Rosenborg (4-3-3): Kwarasey - Midtsjø, Bjørdal, Skjelvik, Gersbach - Jensen, Thórarinsson, Vilhjálmsson - de Lanlay, Gytkjær, Rashani
    Haugesund (3-5-2): Bråtveit - Skjerve, Troost-Ekong, Myrestam - Haraldseid, Kling, Tronstad, Andreassen, Stølås - Shuaibu, Agdestein
    Fredrik Midtsjø fikk forresten blomster før kampstart. Han spiller sin 100. kamp for trønderne!
    1'
    Rosenborg har for øvrig gått 33 kamper på rad uten tap på Lerkendal. - Det er ikke så mange som synes det er artig å komme hit, bortsett fra oss selv, sier han til Lerkendal stadion ifølge VGs utsendte.
    2'
    Rosenborg vinner ballen høyt i banen, og fra skrå vinkel fra distanse forsøker Mike Jensen seg. Over.
    4'
    Shuaibu vinkes av. Rekker å skyte, men Kwarasey viser at han er på.
    5'
    Rashanis innlegg mellom forsvar og keeper er bra, men ikke bra nok. Bråtveit fanger ballen.
    7'
    Haugesund spiller på små marginer i forsvar, men får frispark.
    7'
    Ballen går i hånda på Myrestam, men dommeren lar fløyta ligge. I feltet sleiver Troost-Ekong, og sender ballen mot egen keeper. Bråtveit får kontroll på situasjonen.
    10'
    Haraldsein tar Gersbach på ufint vis. RBK får frispark i god innleggsposisjon.
    12'
    Bråtveit har full kontroll på frisparket til Jensen.
    12'
    Innlegget mot bakerste er ikke ueffent, men Gytkjær når ikke opp.
    14'
    Rosenborg har etablert et press nå. Har flere innlegg inn mot boksen til FKH, men bortelaget forsvarer seg godt.
    15'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 0 FK Haugesund
    Mål: Christian Gytkjær
    Målgivende: Elbasan Rashani
    MÅÅÅL! Den tidligere Haugesund-spilleren stanger ballen kontant i mål - Gytkjærs 8. Tippeliga-scoring for året. Rashani får assisten.
    17'
    FKH er nær ved å slå umiddelbart tilbake, men Kwarasey er med på notene.
    18'
    Vilhjálmsson får hodet på ballen, men klarer ikke styre den mot mål.
    20'
    Haraldseid igjen ufin mot Rashani på kanten. Nærmer seg et gult kort nå - og RBK med nok et frispark i innleggsposisjon. Nok en gang slipper Haugesund unna.
    21'
    Shuaibu er nær ved å ryste RBK. Blir spilt igjennom, men i duell mot to stoppere sliter han. Til slutt rekker Kwarasey ut og snapper ballen foran føttene til FKH-spissen.
    24'
    Rashani klipper ned Tronstad. Frispark til bortelaget.
    26'
    Rosenborg dominerer kampen enn så lenge. Men det er bare 1-0.
    27'
    Gersbach finner Rashani på fint vis, og kantspilleren drar til. Litt utenfor målet til Bråtveit.
    30'
    Agdestein og Shuaibu prøver å spille seg imellom, men en misforståelse gjør at det hele bare ser ufattelig dumt ut. FKH ser tannløse ut fremover.
    30'
    Mike Jensen vender opp og skyter med venstre. Bråtveit er med på notene.
    31'
    Stølås kommer fint til innlegg, og på bakre stolpe header Shuaibu ballen mot mål. Ballen treffer en egen spiller og går ut, men der er Haugesund faktisk ganske så nær scoring!
    33'
    Etter å ha blitt spilt lav gjennom det meste av 1. omgang, er Haugesund kommet mer med i kampen.
    39'
    Gult kort til FK Haugesund
    Alexander Stølås
    39'
    Rosenborg spiller ballen for sakte og bruker for lang tid. Og når kontringsmulighetene er der, spiller man heller på tvers. Kåre Ingebrigtsen har en del å rette på i pausen.
