Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til RKC Waalwijk.
    19'
    Offside! Said Bakari (RKC Waalwijk) er alene igjennom, men dommer Jeroen Manschot ser at linjemannen er oppe med flagget.
    23'
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk, men blir avblåst for offside.
    24'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    28'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    28'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    28'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    29'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Jeroen Manschot tildeler RKC Waalwijk en corner. Achraf El Bouchataoui sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Jens Odgaard
    Jens Odgaard (RKC Waalwijk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Kan Sparta Rotterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    32'
    RKC Waalwijk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sparta Rotterdam.
    33'
    35'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    39'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    I Waalwijk slår Sven Mijnans en corner fra høyre.
    40'
    En av RKC Waalwijks spillere går i offside.
    45'
    En av Sparta Rotterdams spillere blir avblåst for offside på Mandemakers Stadion.
    48'
    Lennart Thy
    Sparta Rotterdam angriper på Mandemakers Stadion. Lennart Thy header utenfor.
    49'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    50'
    RKC Waalwijk angriper, men Jeroen Manschot blåser for offside.
    55'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    55'
    Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.
    56'
    58'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Ayman Azhil
    Ut: Jurien Gaari
    Joseph Oosting gjør dagens første bytte i Waalwijk, når han tar ut Jurien Gaari og setter inn Ayman Azhil.
    59'
    Inn: Luuk Wouters
    Ut: Alex Buttner
    RKC Waalwijk bytter ut Alex Buttner med Luuk Wouters.
    59'
    Inn: Iliass Bel Hassani
    Ut: Achraf El Bouchataoui
    Joseph Oosting (RKC Waalwijk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Iliass Bel Hassani erstatter Achraf El Bouchataoui.
    60'
    Frispark RKC Waalwijk.
    61'
    Michiel Kramer
    Michiel Kramer (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men klarer ikke å score.
    64'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Mario Engels
    Ut: Sven Mijnans
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) erstattes av Mario Engels.
    67'
    Inn: Michael Heylen
    Ut: Mohammed Osman
    Bytte for Sparta Rotterdam. Michael Heylen kommer inn for Mohammed Osman på Mandemakers Stadion.
    67'
    Skudd utenfor mål, RKC Waalwijk
    68'
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Jens Odgaard fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Waalwijk fordi Adil Auassar får behandling for en skade på banen.
    72'
    Adil Auassar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    73'
    75'
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Vito Van Crooij
    Sparta Rotterdam bytter ut Vito Van Crooij med Emanuel Emegha. Dette er det tredje byttet som Henk Fraser gjør i dagens kamp.
    75'
    Iliass Bel Hassani (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    77'
    Mario Engels
    Sparta Rotterdam angriper, men avslutningen til Mario Engels går utenfor.
    81'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    81'
    Målsjanse! Mario Engels (Sparta Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Ayman Azhil (RKC Waalwijk) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.
    84'
    Frispark i en god posisjon for RKC Waalwijk!
    85'
    86'
    86'
    Sjanse i Waalwijk! Mario Engels (Sparta Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    87'
    87'
    87'
    Mål for RKC Waalwijk!
    RKC Waalwijk 1 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: Michiel Kramer
    Målgivende: Iliass Bel Hassani
    Mål! Michiel Kramer gir RKC Waalwijk ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Iliass Bel Hassani.
    89'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    90'
    Ahmed Touba (RKC Waalwijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mandemakers Stadion.
    90'+2
    90'+3
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Tom Beugelsdijk
    Dommer Jeroen Manschot viser Tom Beugelsdijk (Sparta Rotterdam) det gule kortet.