Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vladislav Karapuzov (FK Nizhny Novgorod) vrir seg av smerte i gresset.
    6'
    Vladislav Karapuzov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Akhmat-Arena.
    6'
    Darko Todorovic (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra høyre side på Akhmat-Arena.
    10'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    11'
    FK Nizhny Novgorod tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frisparket tildelt RFK Akhmat Grozny er farlig nær FK Nizhny Novgorods målområde.
    15'
    Skudd på mål, RFK Akhmat Grozny
    16'
    En av RFK Akhmat Groznys spillere blir avblåst for offside på Akhmat-Arena.
    17'
    Offside! Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) er alene igjennom, men dommer Vladislav Bezborodov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    18'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Lucas Lovat
    Dommer Vladislav Bezborodov gir Lucas Lovat (RFK Akhmat Grozny) et gult kort.
    22'
    Mål for RFK Akhmat Grozny!
    RFK Akhmat Grozny 1 - 0 FK Nizhny Novgorod
    Mål: Mohamed Konate
    Mohamed Konate setter ballen i nettet og RFK Akhmat Grozny leder nå 1-0.
    25'
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til RFK Akhmat Grozny.
    31'
    I Grozny slår Nikolay Kalinskiy en corner fra høyre.
    32'
    Dommer Vladislav Bezborodov venter med å sette i gang spillet fordi Artem Timofeev ligger nede.
    35'
    Artem Timofeev er på beina igjen og fortsetter kampen på Akhmat-Arena.
    36'
    Offside! Mohamed Konate blir vinket av og RFK Akhmat Grozny må dermed bygge opp et nytt angrep.
    36'
    Gult kort til FK Nizhny Novgorod
    Dmitrii Zhivoglyadov
    Dmitrii Zhivoglyadov (FK Nizhny Novgorod) får et gult kort av dommer Vladislav Bezborodov.
    37'
    Nikolay Kalinskiy
    Målsjanse til FK Nizhny Novgorod! Nikolay Kalinskiy treffer mål, men keeper redder.
    38'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Vladislav Bezborodov tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Lucas Lovat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Hjørnespark til RFK Akhmat Grozny
    40'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Mål for FK Nizhny Novgorod!
    RFK Akhmat Grozny 1 - 1 FK Nizhny Novgorod
    Mål: Niko Kutateladze
    Målgivende: Nikolay Kalinskiy
    Mål! Niko Kutateladze (FK Nizhny Novgorod) utligner med en heading på Akhmat-Arena. Nikolay Kalinskiy sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Dmitrii Zhivoglyadov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Kirill Bozhenov
    Ut: Dmitrii Zhivoglyadov
    Dmitrii Zhivoglyadov (FK Nizhny Novgorod) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Kirill Bozhenov.
    43'
    Ivan Oleynikov
    Målsjanse på Akhmat-Arena! Ivan Oleynikov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    FK Nizhny Novgorod, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    I Grozny slår Lucas Lovat en corner fra venstre.
    45'
    Spillet på Akhmat-Arena er stoppet midlertidig fordi Niko Kutateladze ligger nede.
    45'+1
    Niko Kutateladze er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    Darko Todorovic
    RFK Akhmat Grozny avanserer forover i Grozny. Darko Todorovic avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Kan RFK Akhmat Grozny utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+4
    Kirill Bozhenov
    Dommer Vladislav Bezborodov viser Kirill Bozhenov (FK Nizhny Novgorod) det gule kortet.
    45'+4
    RFK Akhmat Grozny 2 - 1 FK Nizhny Novgorod
    Mål: Vladislav Kamilov
    Målgivende: Lucas Lovat
    RFK Akhmat Grozny tar ledelsen 2-1 i Grozny etter en heading av Vladislav Kamilov! Flott spill fra Lucas Lovat før målet.
    45'+5
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Svetoslav Kovachev
    Ut: Ivan Oleynikov
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Ivan Oleynikov med Svetoslav Kovachev. Dette er det første byttet som Magomed Adiev gjør i dagens kamp.
    47'
    Inn: Mateo Stamatov
    Ut: Vladislav Karapuzov
    Sergey Yuran (FK Nizhny Novgorod) gjør sitt andre bytte for dagen. Mateo Stamatov erstatter Vladislav Karapuzov.
