1-1
2-1
2-2
    Sam Lammers
    Målsjanse på Mandemakers Stadion! Sam Lammers fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    7'
    Can Bozdogan
    Can Bozdogan (FC Utrecht) avanserer forover på Mandemakers Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    20'
    En av FC Utrechts spillere går i offside.
    20'
    RKC Waalwijk angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Mål for RKC Waalwijk!
    RKC Waalwijk 1 - 0 FC Utrecht
    Mål: David Min
    Målgivende: Yassin Oukili
    RKC Waalwijk leder 1-0 etter en scoring av David Min. Flott spill fra Yassin Oukili før målet.
    26'
    Målet til RKC Waalwijk sjekkes av VAR
    28'
    Målet til RKC Waalwijk blir stående
    28'
    Frispark FC Utrecht.
    32'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    36'
    Skudd på mål, FC Utrecht
    37'
    37'
    Jens Toornstra
    Jens Toornstra (FC Utrecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    43'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til RKC Waalwijk.
    44'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    45'
    Chris Lokesa
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Chris Lokesa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Othman Boussaid
    Ut: Isac Lidberg
    FC Utrecht bytter ut Isac Lidberg med Othman Boussaid.
    46'
    Sjanse til RKC Waalwijk! Chris Lokesa er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    Hjørnespark til RKC Waalwijk
    51'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    51'
    51'
    52'
    Frispark RKC Waalwijk.
    53'
    Inn: Zidane Iqbal
    Ut: Mike Van Der Hoorn
    FC Utrecht bytter ut Mike Van Der Hoorn med Zidane Iqbal. Dette er det andre byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    54'
    FC Utrecht fosser forover og Jens Toornstra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Hjørnespark til FC Utrecht
    57'
    Nick Viergever
    Målsjanse! Nick Viergever (FC Utrecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    57'
    Mats Seuntjens
    Sjanse i Waalwijk! Mats Seuntjens (RKC Waalwijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    59'
    Gult kort til FC Utrecht
    Souffian El Karouani
    Souffian El Karouani (FC Utrecht) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Mål for FC Utrecht!
    RKC Waalwijk 1 - 1 FC Utrecht
    Mål: Can Bozdogan
    Målgivende: Othman Boussaid
    Mål! bortelag utligner ved Can Bozdogan. Stillingen er nå 1-1. Othman Boussaid sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Richonell Margaret
    Ut: Chris Lokesa
    Hendrikus Fraser gjør dagens første bytte i Waalwijk, når han tar ut Chris Lokesa og setter inn Richonell Margaret.
    65'
    65'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    David Min
    David Min (RKC Waalwijk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    RKC Waalwijk 2 - 1 FC Utrecht
    Mål: Richonell Margaret
    Målgivende: David Min
    Mål! Richonell Margaret gir RKC Waalwijk ledelsen 2-1 i Waalwijk. David Min var nest sist på ballen.
    66'
    68'
    69'
    Can Bozdogan (FC Utrecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    71'
    Inn: Hidde Ter Avest
    Ut: Mark Van der Maarel
    Ron Jans (FC Utrecht) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hidde Ter Avest erstatter Mark Van der Maarel.
    72'
    Inn: Taylor Booth
    Ut: Can Bozdogan
    FC Utrecht gjør sitt fjerde bytte. Can Bozdogan erstattes av Taylor Booth.
    73'
    76'
    76'
    Othman Boussaid
    Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Othman Boussaid avslutter utenfor.
    76'
    79'
    Inn: Denilho Cleonise
    Ut: Mats Seuntjens
    Bytte for RKC Waalwijk. Denilho Cleonise kommer inn for Mats Seuntjens på Mandemakers Stadion.
    80'
    Inn: Ole Romeny
    Ut: Souffian El Karouani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Ole Romeny, mens Souffian El Karouani tar plass på benken.
    81'
    Richonell Margaret
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Richonell Margaret fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    83'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    RKC Waalwijk 2 - 2 FC Utrecht
    Mål: Sam Lammers
    Målgivende: Jens Toornstra
    Sam Lammers scorer og utligner dermed til 2-2. Det er en fin assist fra Jens Toornstra.