Dagens dommer, Dennis Higler, blåser i gang kampen.
    I Waalwijk slår Mats Kohlert en corner fra høyre.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alex Buttner (RKC Waalwijk) vrir seg av smerte i gresset.
    Alex Buttner er på beina igjen og fortsetter kampen på Mandemakers Stadion.
    4'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Kwasi Okyere Wriedt
    Kwasi Okyere Wriedt (Willem II Tilburg) header ballen mot mål, men RKC Waalwijk klarerer.
    4'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Willem II Tilburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Mats Kohlert
    Sjanse i Waalwijk! Mats Kohlert (Willem II Tilburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    7'
    Willem II Tilburg angriper, men Kwasi Okyere Wriedt vinkes av for offside.
    9'
    Frispark for Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    10'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark i en god posisjon for Willem II Tilburg!
    14'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Alex Buttner
    Dommer Dennis Higler gir Alex Buttner (RKC Waalwijk) et gult kort.
    14'
    Gorkem Saglam
    Sjanse! Willem II Tilburg avanserer forover, men Gorkem Saglam avslutter utenfor.
    15'
    Frispark Willem II Tilburg.
    18'
    Dennis Higler tildeler Willem II Tilburg en corner. Gorkem Saglam sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Dries Saddiki
    Dries Saddiki (Willem II Tilburg) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Ayman Azhil
    RKC Waalwijk avanserer forover i Waalwijk. Ayman Azhil avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    25'
    Willem II Tilburgs Kwasi Okyere Wriedt blåses av for offside på Mandemakers Stadion.
    28'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til Willem II Tilburg.
    32'
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    35'
    Iliass Bel Hassani
    RKC Waalwijk angriper, men avslutningen til Iliass Bel Hassani går utenfor.
    38'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    Offside! Alex Buttner blir vinket av og RKC Waalwijk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    43'
    45'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    45'+1
    Alex Buttner ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    47'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Shawn Adewoye
    Ut: Alex Buttner
    Shawn Adewoye (RKC Waalwijk) erstatter Alex Buttner som ser ut til å måtte forlate Mandemakers Stadion med en skade.
    48'
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.
    50'
    52'
    Mål for Willem II Tilburg!
    RKC Waalwijk 0 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Kwasi Okyere Wriedt
    Willem II Tilburg leder 0-1 etter en scoring av Kwasi Okyere Wriedt.
    52'
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra venstre på Mandemakers Stadion.
    58'
    En av Willem II Tilburgs spillere går i offside.
    58'
    Jurien Gaari
    I Waalwijk header Jurien Gaari (RKC Waalwijk) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    RKC Waalwijk 0 - 2 Willem II Tilburg
    Mål: Mats Kohlert
    Mats Kohlert setter ballen i mål og øker Willem II Tilburgs ledelse til 0-2 i Waalwijk.
    60'
    Kan Willem II Tilburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Willem II Tilburg.
    64'
    Inn: Lennerd Daneels
    Ut: Iliass Bel Hassani
    Joseph Oosting gjør dagens andre bytte i Waalwijk, når han tar ut Iliass Bel Hassani og setter inn Lennerd Daneels.
    65'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    66'
    Willem II Tilburg, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    67'
    Said Bakari
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Said Bakari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    RKC Waalwijk angriper. Jurien Gaari får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Spillerbytte - Willem II Tilburg
    Inn: Max Svensson
    Ut: Mats Kohlert
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Willem II Tilburg. Inn kommer Max Svensson, mens Mats Kohlert tar plass på benken.
    72'
    Inn: Elton Kabangu
    Ut: Che Nunnely
    Fred Grim (Willem II Tilburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Elton Kabangu erstatter Che Nunnely.
    72'
    74'
    Dennis Higler tildeler RKC Waalwijk en corner. Said Bakari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    79'
    Ahmed Touba
    Ahmed Touba (RKC Waalwijk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Skade: Willem II Tilburg
    80'
    Inn: Emil Bergström
    Ut: Kwasi Okyere Wriedt
    Willem II Tilburg bytter ut Kwasi Okyere Wriedt med Emil Bergström.
    81'
    Inn: Ringo Meerveld
    Ut: Gorkem Saglam
    Bytte for Willem II Tilburg. Ringo Meerveld kommer inn for Gorkem Saglam på Mandemakers Stadion.
    81'
    Tilbake fra skade: Willem II Tilburg
    81'
    Inn: Achraf El Bouchataoui
    Ut: Ayman Azhil
    RKC Waalwijk bytter ut Ayman Azhil med Achraf El Bouchataoui. Dette er det tredje byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    83'
    Pol Llonch
    Pol Llonch (Willem II Tilburg) avanserer forover på Mandemakers Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    89'
    I Waalwijk slår Achraf El Bouchataoui en corner fra høyre.
    90'+2
    Said Bakari (RKC Waalwijk) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.
    90'+3
    Dennis Higler tildeler RKC Waalwijk en corner. Said Bakari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    Mål for RKC Waalwijk!
    RKC Waalwijk 1 - 2 Willem II Tilburg
    Mål: Melle Meulensteen
    Målgivende: Michiel Kramer
    Mål! Melle Meulensteen holder RKC Waalwijket inne i kampen med en redusering til 1-2. Det er en fin assist fra Michiel Kramer.