Rio Ave angriper i Vila do Conde. Emmanuel Boateng fyrer av et skudd som går utenfor.
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    4'
    Porto får tildelt et hjørnespark
    Stephen Eustaquio
    Stephen Eustaquio (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    7'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til FC Porto.
    8'
    Joao Pedro Salazar da Graca
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) kommer til en målsjanse på Estadio dos Arcos, men klarer ikke å score.
    9'
    Porto blir avblåst for offside
    Mehdi Taremi
    FC Porto fosser fremover, men Mehdi Taremi går rett i offsidefella.
    12'
    Målet til Porto sjekkes av VAR
    12'
    Målet til Porto blir annullert
    14'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Aderllan Santos
    Aderllan Santos (Rio Ave) får et gult kort av dommer Fabio Jose Costa Verissimo.
    16'
    FC Portos Mehdi Taremi blåses av for offside på Estadio dos Arcos.
    17'
    19'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Porto
    Nicolas Gonzalez
    Dommeren gir Nicolas Gonzalez (FC Porto) et gult kort.
    20'
    Skudd utenfor mål, Porto
    Pepe
    Pepe (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Rio Ave.
    22'
    Rio Ave FC får tildelt et hjørnespark
    Guga
    I Vila do Conde slår Guga en corner fra venstre.
    23'
    Frispark FC Porto.
    26'
    Pepe
    Offside! Pepe (FC Porto) er alene igjennom, men dommer Fabio Jose Costa Verissimo ser at linjemannen er oppe med flagget.
    27'
    FC Porto angriper på Estadio dos Arcos. Mehdi Taremi header utenfor.
    29'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler FC Porto en corner. Stephen Eustaquio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til FC Porto.
    32'
    Amine Oudrhiri
    Amine Oudrhiri (Rio Ave) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio dos Arcos.
    32'
    32'
    Wenderson Galeno
    Offside! Wenderson Galeno (FC Porto) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Joao Pedro Salazar da Graca er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio dos Arcos.
    39'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Zaidu Sanusi
    Zaidu Sanusi (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    43'
    45'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for Rio Ave!
    45'+4
    47'
    47'
    Straffe til Rio Ave FC
    50'
    Dommeren dømmer straffe til Rio Ave FC
    52'
    Rio Ave FC scorer på straffe!
    Rio Ave FC 1 - 0 Porto
    Mål: Joao Pedro Loureiro da Costa
    Mål! Rio Ave tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Joao Pedro Loureiro da Costa.
    52'
    Joao Mario
    Målsjanse! Joao Mario (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Josue Sa
    Josue Sa (Rio Ave) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    I Vila do Conde slår Zaidu Sanusi en corner fra høyre.
    58'
    Rio Ave avanserer forover i Vila do Conde. Joao Pedro Salazar da Graca avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Rio Ave FC blir avblåst for offside
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo ser at linjemannen løfter flagget, og Rio Aves Emmanuel Boateng blåses av for offside.
    60'
    62'
    Renato Pantalon
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo gir Renato Pantalon (Rio Ave) et gult kort.
    62'
    Spillerbytte - Porto
    Inn: Wendell
    Ut: Zaidu Sanusi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Wendell, mens Zaidu Sanusi tar plass på benken.
    62'
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Toni Martinez
    Sergio Conceicao gjør dagens andre bytte i Vila do Conde, når han tar ut Toni Martinez og setter inn Danny Namaso Loader.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Ut: Amine Oudrhiri
    Rio Ave gjør sitt første bytte. Amine Oudrhiri erstattes av Vitor Hugo Gomes Da Silva.
    64'
    Inn: Leonardo Ruiz
    Ut: Joao Pedro Salazar da Graca
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) erstattes av Leonardo Ruiz.
    64'
    65'
    Rio Ave må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Porto.
    66'
    Wendell
    Wendell (FC Porto) kommer seg fri på Estadio dos Arcos, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Wendell
    Wendell (FC Porto) pådrar seg et gult kort.
    68'
    68'
    Mehdi Taremi (FC Porto) vinkes av for offside i Vila do Conde.
    69'
    71'
    Wenderson Galeno (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio dos Arcos.
    71'
    72'
    Skudd på mål, Porto
    Wenderson Galeno (FC Porto) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    73'
    Porto, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Aderllan Santos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    Danny Namaso Loader
    Sjanse til FC Porto! Danny Namaso Loader er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Tilbake fra skade: Rio Ave FC
    75'
    Inn: Ze Manuel
    Ut: Joca
    Rio Ave bytter ut Joca med Ze Manuel. Dette er det tredje byttet som Luis Carlos Batalha Freire gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Patrick William
    Ut: Josue Sa
    Bytte for Rio Ave. Patrick William kommer inn for Josue Sa på Estadio dos Arcos.
    75'
    76'
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo viser Danny Namaso Loader (FC Porto) det gule kortet.
    76'
    Inn: Fran Navarro
    Ut: Mehdi Taremi
    FC Porto bytter ut Mehdi Taremi med Fran Navarro.
    78'
    Inn: Goncalo Borges
    Ut: Nicolas Gonzalez
    FC Porto bytter ut Nicolas Gonzalez med Goncalo Borges.
    78'
    Inn: Andre Franco
    Ut: Joao Mario
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt femte bytte for dagen. Andre Franco erstatter Joao Mario.
    78'
    Aderllan Santos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Aderllan Santos er tilbake i kampen igjen.
    80'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Rio Ave.
    81'
    82'
    83'
    86'
    Straffe til Porto
    88'
    Andre Franco
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler FC Porto en corner. Andre Franco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    VAR sjekker om det er straffe til Porto
    89'
    Dommeren dømmer straffe til Porto
    90'
    Porto scorer på straffe!
    Rio Ave FC 1 - 1 Porto
    Mål: Wenderson Galeno
    Mål! FC Porto får et straffespark i Vila do Conde. Wenderson Galeno tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    90'+1
    90'+2
    Guga ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+2
    90'+3
    Inn: Bruno Ventura
    Ut: Guga
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Bruno Ventura erstatter Guga som sannsynligvis er skadet.
    90'+3
    Goncalo Borges
    Goncalo Borges (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    90'+4
    Mål for Porto!
    Rio Ave FC 1 - 2 Porto
    Mål: Ivan Marcano
    Målgivende: Andre Franco
    Mål! FC Porto tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Ivan Marcano på Estadio dos Arcos. Andre Franco var nest sist på ballen.