    47'
    Inn: Juan Boselli
    Ut: Dmitri Stotskiy
    Sergey Yuran gjør dagens tredje bytte i Grozny, når han tar ut Dmitri Stotskiy og setter inn Juan Boselli.
    47'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Skade: RFK Akhmat Grozny
    49'
    Inn: Miroslav Bogosavac
    Ut: Nader Ghandri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Miroslav Bogosavac, mens Nader Ghandri tar plass på benken.
    50'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    52'
    RFK Akhmat Grozny 3 - 1 FK Nizhny Novgorod
    Målgivende: Artem Timofeev
    Mål! Mohamed Konate gir RFK Akhmat Grozny en komfortabel 3-1 ledelse. Det er en fin assist fra Artem Timofeev.
    53'
    Andre gule kort til FK Nizhny Novgorod
    Kirill Bozhenov får sitt andre gule kort og FK Nizhny Novgorod må klare seg uten han resten av kampen.
    54'
    Frispark RFK Akhmat Grozny.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Grozny fordi Niko Kutateladze får behandling for en skade på banen.
    57'
    FK Nizhny Novgorod slipper å klare seg uten Niko Kutateladze som kommer tilbake på banen i Grozny.
    57'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    57'
    59'
    Juan Boselli
    Juan Boselli (FK Nizhny Novgorod) kommer seg fri på Akhmat-Arena, men avslutningen går utenfor.
    59'
    62'
    Bernard Berisha
    Bernard Berisha (RFK Akhmat Grozny) mottar sitt første gule kort for dagen på Akhmat-Arena.
    62'
    Inn: Ze Turbo
    Ut: Niko Kutateladze
    Sergey Yuran (FK Nizhny Novgorod) tar ut Niko Kutateladze som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ze Turbo.
    63'
    Aleksandr Troshechkin
    Aleksandr Troshechkin (FK Nizhny Novgorod) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    64'
    RFK Akhmat Grozny 4 - 1 FK Nizhny Novgorod
    Mål: Milos Satara
    Milos Satara øker RFK Akhmat Groznys ledelse til 4-1!
    65'
    Inn: Lechii Sadulaev
    Ut: Mohamed Konate
    RFK Akhmat Grozny gjør sitt tredje bytte. Mohamed Konate erstattes av Lechii Sadulaev.
    66'
    Inn: Gamid Agalarov
    Ut: Bernard Berisha
    Bernard Berisha (RFK Akhmat Grozny) erstattes av Gamid Agalarov.
    66'
    Det blir farlig! Frispark for FK Nizhny Novgorod er nær straffområde.
    70'
    Inn: Rizvan Utsiev
    Ut: Lucas Lovat
    Bytte for RFK Akhmat Grozny. Rizvan Utsiev kommer inn for Lucas Lovat på Akhmat-Arena.
    70'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) løfter inn en corner fra høyre på Akhmat-Arena.
    71'
    Gamid Agalarov
    Sjanse i Grozny! Gamid Agalarov (RFK Akhmat Grozny) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    I Grozny slår Darko Todorovic en corner fra venstre.
    73'
    74'
    Nikita Kakkoev ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    FK Nizhny Novgorod slipper å klare seg uten Nikita Kakkoev som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Frispark til RFK Akhmat Grozny på halvdelen til FK Nizhny Novgorod.
    75'
    RFK Akhmat Grozny angriper i Grozny. Gamid Agalarov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Frispark i en god posisjon for RFK Akhmat Grozny!
    79'
    Svetoslav Kovachev
    Målsjanse! Svetoslav Kovachev (RFK Akhmat Grozny) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Nikita Ermakov
    Ut: Konstantin Kuchaev
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Konstantin Kuchaev med Nikita Ermakov. Dette er det femte byttet som Sergey Yuran gjør i dagens kamp.
    80'
    81'
    Dommer Vladislav Bezborodov ser at linjemannen løfter flagget, og RFK Akhmat Groznys Gamid Agalarov blåses av for offside.
    82'
    Frispark FK Nizhny Novgorod.
    83'
    85'
    RFK Akhmat Grozny 5 - 1 FK Nizhny Novgorod
    Mål: Lechii Sadulaev
    Målgivende: Vladislav Kamilov
    I Grozny øker RFK Akhmat Grozny ledelsen til 5-1 takket være et mål av Lechii Sadulaev. Vladislav Kamilov var nest sist på ballen.
    87'
    FK Nizhny Novgorod angriper. Aleksandr Troshechkin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.