Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    AS Roma må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Udinese.
    Målsjanse! Lazar Samardzic (Udinese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Udinese på egen banehalvdel.
    10'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    13'
    Bryan Cristante
    Bryan Cristante (AS Roma) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    13'
    Udinese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til Udinese.
    15'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Udinese.
    19'
    Udinese angriper i Roma. Lazar Samardzic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Det blir farlig! Frispark for AS Roma er nær straffområde.
    21'
    Gianluca Mancini
    Gianluca Mancini (AS Roma) header ballen mot mål, men Udinese klarerer.
    22'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Roma fordi Bryan Cristante får behandling for en skade på banen.
    23'
    Spillet på Stadio Olimpico er stoppet midlertidig fordi Isaac Success ligger nede.
    24'
    Bryan Cristante er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Olimpico.
    29'
    Udinese slipper å klare seg uten Isaac Success som kommer tilbake på banen i Roma.
    29'
    Antonio Giua tildeler AS Roma en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Frispark for Udinese på egen banehalvdel.
    32'
    Georginio Wijnaldum
    Sjanse i Roma! Georginio Wijnaldum (AS Roma) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    I Roma slår Lorenzo Pellegrini en corner fra høyre.
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Roma
    34'
    Straffe til Roma
    35'
    Gult kort til Udinese
    Roberto Pereyra
    Roberto Pereyra (Udinese) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    35'
    Dommeren dømmer straffe til Roma
    35'
    AS Roma får tildelt et straffespark på Stadio Olimpico. Bryan Cristante tar straffen ... og bommer!
    37'
    Mål for Roma!
    Roma 1 - 0 Udinese
    Mål: Edoardo Bove
    Mål! Edoardo Bove gir AS Roma ledelsen 1-0 i Roma.
    37'
    39'
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Isaac Success
    Isaac Success (Udinese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    41'
    Walace
    Udinese angriper, men avslutningen til Walace går utenfor.
    43'
    Lazar Samardzic (Udinese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico.
    43'
    Rodrigo Becao
    Rodrigo Becao (Udinese) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men klarer ikke å score.
    43'
    45'+1
    45'+3
    I Roma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+4
    Kingsley Ehizibue
    Kingsley Ehizibue (Udinese) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Olimpico.
    45'+4
    Lorenzo Pellegrini
    Målsjanse til AS Roma! Lorenzo Pellegrini treffer mål, men keeper redder.
    45'+5
    45'+5
    Antonio Giua tildeler AS Roma en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+6
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Udinese like utenfor AS Roma-området.
    48'
    Georginio Wijnaldum (AS Roma) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Olimpico.
    50'
    Dommer Antonio Giua venter med å sette i gang spillet fordi Nehuen Perez ligger nede.
    50'
    50'
    AS Roma slipper å klare seg uten Georginio Wijnaldum som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    Nehuen Perez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Olimpico.
    50'
    Frispark til Udinese på halvdelen til AS Roma.
    52'
    53'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico.
    54'
    Roma 2 - 0 Udinese
    Mål: Lorenzo Pellegrini
    Målgivende: Andrea Belotti
    Mål! Lorenzo Pellegrini gir AS Roma en komfortabel 2-0 ledelse. Andrea Belotti sto for den målgivende pasningen.
    55'
    57'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Nemanja Matic
    Ut: Georginio Wijnaldum
    Jose Mourinho (AS Roma) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Nemanja Matic erstatter Georginio Wijnaldum som sannsynligvis er skadet.
    61'
    Frispark Udinese.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Udinese!
    66'
    Straffe til Udinese
    67'
    Gult kort til Roma
    Dommeren gir Gianluca Mancini (AS Roma) et gult kort.
    67'
    Roberto Pereyra (Udinese) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    69'
    70'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Festy Ebosele
    Ut: Kingsley Ehizibue
    Andrea Sottil gjør dagens første bytte i Roma, når han tar ut Kingsley Ehizibue og setter inn Festy Ebosele.
    71'
    Inn: Nicola Zalewski
    Ut: Stephan El Shaarawy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Roma. Inn kommer Nicola Zalewski, mens Stephan El Shaarawy tar plass på benken.
    74'
    Inn: Leonardo Spinazzola
    Ut: Zeki Celik
    Zeki Celik (AS Roma) erstattes av Leonardo Spinazzola.
    75'
    Inn: Tammy Abraham
    Ut: Andrea Belotti
    Jose Mourinho (AS Roma) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tammy Abraham erstatter Andrea Belotti.
    75'
    76'
    77'
    Udinese angriper i Roma. Isaac Success fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Ilija Nestorovski
    Ut: Sandi Lovric
    Udinese bytter ut Sandi Lovric med Ilija Nestorovski. Dette er det andre byttet som Andrea Sottil gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Florian Thauvin
    Ut: Isaac Success
    Bytte for Udinese. Florian Thauvin kommer inn for Isaac Success på Stadio Olimpico.
    79'
    Inn: Simone Pafundi
    Ut: Lazar Samardzic
    Andrea Sottil gjør dagens fjerde bytte i Roma, når han tar ut Lazar Samardzic og setter inn Simone Pafundi.
    79'
    79'
    81'
    85'
    88'
    88'
    Hjørnespark til Udinese
    89'
    Skudd utenfor mål, Udinese
    89'
    Inn: Benjamin Tahirovic
    Ut: Lorenzo Pellegrini
    AS Roma gjør sitt femte bytte. Lorenzo Pellegrini erstattes av Benjamin Tahirovic.
    90'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    90'
    Florian Thauvin
    Dommer Antonio Giua gir Florian Thauvin (Udinese) et gult kort.
    90'
    Roma 3 - 0 Udinese
    Mål: Tammy Abraham
    Målgivende: Leonardo Spinazzola
    Tammy Abraham header ballen i mål og AS Roma øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Leonardo Spinazzola før målet.