Kampen er i gang på Mandemakers Stadion.
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til RKC Waalwijk.
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    7'
    Kacper Kozlowski
    Målsjanse! Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Reuven Niemeijer (RKC Waalwijk) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.
    12'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    14'
    14'
    David Min
    Målsjanse til RKC Waalwijk! David Min treffer mål, men keeper redder.
    15'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    16'
    20'
    Chris Lokesa
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Chris Lokesa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Hjørnespark til Vitesse
    22'
    Mexx Meerdink
    Vitesse avancerar på Mandemakers Stadion och Mexx Meerdink får en nickmöjlighet – utanför!
    22'
    I Waalwijk slår Godfried Roemeratoe en corner fra høyre.
    23'
    Godfried Roemeratoe (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    24'
    27'
    Mål for RKC Waalwijk!
    RKC Waalwijk 1 - 0 Vitesse
    Mål: David Min
    Målgivende: Julian Lelieveld
    RKC Waalwijk tar ledelsen 1-0 etter en heading fra David Min. Julian Lelieveld var nest sist på ballen.
    28'
    Frispark i en god posisjon for RKC Waalwijk!
    33'
    Skudd på mål, Vitesse
    34'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Frisparket tildelt RKC Waalwijk er farlig nær Vitesse Arnhems målområde.
    39'
    RKC Waalwijk angriper, men avslutningen til Chris Lokesa går utenfor.
    39'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Spillet på Mandemakers Stadion er stoppet midlertidig fordi Chris Lokesa ligger nede.
    41'
    Chris Lokesa er tilbake på banen igjen.
    43'
    Vitesse Arnhem fosser forover og Mexx Meerdink fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Mica Pinto
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Waalwijk. Mica Pinto avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Kan Vitesse Arnhem utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Richonell Margaret
    Ut: Denilho Cleonise
    RKC Waalwijk bytter ut Denilho Cleonise med Richonell Margaret. Dette er det første byttet som Hendrikus Fraser gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Kevin Felida
    Ut: Godfried Roemeratoe
    Bytte for RKC Waalwijk. Kevin Felida kommer inn for Godfried Roemeratoe på Mandemakers Stadion.
    46'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Gyan de Regt
    Ut: Amine Boutrah
    Edward Sturing gjør dagens første bytte i Waalwijk, når han tar ut Amine Boutrah og setter inn Gyan de Regt.
    46'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    46'
    Melle Meulensteen
    Melle Meulensteen (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    Mål for Vitesse!
    RKC Waalwijk 1 - 1 Vitesse
    Mål: Paxten Aaronson
    Målgivende: Kacper Kozlowski
    Paxten Aaronson utligner til 1-1 på Mandemakers Stadion. Det er en fin assist fra Kacper Kozlowski.
    56'
    Skudd utenfor mål, Vitesse
    59'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    62'
    66'
    Paxten Aaronson
    Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    67'
    RKC Waalwijk 2 - 1 Vitesse
    Mål: Reuven Niemeijer
    Mål! Reuven Niemeijer gir RKC Waalwijk en 2-1 ledelse.
    71'
    Skudd utenfor mål, RKC Waalwijk
    73'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    75'
    75'
    76'
    Det blir farlig! Frispark for RKC Waalwijk er nær straffområde.
    77'
    Dario Van Den Buijs
    Dario Van Den Buijs (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men klarer ikke å score.
    77'
    Inn: Marco Van Ginkel
    Ut: Mica Pinto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitesse Arnhem. Inn kommer Marco Van Ginkel, mens Mica Pinto tar plass på benken.
    78'
    80'
    Hjørnespark til RKC Waalwijk
    80'
    Inn: Michiel Kramer
    Ut: Reuven Niemeijer
    Reuven Niemeijer (RKC Waalwijk) erstattes av Michiel Kramer.
    82'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Dommeren gir Chris Lokesa (RKC Waalwijk) et gult kort.
    83'
    Inn: Jurien Gaari
    Ut: Dario Van Den Buijs
    RKC Waalwijk gjør sitt fjerde bytte. Dario Van Den Buijs erstattes av Jurien Gaari.
    83'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    84'
    Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) prøver å heade ballen i mål på Mandemakers Stadion, men mislykkes.
    85'
    85'
    RKC Waalwijk fosser fremover, men Allard Lindhout blåser for offside på Mandemakers Stadion.
    86'
    Inn: Filip Stevanovic
    Ut: Chris Lokesa
    Hendrikus Fraser (RKC Waalwijk) gjør sitt femte bytte for dagen. Filip Stevanovic erstatter Chris Lokesa.
    86'
    87'
    88'
    88'
    90'+1
    90'+3
    RKC Waalwijk 3 - 1 Vitesse
    Mål: Michiel Kramer
    Målgivende: Richonell Margaret
    Mål! Michiel Kramer øker RKC Waalwijks ledelse til 3-1 på Mandemakers Stadion. Flott spill fra Richonell Margaret før målet.