    41'
    Hjørnespark til Rosenborg
    43'
    Bare nesten her på Lerkendal. Vi har notert én sjanse, og det var målet til Gytkjær.
    45'
    45'
    46'
    Hverken av lagene har gjort noen bytter.
    46'
    FK Haugesund scorer selvmål!
    Rosenborg 2 - 0 FK Haugesund
    Mål: Alexander Stølås
    Vilhjálmsson fyrer av, Bråtveit redder, men ballen treffer Stølås i hodet og går inn i eget nett. Uheldig.
    48'
    Jensen legger inn, men Haugesund får klarert.
    52'
    Rosenborg 3 - 0 FK Haugesund
    Mål: Matthias Vilhjalmsson
    Målgivende: Fredrik Midtsjø
    Der er det ingen tvil - dette målet er ditt, Vilhjálmsson. Midtsjøs innlegg er bra, og i feltet styrer VIlhjálmsson ballen inn i mål - 3-0!
    52'
    MÅÅÅ... Nei! Det er komplett kaos i FKH-feltet etter at de Lanley får slått inn fra kort hold, men bortelaget slipper med skrekken. Det er lekestue på Lerkendal for øyeblikket!
    56'
    Rosenborg 4 - 0 FK Haugesund
    Målgivende: Yann-Erik de Lanlay
    de Lanley snurrer rundt med Stølås og legger like bra inn i feltet. På bakre stolpe kommer Vilhjálmsson stormende til - og nikker inn RBKs fjerde for dagen.
    59'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Pål André Helland
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    60'
    Inn: Mushaga Bakenga
    Ut: Christian Gytkjær
    60'
    Kåre Ingebrigtsen gjør et dobbeltbytte - og inn kommer Bakenga, som gjør comeback i RBK-drakta.
    61'
    Rosenborg er nærmere 5-0 enn Haugesund er redusering på Lerkendal.
    65'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Liban Abdi
    Ut: Nemanja Tubic
    66'
    Inn: Magnus Stamnestrø
    Ut: Mike Jensen
    67'
    Shuaibu setter ballen i mål bak Kwarasey, men det er blåst. Ser riktig ut.
    69'
    Helland header ballen mot Bakenga, men han er en liten skostørrelse unna å skli ballen i mål.
    71'
    Frispark til RBK - og her skal det skytes. Helland gjør seg klar.
    72'
    Helland skyyyyyter - ikke ueffent! Men rett over målet til Bråtveit.
    72'
    Inn: Izuchukwu Anthony
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    72'
    Stamnestrø får skikkelig treff på volleyforsøket sitt, men ballen går rett i blokka.
    75'
    Stamnestrø chipper ballen i bakrom, Bakenga jager og Bråtveit misser. Ballen ender nærmest opp på streken før Haugesund får avverget farligheten. Det er virkelig enveiskjøring på Lerkendal!
    75'
    Rosenborg 5 - 0 FK Haugesund
    Mål: Mushaga Bakenga
    Målgivende: Matthias Vilhjalmsson
    Haugesund-forsvaret tabber seg ut både én og to ganger i forsøket på å klarere corneren, og til slutt får Vilhjálmsson slått hardt inn foran mål og forbi Bråtveit. På kloss hold kan Bakenga styre inn sin comeback-scoring for RBK - 5-0!
    76'
    Abdi forsøker seg for Haugesund, men Kwarasey har stålkontroll.
    81'
    Inn: Erling Myklebust
    Ut: Torbjørn Agdestein
    Myklebust kommer inn for Agdestein.
    82'
    Bakenga forsøker å stusse ballen videre i mål, men ballen treffer oversiden av nettaket.
    85'
    Haugesund-spillerne går først i veien for hverandre, men Stølås får etter hvert fyrt av fra 16 meter. Det er nære på - men ballen stryker utsiden av stangen til Kwarasey.
    87'
    Myklebust vinkes av for offside.
    88'
    Rosenborg 6 - 0 FK Haugesund
    Det første forsøket blokkeres, men nummer to dunker han inn i mål fra skrå vinkel - 6-0!