Velkommen til dagens live-dekning av Toppserie-oppgjøret mellom Trondheims-Ørn og Klepp!
    Gjestene stiller uten sin faste kaptein, Gry Toft Ims, og landslagsspilleren Maria Thorirsdottir. Trondheims-Ørns landslagsspiss, Lisa-Marie Karlseng Utland, er ikke med i hjemmelagets tropp grunnet skaden hun pådro seg mot Avaldsnes.
    Vertene ligger på en syvendeplass før dagens serierunde, men kun ett poeng bak Stabæk og Kolbotn. Stabæk forventes å vinne dagens kamp mot Sandviken på hjemmebane, mens Kolbotn fort kan avgi poeng ettersom de møter tabelltoer Avaldsnes. Klepp er nummer tre, poenget bak nevnte Avaldsnes, og to poeng foran Røa. Sistnevnte er favoritter i dagens kamp hvor de møter Arna-Bjørnar i Bergen. Dagens Toppserie-runde kan altså stokke om på tabellen.
    Kampene mellom Trondheims-Ørn og Klepp har endt med hjemmeseier i de åtte siste oppgjørene; senest da jærbuene slo Ørn 2-0 i vårens duell.
    På trøndersk jord har dagens hjemmelag slått Klepp seks ganger på rad før dagens kamp.
    Lagene går inn i garderoben for å gjøre sine siste forberedelser.
    Da kommer lagene ut på banen.
    Det er Klepp som skal starte med ballen i den første omgangen.
    Der blåser Marte Sørø kampen i gang!
    Klepp prøver umiddelbart en lang ball, men hjemmelaget vinner ballen og tar over.
    Ørn vender fint fra venstre mot høyre, og Sand finner Reiten i midten. Pasningen på ett touch ut mot Olsvik blir imidlertid for upresis.
    Sand bryter Åsland på vei fremover, men pasningen inn mot Adserø brytes av gjestene.
    Clausen slår en god ball mot venstreving Fremo, men Ørn-spilleren får ikke ordentlig kontroll på ballen. Femmeter for Persson og Klepp.
    Clausen bryter foran på et Klepp-innkast, og Ørn verner om ballen.
    Klepps Surdal slår mot Knudsen på høyre, men gjestenes spiller får ikke kontroll på ballen. Næss skjermer til femmeter for Ørn.
    En ball i bakrom når nesten Svines, men Nøstmo er ute og plukker ballen.
    Innkast til Klepp midt på Ørns halvdel når Clausen setter inn en god takling mot Svines.
    Sand gjør en god jobb i duell mot Svines når Ørn-backen skjermer ballen ut til femmeter for Nøstmo.
    Rosenborg får tildelt et hjørnespark
    Guro Reiten
    Hjørnesparket går rett i nettveggen.
    9'
    Adserø prøver å chippe ballen i bakrom mot Olsvik, men gjestene får klarert.
    10'
    Klepp slår langt, og Svines jager ballen. Hole er imidlertid sterk, og holder seg foran Klepp-spissen.
    10'
    Reiten finner Nordvik som slår inn i feltet, og på bakerste stolpe har Adserø løpt seg fri. Innlegget fra Nordvik er presist, men Adserø får ikke ordentlig trykk i avslutningen. Femmeter for Persson.
    12'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 0 Klepp
    Mål: Julie Skjeflo Adserø
    Målgivende: Maria Olsvik
    Nordvik kaster kjapt mot Olsvik, og fra sin kantposisjon slår sistnevnte et godt innlegg. Ballen går over den første duellen, og på bakerste stolpe står Adserø helt alene. Hun tar ned ballen, før hun banker den utagbart i mål!
    13'
    Sand gjør en god jobb når hun stjeler ballen fra Klepps Åsland, før hun vinner et frispark for Trondheims-Ørn.
    16'
    Nordvik er sterk når hun drar av et par Klepp-spillere på midten, før hun finner Fremo. Sistnevnte kombinerer fint med Engen, før hun får muligheten fra tolv meter. Dessverre for Trondhiems-Ørn glir ballen av foten til Fremo, og avslutningen er ufarlig.
    17'
    Innkast til Trondheims-Ørn midt på fjestenes halvdel.
    18'
    Trondheims-Ørn vrir fint mot høyre, før Åsland vinner ballen og et frispark for gjestene.
    18'
    Klepp kommer to mot to, og Svines stikker perfekt til H. Hansen i bakrom. Ørns Nøstmo er kjapt ute, og redder duellen mot Klepp-spissen. Stor sjanse til gjestene der!
    21'
    Clausen forsøker en ball i bakrom, men den triller inn til Persson i gjestenes mål.
    21'
    Hole finner Engen i mellomrommet, og hun slipper ut til Fremo. Ørn-vingen vinner et innkast høyt i banen.
    22'
    Klepp vinner blalen, og Åsland forsøker umiddelbart en lang ball i bakrom mot Svines. Forsøket er imidlertid for langt, og Nøstmo plukker ballen.
    23'
    Åsland vinner et frispark for Klepp ti meter inn på Ørns halvdel.
