
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Mbaye Niang avslutter utenfor.
    48'
    48'
    Clement Grenier (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes i nærheten av straffesparkkassen.
    52'
    Neymar
    Paris St Germain angriper i Rennes. Neymar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Clement Grenier
    Målsjanse til Stade Rennes! Clement Grenier treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    55'
    Frispark Stade Rennes.
    58'
    Stade Rennes angriper, men Hakim Ben el Hadj blåser for offside.
    58'
    60'
    Offside! Ismaila Sarr (Stade Rennes) er alene igjennom, men dommer Hakim Ben el Hadj ser at linjemannen er oppe med flagget.
    60'
    Rennes 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Thomas Meunier
    Målgivende: Neymar
    Mål! Paris St Germain tar ledelsen 1-2 ved Thomas Meunier. Flott spill fra Neymar før målet.
    61'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Hatem Ben Arfa
    Ut: James Lea Siliki
    Sabri Lamouchi (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Hatem Ben Arfa erstatter James Lea Siliki.
    62'
    63'
    Juan Bernat
    Juan Bernat (Paris St Germain) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Hamari Traore ligger nede.
    64'
    I Rennes slår Clement Grenier en corner fra høyre.
    64'
    Hamari Traore er tilbake på banen igjen.
    64'
    68'
    Paris St Germain fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    Hatem Ben Arfa
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Hatem Ben Arfa går utenfor.
    69'
    Clement Grenier (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    70'
    71'
    Ramy Bensebaini (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Stade Rennes en corner. Clement Grenier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Damien Da Silva
    Stade Rennes angriper i Rennes. Damien Da Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Paris St Germain.
    75'
    75'
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Jordan Siebatcheu, mens Benjamin Bourigeaud tar plass på benken.
    75'
    Adrien Rabiot
    Dommeren gir Adrien Rabiot (Paris St Germain) et gult kort.
    76'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Marco Verratti
    Marco Verratti (Paris St Germain) erstattes av Eric Maxim Choupo Moting.
    78'
    Offside! Eric Maxim Choupo Moting blir vinket av og Paris St Germain må dermed bygge opp et nytt angrep.
    79'
    81'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Mbaye Niang
    Bytte for Stade Rennes. Romain Del Castillo kommer inn for Mbaye Niang på Roazhon Park.
    81'
    82'
    Rennes 1 - 3 Paris Saint-Germain
    Mål: Eric Maxim Choupo-Moting
    Målgivende: Thomas Meunier
    I Rennes øker Paris St Germain ledelsen til 1-3 takket være et mål av Eric Maxim Choupo Moting. Det er en fin assist fra Thomas Meunier.
    83'
    Benjamin Andre
    Benjamin Andre (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    84'
    Clement Grenier (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    85'
    Jordan Siebatcheu
    Målsjanse på Roazhon Park! Jordan Siebatcheu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.