RFK Akhmat Grozny får tildelt et frispark
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    1'
    Skudd på mål, RFK Akhmat Grozny
    Vladimir Iljin
    RFK Akhmat Grozny angriper i Grozny. Vladimir Iljin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    CSKA Moskva får tildelt et frispark
    CSKA Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    4'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    5'
    Spillet på Akhmat-Arena er stoppet midlertidig fordi Darko Todorovic ligger nede.
    6'
    Darko Todorovic er tilbake i kampen igjen.
    7'
    Frispark for CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    8'
    VAR sjekker om det er straffe til CSKA Moskva
    10'
    Dommeren dømmer straffe til CSKA Moskva
    12'
    Straffe til CSKA Moskva
    12'
    Rødt kort til RFK Akhmat Grozny
    Marat Bystrov
    Marat Bystrov (RFK Akhmat Grozny) må forlate banen etter at dommer Vladislav Bezborodov trekker fram det røde kortet!
    12'
    CSKA Moskva scorer på straffe!
    RFK Akhmat Grozny 0 - 1 CSKA Moskva
    Mål: Fedor Chalov
    Mål! CSKA Moskva får et straffespark som Fedor Chalov setter i mål på Akhmat-Arena. Stillingen er dermed 0-1.
    13'
    Skudd på mål, CSKA Moskva
    Fedor Chalov
    Fedor Chalov (CSKA Moskva) avanserer forover på Akhmat-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    CSKA Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Rizvan Utsiev
    Ut: Bernard Berisha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Rizvan Utsiev, mens Bernard Berisha tar plass på benken.
    16'
    Gult kort til CSKA Moskva
    Baktiyor Zaynutdinov
    Dommeren gir Baktiyor Zaynutdinov (CSKA Moskva) et gult kort.
    19'
    RFK Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Anton Zabolotnyi
    CSKA Moskva angriper. Anton Zabolotnyi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    21'
    RFK Akhmat Grozny får tildelt et hjørnespark
    Darko Todorovic
    I Grozny slår Darko Todorovic en corner fra venstre.
    23'
    CSKA Moskva blir avblåst for offside
    CSKA Moskva angriper, men Vladislav Bezborodov blåser for offside.
    23'
    Straffe til RFK Akhmat Grozny
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til RFK Akhmat Grozny
    27'
    Dommeren dømmer straffe til RFK Akhmat Grozny
    27'
    RFK Akhmat Grozny scorer på straffe!
    RFK Akhmat Grozny 1 - 1 CSKA Moskva
    Mål: Mohamed Konate
    Mohamed Konate setter ballen i mål fra straffemerket på Akhmat-Arena. Dermed står det 1-1 i Grozny.
    27'
    Skudd utenfor mål, RFK Akhmat Grozny
    RFK Akhmat Grozny angriper, men avslutningen til Darko Todorovic går utenfor.
    34'
    Ivan Oleynikov
    Målsjanse på Akhmat-Arena! Ivan Oleynikov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    37'
    Vladislav Bezborodov tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Darko Todorovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jasmin Celikovic (RFK Akhmat Grozny) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Jasmin Celikovic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Akhmat-Arena.
    40'
    Artem Timofeev
    Frispark CSKA Moskva.
    40'
    Anton Zabolotnyi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    45'
    45'
    45'
    RFK Akhmat Grozny 1 - 2 CSKA Moskva
    Mål! Fedor Chalov gir CSKA Moskva ledelsen 1-2 på Akhmat-Arena. Målet kom på et straffespark.
    45'+1
    Anton Zabolotnyi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    45'+3
    45'+4
    45'+6
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    45'+8
    Rødt kort!
    Spilleren på CSKA Moskva får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    45'+9
    Rødt kort til CSKA Moskva
    Milan Gajic
    Milan Gajic sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! CSKA Moskva må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    45'+10
    RFK Akhmat Grozny 2 - 2 CSKA Moskva
    Mohamed Konate utligner til 2-2 for RFK Akhmat Grozny etter et velplassert straffespark på Akhmat-Arena.
    45'+11
    45'+12
    Mohamed Konate
    Mohamed Konate (RFK Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Frispark til RFK Akhmat Grozny på halvdelen til CSKA Moskva.
    49'
    Målsjanse! Vladimir Iljin (RFK Akhmat Grozny) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Darko Todorovic (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra venstre side på Akhmat-Arena.
    52'
    55'
    Darko Todorovic (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra venstre på Akhmat-Arena.
    60'
    60'
    Spillerbytte - CSKA Moskva
    Inn: Nikita Ermakov
    Ut: Konstantin Kuchaev
    Konstantin Kuchaev (CSKA Moskva) erstattes av Nikita Ermakov.
    60'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny.
    62'
    64'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Andrey Semenov
    Andrey Semenov (RFK Akhmat Grozny) får et gult kort av dommer Vladislav Bezborodov.
    65'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til CSKA Moskva.
    67'
    Sjanse i Grozny! Ivan Oleynikov (RFK Akhmat Grozny) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Vladislav Bezborodov tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Darko Todorovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    71'
    Det blir farlig! Frispark for CSKA Moskva er nær straffområde.
    72'
    Skudd utenfor mål, CSKA Moskva
    CSKA Moskva angriper i Grozny. Fedor Chalov fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    CSKA Moskva får tildelt et hjørnespark
    Victor Felipe Mendez Obando
    Victor Felipe Mendez Obando (CSKA Moskva) slår en corner fra venstre side på Akhmat-Arena.
    76'
    76'
    77'
    78'
    78'
    Vladislav Kamilov
    Dommer Vladislav Bezborodov gir Vladislav Kamilov (RFK Akhmat Grozny) et gult kort.
    79'
    RFK Akhmat Grozny 2 - 3 CSKA Moskva
    CSKA Moskva tar ledelsen 2-3 etter et velplassert straffespark av Fedor Chalov.
    79'
    Inn: Gamid Agalarov
    Ut: Mohamed Konate
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Mohamed Konate med Gamid Agalarov.
    81'
    81'
    Fedor Chalov (CSKA Moskva) kommer til en målsjanse på Akhmat-Arena, men klarer ikke å score.
    82'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Sjanse! RFK Akhmat Grozny avanserer forover, men Ivan Oleynikov avslutter utenfor.
    84'
    Inn: Evgeny Kharin
    Ut: Vladislav Kamilov
    Sergei Tashuyev (RFK Akhmat Grozny) gjør sitt tredje bytte for dagen. Evgeny Kharin erstatter Vladislav Kamilov.
    85'
    I Grozny slår Victor Felipe Mendez Obando en corner fra høyre.
    86'
    Maksim Mukhin
    Sjanse i Grozny! Maksim Mukhin (CSKA Moskva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    87'
    88'
    89'
    90'+2
    Evgeny Kharin
    Evgeny Kharin (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra høyre på Akhmat-Arena.
    90'+4
    90'+4
    Giorgi Shelia
    Dommer Vladislav Bezborodov viser Giorgi Shelia (RFK Akhmat Grozny) det gule kortet.
    90'+4
    Frispark til CSKA Moskva på halvdelen til RFK Akhmat Grozny.
    90'+5
    Andre gule kort til RFK Akhmat Grozny
    Andrey Semenov får sitt andre gule kort og RFK Akhmat Grozny må klare seg uten han resten av kampen.