    24'
    Åsland slår frisparket selv. Nordvik klarerer for Trondheims-Ørn.
    24'
    Klepps venstreback, Ree, slår inn fra høyre, men i feltet er Nøstmo trygg og plukker ned ballen.
    26'
    Nytt frispark til Åsland, kanskje av det billige slaget. Surdal stiller seg opp for å slå.
    27'
    Frisparket er godt slått, og i feltet rager en Klepp-spiller høyest. Nøstmo kontrollerer imidlertid forsøket utenfor lengste stolpe.
    27'
    Gult kort til Klepp
    Lena Soleng Hansen
    Stillingskrig på banen her nå. Ingen av lagene får spillet til å sitte.
    28'
    Så får Klepp til et godt angrep! Det slås inn fra høyre, og i feltet får Knudsen stå alene og avslutte. På volley sender hun ballen mot mål, men Nøstmo redder forsøket.
    32'
    T. Hansen med en presis ball mot Svines i bakrom. Spissen tar ned ballen, men Hole får klarert ballen til innkast.
    34'
    H. Hansen blir spilt opp i mellomrommet for Klepp. På vei fremover får spissen en litt lang touch, og Hole takler ballen vekk.
    35'
    Adserø forsøker et skudd fra hjørnet av sekstenmeteren, men Klepp-forsvaret blokkerer avslutningen.
    36'
    Reiten drar av Knudsen på midten, før hun forsøker seg fra 25 meter. Ballen mister fart i en Klepp-spiller, og Persson kan enkelt fange ballen.
    37'
    Offside på Adserø når Reiten lobber ballen i bakrom.
    38'
    Hole klarerer langt, og Adserø løper opp ballen nede ved hjørneflagget. Sammen med Fremo spiller de seg ut av en trang situasjon, men den siste pasningen mot Engen blir for upresis.
    39'
    Sand og Nordvik spiller vegg, før førstnevnte finner Olsvik på høyre. Det tidlige innlegget fra Ørn-vingen er imidlertid for upresis, og bortelaget overtar.
    40'
    Offside på Klepps Svines når gjestene forsøker seg i bakrom.
    41'
    Hiim vinner ballen i en gunstig posisjon for Klepp, men pasningen ut mot Åsland er upresis. Innlegget blir følgelig enkelt å klarere for Trondheims-Ørn.
    43'
    Trondheims-Ørn triller ballen i forsvarsfireren nå.
    44'
    Det legges til minimum ett minutt.
    45'+1
    Klepp forsøker seg igjennom i midten, men ballen triller ufarlig inn til Nøstmo.
    45'+1
    45'+1
    Lagene går til pause på stillingen 1-0. Trondheims-Ørn åpnet best, og fikk uttellig da Julie Adserø banket ballen utagbart i mål etter tretten minutter. Klepp hevet seg etter hvert, og både Hege Hansen og Maren Knudsen hadde gode muligheter for gjestene. Kristine Nøstmo i Ørn-målet reddet imidlertid begge forsøkene, og Ørn leder dermed halvveis.
    Klepps lagsoppstilling må for øvrig tas med en klype salt, da det er mye som ikke stemmer med den lagoppstillingen Klepp ga undertegnede før kampen, sammenlignet med den oppstillingen dagens gjester mønstret i den første omgangen.
    Da står lagene klare til den andre omgangen.
    45'
    Der er vi i gang!
    46'
    T. Hansen kommer rundt på venstre for Klepp, men innlegget går bak mål. Femmeter for Nøstmo.
    46'
    Reiten spiller på et-touch mot Fremo i bakrom, men ballen blir for lang for venstrevingen.
    47'
    Offside på H. Hansen når hun møter ballen på midten.
    48'
    Clausen slår frisparket langt, Adserø stusser, og Fremo når akkurat ballen nede ved dødlinjen. Innlegget går imidlertid i nettveggen.
    48'
    Rosenborg 2 - 0 Klepp
    Målgivende: Ingrid Syrstad Engen
    Der er det 2-0! Engen er først på en femmeter fra Klepps Persson, og headingen er perfekt mot Adserø i bakrom. Ørn-spissen når ballen rett foran en Persson på vei ut, og lobber ballen over keeperen til 2-0!
    49'
    Næss finner Fremo langs venstre, og pasningen med yttersiden i bakrom er god. Olsvik er først på ballen, men avvinkes for offside.
    52'
    Så er det i den andre enden det avvinkes for offside, i det H. Hansen løper opp en ball i bakrom.
    53'
    Gjestene trykker Trondheims-Ørn tilbake på banen nå. De gule og blå har mer enn nok med å forsvare seg for øyeblikket.
    54'
    Åsland forsøker i bakrom mot Svines, men ballen er for lang. Femmeter for Nøstmo.
    55'
    Næss gjør en god jobb når hun vinner ballen for Ørn i duell med T. Hansen.
    56'
    God mulighet for Trondheims-Ørn! Olsvik slår inn fra høyre, og ballen triller igjennom hele feltet. På bakerste plukker Adserø opp ballen, før hun smeller den i nettveggen.
