Name11'
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Paris FC.
    2'
    Remy Boissier (Rodez Aveyron) løfter inn en corner fra høyre på Stade Paul Lignon.
    4'
    Killian Corredor
    Målsjanse til Rodez Aveyron! Killian Corredor treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Paris FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Hjørnespark til Rodez
    5'
    Frispark for Rodez Aveyron på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark i en god posisjon for Paris FC!
    10'
    Mål for Paris FC!
    Rodez 0 - 1 Paris FC
    Mål: Moustapha Name
    Mål! Moustapha Name gir Paris FC en 0-1 ledelse.
    11'
    Florent Hanin
    Paris FC avanserer forover i Rodez. Florent Hanin avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Paris FC angriper, men Frank Schneider blåser for offside.
    18'
    Moustapha Name (Paris FC) slår en corner fra venstre side på Stade Paul Lignon.
    20'
    Frispark Rodez Aveyron.
    20'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Rodez Aveyron like utenfor Paris FC-området.
    21'
    I Rodez slår Julien Lopez en corner fra venstre.
    26'
    Julien Lopez (Paris FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Paul Lignon.
    26'
    Ousmane Camara
    Ousmane Camara (Paris FC) kommer til en målsjanse på Stade Paul Lignon, men klarer ikke å score.
    27'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Paris FC på egen banehalvdel.
    27'
    Rodez Aveyron tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til Rodez Aveyron på halvdelen til Paris FC.
    31'
    33'
    Moustapha Name (Paris FC) slår en corner fra høyre side på Stade Paul Lignon.
    34'
    Mahame Siby
    Sjanse til Paris FC! Mahame Siby er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    Rodez, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    37'
    38'
    I Rodez har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Frispark til Paris FC på halvdelen til Rodez Aveyron.
    46'
    Moustapha Name (Paris FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Paul Lignon.
    47'
    Paris FC slipper å klare seg uten Moustapha Name som kommer tilbake på banen igjen.
    48'
    I Rodez slår Remy Boissier en corner fra venstre.
    54'
    Lucas Buades
    Rodez Aveyron angriper på Stade Paul Lignon. Lucas Buades header utenfor.
    55'
    55'
    Rodez Aveyron fosser fremover, men Frank Schneider blåser for offside på Stade Paul Lignon.
    57'
    Sjanse i Rodez! Killian Corredor (Rodez Aveyron) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Lorenzo Rajot
    Lorenzo Rajot (Rodez Aveyron) kommer seg fri på Stade Paul Lignon, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Paris FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - Rodez
    Inn: Malaly Dembele
    Ut: Plamedi Buni Jorge
    Rodez Aveyron gjør sitt første bytte. Plamedi Buni Jorge erstattes av Malaly Dembele.
    64'
    Inn: Nassim Ouammou
    Ut: Johann Obiang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rodez Aveyron. Inn kommer Nassim Ouammou, mens Johann Obiang tar plass på benken.
    68'
    Inn: Bradley Danger
    Ut: Lorenzo Rajot
    Rodez Aveyron bytter ut Lorenzo Rajot med Bradley Danger.
    68'
    Spillerbytte - Paris FC
    Inn: Axel Bamba
    Ut: Samir Chergui
    Samir Chergui (Paris FC) erstattes av Axel Bamba.
    71'
    Inn: Morgan Guilavogui
    Ut: Migouel Alfarela
    Paris FC bytter ut Migouel Alfarela med Morgan Guilavogui. Dette er det andre byttet som Thierry Laurey gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    Frispark for Paris FC på egen banehalvdel.
    73'
    Vincent Demarconnay ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    73'
    Paris FC slipper å klare seg uten Vincent Demarconnay som kommer tilbake på banen i Rodez.
    74'
    Frispark Paris FC.
    75'
    En av Paris FCs spillere går i offside.
    76'
    Rodez Aveyron angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Rodez Aveyron på egen banehalvdel.
    76'
    I Rodez har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    78'
    81'
    Inn: Maxime Bernauer
    Ut: Mahame Siby
    Mahame Siby (Paris FC) erstattes av Maxime Bernauer.
    82'
    Frank Schneider tildeler Paris FC en corner. Maxime Bernauer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    85'
    Frisparket tildelt Rodez Aveyron er farlig nær Paris FCs målområde.
    85'
    Inn: Florian David
    Ut: Julien Celestine
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rodez Aveyron. Inn kommer Florian David, mens Julien Celestine tar plass på benken.
    86'
    Dommer Frank Schneider ser at linjemannen løfter flagget, og Rodez Aveyrons Malaly Dembele blåses av for offside.
    87'
    Inn: Thibault Campanini
    Ut: Julien Lopez
    Thierry Laurey (Paris FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thibault Campanini erstatter Julien Lopez.
    89'
    Inn: Warren Caddy
    Ut: Khalid Boutaib
    Paris FC gjør sitt femte bytte. Khalid Boutaib erstattes av Warren Caddy.
    89'
    Morgan Guilavogui (Paris FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Paul Lignon.
    90'+1
    Malaly Dembele
    Rodez Aveyron angriper og Malaly Dembele får avsluttet. Headingen treffer ikke Paris FC-målet.