Mål for FK Zenit St Petersburg!
    RFK Akhmat Grozny 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Wendel
    Mateo Cassierra dundrer ballen i mål og FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 0-1 på Akhmat-Arena. Flott spill fra Wendel før målet.
    4'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    6'
    Vladislav Kamilov
    Sjanse! RFK Akhmat Grozny avanserer forover, men Vladislav Kamilov avslutter utenfor.
    9'
    RFK Akhmat Grozny 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål! Mateo Cassierra øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 0-2 på Akhmat-Arena.
    9'
    Claudinho
    FK Zenit St Petersburg angriper på Akhmat-Arena og Claudinho skyter i stolpen!
    10'
    Mål for RFK Akhmat Grozny!
    RFK Akhmat Grozny 1 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Mohamed Konate
    Mohamed Konate scorer og reduserer dermed til 1-2.
    11'
    I Grozny slår Vladislav Kamilov en corner fra venstre.
    13'
    Darko Todorovic
    RFK Akhmat Grozny angriper, men avslutningen til Darko Todorovic går utenfor.
    14'
    Lucas Lovat
    Målsjanse til RFK Akhmat Grozny! Lucas Lovat treffer mål, men keeper redder.
    14'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Viacheslav Karavaev
    Ut: Douglas Santos
    Viacheslav Karavaev (FK Zenit St Petersburg) erstatter Douglas Santos som ser ut til å måtte forlate Akhmat-Arena med en skade.
    19'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Nino
    Nino (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frisparket tildelt RFK Akhmat Grozny er farlig nær FK Zenit St Petersburgs målområde.
    24'
    Sergey Karasyov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    25'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Milos Satara
    Milos Satara (RFK Akhmat Grozny) pådrar seg et gult kort.
    25'
    Strahinja Erakovic (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Akhmat-Arena.
    28'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til RFK Akhmat Grozny.
    28'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    34'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Spillet på Akhmat-Arena er stoppet midlertidig fordi Pedro Henrique ligger nede.
    34'
    Pedro Henrique ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Grozny.
    37'
    Frispark RFK Akhmat Grozny.
    37'
    Lechii Sadulaev
    Lechii Sadulaev (RFK Akhmat Grozny) kommer seg fri på Akhmat-Arena, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Skudd på mål, RFK Akhmat Grozny
    42'
    42'
    Sergey Karasyov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    43'
    RFK Akhmat Grozny 1 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Målgivende: Claudinho
    Mål! Mateo Cassierra (FK Zenit St Petersburg) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 1-3 på Akhmat-Arena. Claudinho var nest sist på ballen.
    44'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    45'+4
    RFK Akhmat Grozny 1 - 4 FK Zenit St Petersburg
    Mål! Mateo Cassierra gir FK Zenit St Petersburg en komfortabel 1-4 ledelse.
    46'
    46'
    RFK Akhmat Grozny 1 - 5 FK Zenit St Petersburg
    FK Zenit St Petersburg går opp i en 1-5 ledelse etter et mål av Mateo Cassierra. Det er en fin assist fra Wendel.
    51'
    Dommer Sergey Karasyov venter med å sette i gang spillet fordi Nino ligger nede.
    53'
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Pedro Henrique
    Pedro Henrique (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Gustavo Mantuan.
    53'
    Inn: Rodrigao Prado
    Ut: Nino
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Nino som ikke ser ut til å kunne fortsette. Sergey Bogdanovich Semak blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Rodrigao Prado.
    54'
    Claudinho
    Målsjanse på Akhmat-Arena! Claudinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Artem Timofeev
    Ut: Vladislav Kamilov
    RFK Akhmat Grozny gjør sitt første bytte. Vladislav Kamilov erstattes av Artem Timofeev.
    56'
    Inn: Svetoslav Kovachev
    Ut: Anton Shvets
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Anton Shvets med Svetoslav Kovachev. Dette er det andre byttet som Magomed Adiev gjør i dagens kamp.
    56'
    Strahinja Erakovic (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Akhmat-Arena.
    56'
    RFK Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    60'
    Hjørnespark til RFK Akhmat Grozny
    61'
    Wendel
    Målsjanse! Wendel (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Sjanse i Grozny! Lechii Sadulaev (RFK Akhmat Grozny) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    64'
    FK Zenit St Petersburg angriper, men Sergey Karasyov blåser for offside.
    65'
    Inn: Bernard Berisha
    Ut: Mohamed Konate
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Bernard Berisha, mens Mohamed Konate tar plass på benken.
    65'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    67'
    Sergey Karasyov signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    67'
    Skade: RFK Akhmat Grozny
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Grozny fordi Wendel får behandling for en skade på banen.
    73'
    Tilbake fra skade: RFK Akhmat Grozny
    73'
    Inn: Dmitri Vasiljev
    Ut: Strahinja Erakovic
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Strahinja Erakovic med Dmitri Vasiljev.
    74'
    Inn: Aleksandr Kovalenko
    Ut: Wendel
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) tar ut Wendel som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Aleksandr Kovalenko.
    74'
    76'
    Inn: Turpal Ibishev
    Ut: Darko Todorovic
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Darko Todorovic med Turpal Ibishev.
    77'
    Inn: Ivan Oleynikov
    Ut: Miroslav Bogosavac
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Ivan Oleynikov, mens Miroslav Bogosavac tar plass på benken.
    77'
    77'
    Artem Timofeev
    Artem Timofeev får gult kort av dommer Sergey Karasyov, og må dermed stå over en kamp for RFK Akhmat Grozny.
    77'
    80'
    Sergey Karasyov tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Artem Timofeev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    81'
    81'
    Aleksandr Kovalenko (FK Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Akhmat-Arena.
    83'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Aleksandr Kovalenko
    Dommeren gir Aleksandr Kovalenko (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    84'
    Aleksandr Kovalenko er tilbake på banen igjen.
    84'
    Lechii Sadulaev (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra venstre på Akhmat-Arena.
    85'
    85'
    87'
    Ivan Oleynikov
    Ivan Oleynikov (RFK Akhmat Grozny) får et gult kort av dommer Sergey Karasyov.
    87'
    Svetoslav Kovachev
    RFK Akhmat Grozny angriper i Grozny. Svetoslav Kovachev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Sergey Karasyov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Gustavo Mantuan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.