    56'
    Mål for Klepp!
    Rosenborg 2 - 1 Klepp
    Mål: Hege Hansen
    Hansen reduserer for Klepp! Spissen tar ballen ned på seksten meter, og lobber den over en Nøstmo på halvdistanse. Fortjent utlikning for gjestene.
    57'
    Kjempesjanse for Klepp! Ree prøver seg fra returrommet, men skuddet fungerer som en strålende pasning til T. Hansen. Det lukter offside, men assistentdommeren holder flagget nede. Fra elleve meter setter imidlertid Klepp-spilleren ballen til side for mål.
    62'
    Trondheims-Ørn spiller seg fint ut bakfra, før Nordvik slår tidlig inn. Persson plukker ballen foran Adserø.
    65'
    T. Hansen sender ballen i bakrom for Klepp, men pasningen stemmer ikke overens med løpene. Nøstmo fanger ballen.
    65'
    Clausen mister ballen til H. Hansen. Klepp-spissen spiller videre til Norheim, men Hole rydder opp for Ørn.
    66'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Elen Melhus
    Ut: Maria Olsvik
    Schjølberg gjør hjemmelagets første bytte.
    67'
    Nordvik forsøker å finne Melhus på høyre, men Øfsteng får gitt til innkast.
    68'
    Ørn spiller seg fint ut når Klepp står høyt. Sand finner Melhus på høyre, og vingen slår inn, men ballen havner over dødlinja. Femmeter for Persson.
    69'
    Etter et massivt Klepp-trykk har Trondheims-Ørn spilt seg mer inn i kampen de siste minuttene.
    69'
    Fremo vinner et frispark for Ørn på midten, når Merkesdal er for sent inne.
    70'
    Frisparket går ut til femmeter for Klepp.
    70'
    Nordvik finner Melhus som forsøker seg fra 25 meter. Skuddet er godt, men Persson redder forsøket.
    72'
    Rosenborg 3 - 1 Klepp
    Mål: Hege Nordvik
    For et mål! Engen, som har vunnet flust av dueller på midten, er igjen først på en femmeter fra Persson. Denne gangen er det Nordvik som mottar ballen, og indreløperen legger ballen til rette før hun banker den via tverrliggeren og i mål fra 30 meter!
    72'
    Klepp spiller seg opp langs høyre, og Merkesdal slår inn. I feltet er Clausen ført på ballen, og klarerer for Ørn.
    75'
    Klepp får tildelt et hjørnespark
    Therese Sessy Åsland
    Åsland slår inn, og det heades utenfor fra en av gjestenes spillere.
    76'
    Melhus drar seg fint forbi et par Klepp-spillere langs høyrekanten, men innlegget forsvinner bak mål.
    78'
    Innkast til Klepp ti meter inn på Ørns halvdel nå.
    78'
    Inn: Martine Flakk
    Ut: Svanhild Sand
    Da har Ørn foretatt alle sine bytter.
    78'
    Haugstøyl stjeler ballen fra Klepp-forsvaret, og kommer alene med Persson. Avslutningen har god retning, men Klepp-keeperen varter opp med en benparade og holder liv i håpet om Klepp-poeng!
    81'
    Reiten finner Melhus på høyre kant, vingen drar seg forbi og slår inn. På bakerste plukker Haugstøyl opp ballen, drar av Ree med en skuddfinte, og fyrer av, men Persson redder igjen avslutningen fra Ørn-innbytteren.
    83'
    Det er Trondheims-Ørn som har skapt de største sjansene de siste minuttene. Klepp stanger mot et kompakt Ørn-lag.
    85'
    Adserø chipper mot Melhus i bakrom, men ballen blir for lang og triller ut over dødlinjen.
    86'
    T. Hansen drar ballen mellom beina på Nordvik, før hun prøver seg fra 25 meter. Skuddet går imidlertid utenfor Nøstmos høyre stolpe.
    87'
    Borthen på Klepp-benken signaliserer at han vil ha alle spillerne i angrep.
    89'
    Næss med en viktig inngripen når hun takler en Klepp-spiller i eget felt.
    90'
    'Heia-Ørn' runger fra tribunen på DnB Arena.
    90'
    Åsland forsøker et innlegg fra dypt i banen, men ballen forsvinner ut over dødlinjen.
    90'+1
    Flakk stjeler ballen fra Åsland og fosser fremover. Fra 20 meter prøver hun seg, men Persson redder.
    90'+3
    90'+4
    Det ender med tre poeng til Trondheims-Ørn. Klepp trykket bra på i minuttene før og etter sin redusering, men hjemmelaget holdt unna. Etter at Hege Nordvik banket inn 3-1 var seieren aldri ordentlig truet, og Ørn var nærmere 4-1 enn gjestene var 3-2.
    Med Stabæks overraskende poengtap hjemme mot Sandviken (0-0), og Kolbotns 1-4-tap for Avaldsnes, klatrer Trondheims-Ørn opp til en femteplass på tabellen. Klepp blir passert av Røa, og ligger nå på plassen foran Ørn, med en luke på fem poeng ned til trønderne.