Mål for RKC Waalwijk!
    RKC Waalwijk 1 - 0 FC Groningen
    Mål: Thijs Oosting
    Målgivende: Anas Tahiri
    Mål! Thijs Oosting gir RKC Waalwijk ledelsen 1-0 i Waalwijk. Det er en fin assist fra Anas Tahiri.
    5'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    9'
    FC Groningen fosser fremover, men Edwin Van de Graaf blåser for offside på Mandemakers Stadion.
    10'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    13'
    RKC Waalwijk angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    RKC Waalwijk 2 - 0 FC Groningen
    Mål! Thijs Oosting øker RKC Waalwijks ledelse til 2-0 på Mandemakers Stadion.
    15'
    En av RKC Waalwijks spillere går i offside.
    17'
    Frisparket tildelt FC Groningen er farlig nær RKC Waalwijks målområde.
    18'
    Hjørnespark til FC Groningen
    19'
    Gabriel Gudmundsson
    FC Groningen angriper, men avslutningen til Gabriel Gudmundsson går utenfor.
    20'
    Kan FC Groningen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    21'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vurnon Anita (RKC Waalwijk) vrir seg av smerte i gresset.
    21'
    Thijs Oosting
    Sjanse til RKC Waalwijk! Thijs Oosting er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    FC Groningen, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Hjørnespark til RKC Waalwijk
    23'
    RKC Waalwijk avanserer forover i Waalwijk. Thijs Oosting avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    RKC Waalwijk slipper å klare seg uten Vurnon Anita som kommer tilbake på banen i Waalwijk.
    23'
    24'
    Thijs Oosting (RKC Waalwijk) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Frispark RKC Waalwijk.
    26'
    Richard Van der Venne
    Richard van der Venne (RKC Waalwijk) kommer til avslutning på Mandemakers Stadion, men headingen blir reddet.
    28'
    28'
    Alessio Da Cruz
    Sjanse! FC Groningen avanserer forover, men Alessio Da Cruz avslutter utenfor.
    28'
    30'
    32'
    Anas Tahiri
    Målsjanse! Anas Tahiri (RKC Waalwijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Mål for FC Groningen!
    RKC Waalwijk 2 - 1 FC Groningen
    Mål: Ahmed El Messaoudi
    Målgivende: Patrick Joosten
    Mål! FC Groningen reduserer til 2-1 ved Ahmed El Messaoudi. Patrick Joosten sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Tomas Suslov
    FC Groningen fosser forover og Tomas Suslov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    FC Groningen angriper. Tomas Suslov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til FC Groningen på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    Patrick Joosten
    FC Groningen angriper, men avslutningen til Patrick Joosten går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Groningen
    Inn: Wessel Dammers
    Ut: Bart van Hintum
    FC Groningen bytter ut Bart van Hintum med Wessel Dammers.
    46'
    Inn: Damil Dankerlui
    Ut: Daniel Van Kaam
    Danny Buijs gjør dagens andre bytte i Waalwijk, når han tar ut Daniel van Kaam og setter inn Damil Dankerlui.
    46'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Sylla Sow
    Ut: Lennerd Daneels
    Lennerd Daneels (RKC Waalwijk) erstattes av Sylla Sow.
    46'
    Ahmed El Messaoudi
    Ahmed El Messaoudi (FC Groningen) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men klarer ikke å score.
    46'
    47'
    47'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til FC Groningen.
    50'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Damil Dankerlui
    Målsjanse til FC Groningen! Damil Dankerlui treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Thijs Oosting avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    FC Groningen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    59'
    Frispark for FC Groningen på egen banehalvdel.
    60'
    Inn: Ayman Azhil
    Ut: Ola John
    RKC Waalwijk gjør sitt andre bytte. Ola John erstattes av Ayman Azhil.
    61'
    Målsjanse på Mandemakers Stadion! Richard van der Venne fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Inn: Kian Slor
    Ut: Patrick Joosten
    FC Groningen bytter ut Patrick Joosten med Kian Slor. Dette er det tredje byttet som Danny Buijs gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Paulos Abraham
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    Bytte for FC Groningen. Paulos Abraham kommer inn for Gabriel Gudmundsson på Mandemakers Stadion.
    63'
    Ahmed El Messaoudi (FC Groningen) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    65'
    65'
    Frispark til FC Groningen på halvdelen til RKC Waalwijk.
    66'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Ahmed Touba
    Ahmed Touba (RKC Waalwijk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Spillet på Mandemakers Stadion er stoppet midlertidig fordi Mike te Wierik ligger nede.
    67'
    Mike te Wierik er tilbake på banen igjen.
    67'
    Tomas Suslov (FC Groningen) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    68'
    Tomas Suslov (FC Groningen) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    68'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    70'
    70'
    70'
    70'
    70'
    72'
    Gult kort til FC Groningen
    Alessio Da Cruz (FC Groningen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Skudd på mål, FC Groningen
    74'
    74'
    Skudd utenfor mål, FC Groningen
    74'
    Kostas Lamprou (RKC Waalwijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mandemakers Stadion.
    75'
    Kostas Lamprou er tilbake i kampen igjen.
    77'
    78'
    79'
    En av FC Groningens spillere blir avblåst for offside på Mandemakers Stadion.
    80'
    Inn: Azor Matusiwa
    Ut: Tomas Suslov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Groningen. Inn kommer Azor Matusiwa, mens Tomas Suslov tar plass på benken.
    81'
    Dommer Edwin Van de Graaf venter med å sette i gang spillet fordi Paul Quasten ligger nede.
    83'
    Ahmed El Messaoudi (FC Groningen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Hans Mulder
    Ut: Anas Tahiri
    Fred Grim (RKC Waalwijk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hans Mulder erstatter Anas Tahiri.
    84'
    Inn: Thierry Lutonda
    Ut: Paul Quasten
    Paul Quasten (RKC Waalwijk) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Thierry Lutonda.
    85'
    RKC Waalwijk 3 - 1 FC Groningen
    Mål: Sylla Sow
    Målgivende: Said Bakari
    Mål! Sylla Sow gir RKC Waalwijk en komfortabel 3-1 ledelse. Said Bakari var nest sist på ballen.
    86'
    Inn: Jurien Gaari
    Ut: Richard Van der Venne
    Fred Grim (RKC Waalwijk) gjør sitt femte bytte for dagen. Jurien Gaari erstatter Richard van der Venne.
    89'
    90'
    Ko Itakura
    Dommeren gir Ko Itakura (FC Groningen) et gult kort.
    90'
    Thijs Oosting (RKC Waalwijk) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    90'+1
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for RKC Waalwijk er nær straffområde.
    90'+2
    FC Groningen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RKC Waalwijk.
    90'+3
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    90'+6
    Paulos Abraham
    FC Groningen angriper. Paulos Abraham får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+6
    90'+6
    Wessel Dammers
    FC Groningen angriper i Waalwijk. Wessel Dammers avslutter på mål, men greier ikke å score.