Rodolfo
    FC Akhmat Grozny angriper i Grozny. Rodolfo fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    RFK Akhmat Grozny får tildelt et frispark
    Sergey Sergeevich Ivanov signaliserer et frispark til FC Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    3'
    FK Tosno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for FC Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for FK Tosno på egen banehalvdel.
    6'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Skudd på mål, RFK Akhmat Grozny
    Zaur Sadaev
    Zaur Sadaev (FC Akhmat Grozny) avanserer forover på Akhmat-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Frispark til FC Akhmat Grozny på halvdelen til FK Tosno.
    9'
    RFK Akhmat Grozny får tildelt et hjørnespark
    Odise Roshi
    Sergey Sergeevich Ivanov tildeler FC Akhmat Grozny en corner. Odise Roshi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt FC Akhmat Groznyet.
    12'
    12'
    Bernard Berisha
    Sjanse til FC Akhmat Grozny! Bernard Berisha er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    RFK Akhmat Grozny blir avblåst for offside
    Zaur Sadaev
    Zaur Sadaev (FC Akhmat Grozny) vinkes av for offside i Grozny.
    15'
    Sergey Sergeevich Ivanov signaliserer et frispark til FK Tosno.
    15'
    16'
    Rizvan Utsiev
    Sjanse! FC Akhmat Grozny avanserer forover, men Rizvan Utsiev avslutter utenfor.
    18'
    FK Tosno får tildelt et hjørnespark
    Vagiz Galiulin
    Vagiz Galiulin (FK Tosno) slår en corner fra venstre side på Akhmat-Arena.
    20'
    22'
    24'
    25'
    Zaur Sadaev
    Offside! Zaur Sadaev (FC Akhmat Grozny) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    27'
    FC Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    29'
    Gult kort til FK Tosno
    Timofey Margasov
    Timofey Margasov (FK Tosno) pådrar seg et gult kort.
    29'
    30'
    Odise Roshi
    I Grozny slår Odise Roshi en corner fra venstre.
    32'
    Zaur Sadaev
    FC Akhmat Grozny angriper, men Zaur Sadaev vinkes av for offside.
    36'
    39'
    40'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Rodolfo
    Rodolfo (FC Akhmat Grozny) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    41'
    Milad Mohammadi
    Milad Mohammadi (FC Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Sergey Sergeevich Ivanov signaliserer et frispark til FC Akhmat Grozny.
    44'
    Spillerbytte - FK Tosno
    Inn: Aleksandr Makarov
    Ut: Timofey Margasov
    Dmitriy Parfyonov (FK Tosno) gjør sitt første bytte for dagen. Aleksandr Makarov erstatter Timofey Margasov.
    46'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt FK Tosnoet.
    47'
    Odise Roshi
    Dommeren gir Odise Roshi (FC Akhmat Grozny) et gult kort.
    47'
    FK Tosno blir avblåst for offside
    En av FK Tosnos spillere går i offside.
    49'
    Skudd utenfor mål, FK Tosno
    Aleksandr Karnitskiy
    Aleksandr Karnitskiy (FK Tosno) kommer til en målsjanse på Akhmat-Arena, men klarer ikke å score.
    52'
    Mål for RFK Akhmat Grozny!
    RFK Akhmat Grozny 1 - 0 FK Tosno
    Mål: Magomed Mitrishev
    Målgivende: Zaur Sadaev
    Mål! Magomed Mitrishev gir FC Akhmat Grozny ledelsen 1-0 i Grozny. Flott spill fra Zaur Sadaev før målet.
    53'
    Reziuan Mirzov
    FK Tosno angriper, men avslutningen til Reziuan Mirzov går utenfor.
    55'
    Sergey Sergeevich Ivanov signaliserer et frispark til FK Tosno like utenfor FC Akhmat Grozny-området.
    57'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Anton Shvets
    Ut: Bernard Berisha
    FC Akhmat Grozny bytter ut Bernard Berisha med Anton Shvets. Dette er det første byttet som Igor Lediakhov gjør i dagens kamp.
    58'
    60'
    Zaur Sadaev (FC Akhmat Grozny) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Akhmat-Arena.
    61'
    FC Akhmat Grozny slipper å klare seg uten Zaur Sadaev som kommer tilbake på banen i Grozny.
    62'
    63'
    Inn: Georgi Melkadze
    Ut: Aleksandr Karnitskiy
    Aleksandr Karnitskiy (FK Tosno) erstattes av Georgi Melkadze.
    63'
    Inn: Ablaye Mbengue
    Ut: Zaur Sadaev
    Igor Lediakhov (FC Akhmat Grozny) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Ablaye Mbengue erstatter Zaur Sadaev som sannsynligvis er skadet.
    63'
    Målsjanse! Milad Mohammadi (FC Akhmat Grozny) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Leo Jaba
    Ut: Magomed Mitrishev
    Bytte for FC Akhmat Grozny. Leo Rodrigues Lima kommer inn for Magomed Mitrishev på Akhmat-Arena.
    75'
    75'
    76'
    Leo Jaba
    FC Akhmat Grozny angriper. Leo Rodrigues Lima får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    Ablaye Mbengue
    FC Akhmat Groznys Ablaye Mbengue blåses av for offside på Akhmat-Arena.
    76'
    77'
    Andrey Buyvolov
    Andrey Buyvolov (FK Tosno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    78'
    Ilya Zhigulev
    Sjanse! FK Tosno avanserer forover, men Ilya Zhigulev avslutter utenfor.
    81'
    Inn: Ricardo Cavalcante Mendes
    Ut: Reziuan Mirzov
    Dmitriy Parfyonov gjør dagens tredje bytte i Grozny, når han tar ut Reziuan Mirzov og setter inn Ricardinho.
    82'
    Vagiz Galiulin (FK Tosno) løfter inn en corner fra høyre på Akhmat-Arena.
    82'
    84'
    85'
    Wilker Angel
    Wilker Angel (FC Akhmat Grozny) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Målsjanse! Vagiz Galiulin (FK Tosno) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Odise Roshi
    Odise Roshi (FC Akhmat Grozny) kommer seg fri på Akhmat-Arena, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Skudd på mål, FK Tosno
    Målsjanse på Akhmat-Arena! Vagiz Galiulin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.