Fløyta har gått for å starte kampen.
    Filipe Nascimento (RKS Radomiak Radom) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Radomiaka Radom.
    3'
    I Radom har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    WKS Slask Wroclaw må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RKS Radomiak Radom.
    6'
    Szymon Marciniak tildeler RKS Radomiak Radom en corner. Filipe Nascimento sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    I Radom slår Filipe Nascimento en corner fra høyre.
    8'
    Filipe Nascimento (RKS Radomiak Radom) slår en corner fra høyre side på Stadion Radomiaka Radom.
    8'
    Szymon Marciniak tildeler RKS Radomiak Radom en corner. Filipe Nascimento sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Luis Machado
    Luis Machado (RKS Radomiak Radom) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    9'
    Sjanse! RKS Radomiak Radom avanserer forover, men Luis Machado avslutter utenfor.
    9'
    Victor Garcia (WKS Slask Wroclaw) slår en corner fra høyre side på Stadion Radomiaka Radom.
    10'
    Frispark for RKS Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    11'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til WKS Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    12'
    Petr Schwarz
    Petr Schwarz (WKS Slask Wroclaw) kommer til en målsjanse på Stadion Radomiaka Radom, men klarer ikke å score.
    17'
    WKS Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Radom slår Filipe Nascimento en corner fra venstre.
    21'
    21'
    Dawid Abramowicz
    RKS Radomiak Radom angriper på Stadion Radomiaka Radom. Dawid Abramowicz header utenfor.
    21'
    Mål for WKS Slask Wroclaw!
    RKS Radomiak Radom 0 - 1 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Erik Alexander Exposito Hernandez
    Målgivende: Mateusz Praszelik
    Mål! Erik Exposito gir WKS Slask Wroclaw ledelsen 0-1 i Radom. Flott spill fra Mateusz Praszelik før målet.
    24'
    Frispark i en god posisjon for RKS Radomiak Radom!
    26'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Lukasz Bejger
    Lukasz Bejger (WKS Slask Wroclaw) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Filipe Nascimento
    Filipe Nascimento (RKS Radomiak Radom) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Mål for RKS Radomiak Radom!
    RKS Radomiak Radom 1 - 1 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Leandro Rossi Pereira
    Målgivende: Milosz Kozak
    Mål! RKS Radomiak Radom utligner på Stadion Radomiaka Radom. Målscorer: Leandro. Milosz Kozak sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Frisparket tildelt WKS Slask Wroclaw er farlig nær RKS Radomiak Radoms målområde.
    31'
    Szymon Marciniak tildeler WKS Slask Wroclaw en corner. Victor Garcia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    33'
    Bartlomiej Pawlowski
    Dommeren gir Bartlomiej Pawlowski (WKS Slask Wroclaw) et gult kort.
    33'
    Offside! Dawid Abramowicz (RKS Radomiak Radom) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    35'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til RKS Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    36'
    RKS Radomiak Radom tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Damian Jakubik
    Damian Jakubik (RKS Radomiak Radom) avanserer forover på Stadion Radomiaka Radom. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Luis Machado (RKS Radomiak Radom) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Radomiaka Radom.
    41'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til WKS Slask Wroclaw.
    42'
    RKS Radomiak Radom slipper å klare seg uten Luis Machado som kommer tilbake på banen igjen.
    43'
    44'
    Gult kort til RKS Radomiak Radom
    Meik Adalbert Karwot
    Meik Karwot (RKS Radomiak Radom) får et gult kort av dommer Szymon Marciniak.
    44'
    En av WKS Slask Wroclaws spillere går i offside.
    46'
    Leandro (RKS Radomiak Radom) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Radomiaka Radom.
    48'
    Damian Jakubik (RKS Radomiak Radom) header ballen mot mål, men WKS Slask Wroclaw klarerer.
    49'
    49'
    Frispark til RKS Radomiak Radom på halvdelen til WKS Slask Wroclaw.
    49'
    Frispark RKS Radomiak Radom.
