Frispark i en god posisjon for Rochdale FC!
    Bobby Madley signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur.
    Tottenham Hotspur er på skuddhold på dette frisparket.
    7'
    Ian Henderson
    Sjanse! Rochdale FC avanserer forover, men Ian Henderson avslutter utenfor.
    11'
    Bobby Madley tildeler Rochdale FC en corner. Matt Done sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    13'
    Frispark Tottenham Hotspur.
    14'
    Toby Alderweireld
    I Rochdale får Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    15'
    Rochdale FC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Bobby Madley signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur på sin egen banehalvdel.
    17'
    I Rochdale har et frispark blitt tildelt Tottenham Hotspuret.
    17'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Målsjanse på The Crown Oil Arena! Ian Henderson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Rochdale FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til Tottenham Hotspur på halvdelen til Tottenham Hotspur.
    20'
    22'
    I Rochdale slår Kieran Trippier en corner fra Høyre.
    23'
    Tottenham Hotspur angriper i Rochdale. Toby Alderweireld fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Son Heung-min
    Tottenham Hotspur fosser forover og Son Heung Min fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Fernando Llorente
    Fernando Llorente (Tottenham Hotspur) kommer seg fri på The Crown Oil Arena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Joe Rafferty (Rochdale FC) løfter inn en corner fra Høyre på The Crown Oil Arena.
    28'
    Lucas Moura
    Tottenham Hotspur avanserer forover i Rochdale. Lucas avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    30'
    Ian Henderson (Rochdale FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Tottenham Hotspur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Kieran Trippier (Tottenham Hotspur) slår en corner fra Høyre side på The Crown Oil Arena.
    36'
    Frispark for Rochdale FC på sin egen banehalvdel.
    36'
    37'
    38'
    39'
    Mål for Rochdale FC!
    Rochdale FC 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Ian Henderson
    Målgivende: Andy Cannon
    Mål! Ian Henderson gir Rochdale FC en 1-0 ledelse. Andy Cannon var nest sist på ballen.
    45'+1
    Joe Rafferty (Rochdale FC) slår en corner fra Høyre side på The Crown Oil Arena.
    48'
    48'
    Rochdale FC fosser forover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Rochdale FCet fosser forover, men Bobby Madley blåser for offside på The Crown Oil Arena.
    50'
    53'
    Harry Winks
    Målsjanse til Tottenham Hotspur! Harry Winks treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    56'
    58'
    58'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Rochdale FC 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Lucas Moura
    Målgivende: Moussa Sissoko
    Lucas scorer og utligner dermed til 1-1. Moussa Sissoko sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Bobby Madley signaliserer et frispark til Rochdale FC.
    61'
    Stephen Humphrys
    Målsjanse! Stephen Humphrys (Rochdale FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Harry Winks
    Tottenham Hotspur bytter ut Harry Winks med Erik Lamela. Dette er det første byttet som Mauricio Pochettino gjør i dagens kamp.
    62'
    Tottenham Hotspur må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra Tottenham Hotspur.
    63'
    64'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Dommer Bobby Madley viser Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) det gule kortet.
    64'
    Kieran Trippier (Tottenham Hotspur) løfter inn en corner fra Høyre på The Crown Oil Arena.
    66'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Rochdale FC nær 16-meteren.
    67'
    Callum Camps
    Callum Camps (Rochdale FC) kommer til en målsjanse på The Crown Oil Arena, men klarer ikke å score.
    69'
    69'
    Inn: Dele Alli
    Ut: Lucas Moura
    Mauricio Pochettino gjør dagens andre bytte i Rochdale, når han tar ut Lucas og setter inn Dele Alli.
    71'
    I Rochdale slår Kieran Trippier en corner fra Venstre.
    72'
    Victor Wanyama
    Tottenham Hotspur avanserer forover i Rochdale. Victor Wanyama avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Bobby Madley signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur like utenfor Tottenham Hotspur-området.
    73'
    Gult kort til Rochdale FC
    Joe Rafferty
    Joe Rafferty (Rochdale FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Kieran Trippier
    Sjanse til Tottenham Hotspur! Kieran Trippier er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Dele Alli
    Tottenham Hotspur angriper, men avslutningen til Dele Alli går utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Rochdale FC
    Inn: Steven Davies
    Ut: Stephen Humphrys
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rochdale FC. Inn kommer Steven Davies, mens Stephen Humphrys tar plass på benken.
    75'
    76'
    Inn: Harry Kane
    Ut: Fernando Llorente
    Bytte for Tottenham Hotspur. Harry Kane kommer inn for Fernando Llorente på The Crown Oil Arena.
    76'
    Kan Tottenham Hotspur kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    77'
    Bobby Madley tildeler Tottenham Hotspur en corner. Erik Lamela sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    80'
    Tottenham Hotspuret angriper, men blir avblåst for offside.
    80'
    Inn: Oliver Rathbone
    Ut: Joe Rafferty
    Joe Rafferty (Rochdale FC) erstattes av Oliver Rathbone.
    81'
    83'
    Frispark i en god posisjon for Tottenham Hotspur!
    85'
    Oliver Rathbone
    Dommeren gir Oliver Rathbone (Rochdale FC) et gult kort.
    85'
    86'
    Moussa Sissoko
    Tottenham Hotspur angriper. Moussa Sissoko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Tottenham Hotspur har fått straffe!
    87'
    Tottenham Hotspur scorer på straffe!
    Rochdale FC 1 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Harry Kane
    Harry Kane dundrer inn et straffespark på The Crown Oil Arena. Stillingen er nå 1-2.