I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frisparket tildelt Villarreal CF er farlig nær Stade Renness målområde.
    9'
    Gult kort til Rennes
    Christopher Wooh
    Christopher Wooh (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    9'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    11'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    14'
    Villarreal CF angriper i Rennes, men blir avblåst for offside.
    14'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Villarreal
    Raul Albiol
    Dommeren gir Raul Albiol (Villarreal CF) et gult kort.
    18'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor Villarreal CF-området.
    18'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    21'
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    23'
    Frispark Villarreal CF.
    23'
    Villarreal CF fosser fremover, men Atilla Karaoglan blåser for offside på Roazhon Park.
    24'
    24'
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    25'
    Mahamadou Nagida
    Mahamadou Nagida (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    27'
    27'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Arthur Theate vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Arthur Theate kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Roazhon Park.
    31'
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    Jeanuel Belocian
    Jeanuel Belocian (Stade Rennes) får et gult kort av dommer Atilla Karaoglan.
    33'
    Straffe til Villarreal
    33'
    Stade Rennes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.
    33'
    Villarreal scorer på straffe!
    Rennes 0 - 1 Villarreal
    Mål: Gerard Moreno
    Mål! Villarreal CF tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Gerard Moreno.
    36'
    Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 1 Villarreal
    Mål: Lorenz Assignon
    Målgivende: Enzo Le Fee
    Mål! Lorenz Assignon utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Enzo Le Fee.
    37'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Villarreal CF.
    40'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    41'
    Skudd på mål, Villarreal
    42'
    42'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    43'
    Steve Mandanda
    Dommer Atilla Karaoglan gir Steve Mandanda (Stade Rennes) et gult kort.
    45'
    45'+3
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+4
    Kan Stade Rennes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+5
    Atilla Karaoglan tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+6
    47'
    Dommer Atilla Karaoglan venter med å sette i gang spillet fordi Juan Foyth ligger nede.
    48'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Ramon Terrats
    Ut: Juan Foyth
    Ramon Terrats (Villarreal CF) erstatter Juan Foyth som ser ut til å måtte forlate Roazhon Park med en skade.
    48'
    48'
    49'
    Skudd på mål, Rennes
    50'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Benjamin Bourigeaud ligger nede.
    52'
    I Rennes slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    53'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Ludovic Blas
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes gjør sitt første bytte. Benjamin Bourigeaud erstattes av Ludovic Blas.
    54'
    Alex Baena
    Målsjanse på Roazhon Park! Alex Baena fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes er nær straffområde.
    58'
    Nemanja Matic
    Nemanja Matic (Stade Rennes) header ballen mot mål, men Villarreal CF klarerer.
    59'
    59'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Mål for Villarreal!
    Rennes 1 - 2 Villarreal
    Mål: Ilias Akhomach
    Målgivende: Gerard Moreno
    Villarreal CF leder 1-2 etter en scoring av Ilias Akhomach. Flott spill fra Gerard Moreno før målet.
    63'
    I Rennes slår Alex Baena en corner fra venstre.
    67'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    69'
    Villarreal CF angriper på Roazhon Park, men Gerard Moreno header utenfor.
    69'
    Inn: Amine Gouiri
    Ut: Bertug Ozgur Yildirim
    Stade Rennes bytter ut Bertug Ozgur Yildirim med Amine Gouiri. Dette er det andre byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Ibrahim Salah
    Ut: Mahamadou Nagida
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Ibrahim Salah, mens Mahamadou Nagida tar plass på benken.
    70'
    Inn: Adrien Truffert
    Ut: Jeanuel Belocian
    Jeanuel Belocian (Stade Rennes) erstattes av Adrien Truffert.
    70'
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Inn: Francis Coquelin
    Ut: Ilias Akhomach
    Villarreal CF bytter ut Ilias Akhomach med Francis Coquelin.
    72'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Alexander Sørloth
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jose Luis Morales erstatter Alexander Sørloth.
    72'
    Ludovic Blas (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    75'
    Rennes 2 - 2 Villarreal
    Mål: Ludovic Blas
    Målgivende: Nemanja Matic
    Mål! hjemmelag utligner ved Ludovic Blas. Stillingen er nå 2-2. Nemanja Matic sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Rennes 2 - 3 Villarreal
    Mål: Dani Parejo
    Målgivende: Alex Baena
    Dani Parejo setter ballen i nettet og Villarreal CF leder nå 2-3. Alex Baena var nest sist på ballen.
    80'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Martin Terrier
    Julien Stephan gjør dagens femte bytte i Rennes, når han tar ut Martin Terrier og setter inn Arnaud Kalimuendo.
    84'
    Inn: Jorge Cuenca
    Ut: Etienne Capoue
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Jorge Cuenca, mens Etienne Capoue tar plass på benken.
    85'
    Inn: Ben Brereton
    Ut: Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Villarreal CF) erstattes av Ben Brereton.
    86'
    87'
    Villarreal CF angriper, men Atilla Karaoglan blåser for offside.
    87'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    90'+1
    Dani Parejo
    Dani Parejo (Villarreal CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Adria Altimira Reynaldos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+6
    Stopp i spillet
    Frispark i en god posisjon for Stade Rennes!
    90'+8
    Enzo Le Fee
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Enzo Le Fee avslutter, men treffer ikke mål.