    50'
    52'
    53'
    WKS Slask Wroclaw angriper i Radom. Petr Schwarz fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    59'
    Milosz Kozak
    Målsjanse på Stadion Radomiaka Radom! Milosz Kozak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    RKS Radomiak Radom angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Krzysztof Maczynski
    Målsjanse! Krzysztof Maczynski (WKS Slask Wroclaw) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Leandro Rossi Pereira
    RKS Radomiak Radom angriper, men avslutningen til Leandro går utenfor.
    60'
    Frispark for WKS Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    62'
    Sjanse i Radom! Krzysztof Maczynski (WKS Slask Wroclaw) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    RKS Radomiak Radom, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    64'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Rafal Makowski
    Ut: Petr Schwarz
    WKS Slask Wroclaw bytter ut Petr Schwarz med Rafal Makowski. Dette er det første byttet som Jacek Magiera gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Cayetano Quintana Hernandez
    Ut: Mateusz Praszelik
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WKS Slask Wroclaw. Inn kommer Caye Quintana, mens Mateusz Praszelik tar plass på benken.
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Radom fordi Lukasz Bejger får behandling for en skade på banen.
    65'
    Spillerbytte - RKS Radomiak Radom
    Inn: Mateusz Radecki
    Ut: Luis Machado
    Luis Machado (RKS Radomiak Radom) erstattes av Mateusz Radecki.
    66'
    68'
    Lukasz Bejger er tilbake på banen igjen.
    69'
    71'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til WKS Slask Wroclaw like utenfor RKS Radomiak Radom-området.
    72'
    Filipe Nascimento (RKS Radomiak Radom) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Radomiaka Radom.
    72'
    Krzysztof Maczynski (WKS Slask Wroclaw) kommer seg fri på Stadion Radomiaka Radom, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Inn: Michal Kaput
    Ut: Meik Adalbert Karwot
    Bytte for RKS Radomiak Radom. Michal Kaput kommer inn for Meik Karwot på Stadion Radomiaka Radom.
    74'
    Inn: Mario Rondon
    Ut: Karol Angielski
    RKS Radomiak Radom gjør sitt tredje bytte. Karol Angielski erstattes av Mario Rondon.
    74'
    Cayetano Quintana Hernandez
    Målsjanse til WKS Slask Wroclaw! Caye Quintana treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    75'
    Det blir farlig! Frispark for RKS Radomiak Radom er nær straffområde.
    76'
    Filipe Nascimento (RKS Radomiak Radom) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Radomiaka Radom.
    78'
    78'
    WKS Slask Wroclaw angriper i Radom. Caye Quintana avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    WKS Slask Wroclaws Caye Quintana blåses av for offside på Stadion Radomiaka Radom.
    80'
    I Radom har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Lukasz Bejger ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Dominik Sokol
    Ut: Leandro Rossi Pereira
    Dariusz Banasik (RKS Radomiak Radom) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dominik Sokol erstatter Leandro.
    82'
    Inn: Jakub Iskra
    Ut: Lukasz Bejger
    Jakub Iskra (WKS Slask Wroclaw) erstatter Lukasz Bejger som ser ut til å måtte forlate Stadion Radomiaka Radom med en skade.
    82'
    Inn: Konrad Poprawa
    Ut: Bartlomiej Pawlowski
    Jacek Magiera gjør dagens fjerde bytte i Radom, når han tar ut Bartlomiej Pawlowski og setter inn Konrad Poprawa.
    82'
    Raphael Rossi Branco
    Raphael Rossi Branco (RKS Radomiak Radom) kommer til en målsjanse på Stadion Radomiaka Radom, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    82'
    83'
    83'
    84'
    85'
    Mateusz Radecki
    Målsjanse! Mateusz Radecki (RKS Radomiak Radom) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Robert Pich
    Sjanse til WKS Slask Wroclaw! Robert Pich er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    RKS Radomiak Radom avanserer forover i Radom. Milosz Kozak avslutter, men treffer ikke mål.