2-1
74'
3-1

Hei og velkommen til kveldens tv-sendte oppgjør mellom Rosenborg og Molde.
    Molde leder etter 18 spilte kamper. Ole Gunnar Solskjærs menn står med 38 poeng etter 12 seire, to uavgjort og fire tap. Tre av Moldes tap har kommet på bortebane. Laget fra Møre og Romsdal har tapt en kamp hjemme på Røkkeløkka. 8. Mai vant RBK 2-0 etter scoringer av Jim Larsen og Rade Prica.
    Rosenborg har fortsatt en del spillere ute med skader. Jon Inge Høiland, Boti Goa, Michael Jamtfall er ute med skader. Daniel Fredheim Holm må stå over etter at han pådro seg rødt kort mot Sogndal i forrige runde. Nysigneringene Mohammed Awal Issah og Borek Dockal er på plass i Trondheim og ser ut til å starte dagens kamp.
    Mikael Dorsin soner karantene for gule kort i kveldens kamp. Alejandro Lago går inn på venstreback.
    Det har vært noen tekniske problemer, men vi skal være tilbake på nett nå. Beklager dette.
    Lustig drar til fra 18 meter etter en pasning fra Henriksen, men skuddet går utenfor.
    0'
    Molde fører ball på RBKs halvdel i øyeblikket.
    7'
    Frispark for RBK på høyrekanten. Fin innleggsposisjon. Winsnes skal slå inn.
    7'
    7'
    Chukwu er nær ved å tråkle seg fri, men blir for alene i boksen og RBK tar over ballen.
    8'
    Ballen blir for høy og innlegget går i hendene på Bugge Pettersen.
    8'
    Prica kriger til seg ballen fra en sløv Forren. Slår til Dockal som finner Svensson inne i boksen. Hans avslutning går via en MFK-spiller og ut til hjørnespark.
    9'
    Rosenborg får tildelt et hjørnespark
    Fredrik Winsnes
    RBK får headet på mål, men forsøket reddes lett av Bugge Pettersen.
    9'
    RBK setter fart. Ballen slås opp mot Henriksen som tar ballen ned på brystet, men MFK-forsvaret rydder unna.
    10'
    Forren legger Prica i bakken i et forsøk på å bryte foran og lager frispark på midtbanen.
    11'
    Frisparket slås inn i feltet. Prica header utenfor.
    11'
    Gatt gjør Wangberg til statist helt nede ved cornerflagget, kommer seg forbi, men presses hardt i neste omgang av Lago slik at Örlund fanger.
    12'
    Dockal drar til ut av ingenting og ballen klinker i oversiden av tverrliggeren og ut. Der var ikke Bugge Pettersen i nærheten av å kunne strekke seg etter kanonen fra nykommeren!
    12'
    Prica drar seg forbi Steen langs dødlinja, avanserer før han legger ut 45 grader til Svensson som kommer i full fart. Han må hive seg frem for å rekke ballen, og får ikke helt dreisen på skuddet. Forren kommer skliende og blokkerer skuddet.
    14'
    Dockal presenterer seg igjen! Får et innkast rett på seg, vender opp med en lekker demping med brystet og drar til i samme bevegelse med høyrebenet. Bugge Pettersen er lynrask og får opp armene og slår den ut igjen.
    16'
    Gult kort til Molde
    Magne Hoset
    Hoseth får gult kort for en felling på midtbanen.
    19'
    Frisparket slås mot Prica som header utenfor.
    22'
    Borek Dockal har hatt en svært god åpning på kampen, mens Issah har vært litt mer nervøs, men heller ikke gjort seg bort.
    23'
    Issah mister ballen på 20 meters hold. Skummelt, men debutantens medspillere får ballen unna.
    24'
    Magnus Wolff Eikrem klinker til fra 20 meter. Langt utenfor.
    25'
    Molde med frispark 15 meter inne på trøndernes halvdel.
    26'
    26'
    Hoseth slår ballen altfor langt. Utspill.
    27'
    Mål for Molde!
    Rosenborg 0 - 1 Molde
    Mål: Magne Hoset
    Chukwu slår inn fra høyre. Wangberg header ut, men Molde får slått inn igjen. Plutselig står Daniel Berg Hesta umarkert med ballen i føttene. Mikael Lustig kaster seg frem og får avverget, men returen havner hos Magne Hoseth som klinker ballen i mål via stanga.
    28'
    Molde scorer altså på sin første sjanse i kampen. Kan vel sies å være litt ufortjent ut ifra spill og sjanser, men sånn er det med fotball. Det handler om å sette sjansene, og det gjorde Molde.
    31'
    Rade Prica kommer på skuddhold. Fyrer av. Bugge Pettersen slår til corner.
    32'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 1 Molde
    Mål: Simen Wangberg
    Målgivende: Mikael Lustig
    Rosenborg utligner etter den andre corneren. Først kommer en corner hvor Jim Larsen header i tverrligger. Forren lager så en ny corner hvor Winsnes slår inn foran mål. TV-bildene viser av Simen Wangberg slår ballen i mål med hendene, så den burde nok ha blitt annulert.
    32'
    To mann blir liggende etter scoringen. Lustig og Vatshaug, men de kommer seg etterhvert opp på beina. TV-bildene viser at det var en soleklar hands på Wangberg i scorings-situasjonen.
    36'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Magnus Wolff Eikrem
    Jim Larsen hæler ballen unna.
    40'
    TV-bildene viser at Wangberg slår ballen i mål med hendene, så målet burde nok blitt annulert.
    42'
    Prica prøver seg på et skudd. Til side for mål.
    42'
    Svensson får en nydelig ball på venstrekanten. Finner Winsnes som slår ballen videre inn i boksen. Klareres til corner.
    43'
    Molde header unna.
    44'
    Mattias Moström
    Sparker bort ballen ved et RBK-frispark.
    44'
    45'+2
    45'
    Kampen er i gang igjen.
    47'
    Gatt kommer seg rundt Lago, men Winsnes er inne og sikrer og hindrer ham i å nå lenger inn i feltet.
    48'
    Magne Hoset
    Larsen klarerer, men ikke lenger enn til 16-meterstreken. Etter litt frem og tilbake får Prica klarert, men Molde beholder ballen.
    48'
    Gatt vender med både Issah og Svensson i ryggen. Issah takler soleklart på ball, mens Svensson tar mann. Dommer gir frispark i farlig innleggsposisjon.
    49'
    Eikrem skyter på direkten på frisparket, men skuddet går høyt over.
    50'
    Wangberg og Chukwu havner i løpeduell og sistnevnte river ned RBK-stopperen. Frispark.
    50'
    Dockal prøver å løfte i bakrom mot Prica, men svensken kom i ballen i møte, og dermed tar Molde over igjen.
    51'
    Dockal skyter fra 20 meter. Prøver å curle den i det lengste hjørnet, men Bugge Pettersen er ute i full strekk og får slått til corner. Herlig redning på et herlig skudd. Hvilken skuddfot denne Dockal har!
    53'
    Klareres.
    53'
    Eikrem er plutselig alene med to RBK-spillere. Drar av førstemann, men stopper i Lustig. Der skulle han skutt før han kom frem til Lustig!
    54'
    Hoseth slår på tvers til Rindarøy som har kommet på løp. Pasningen blir litt for lang og Rindarøy klemmer til på hel volley, men skuddet går langt utenfor.
    56'
    Dockal slår et godt innlegg på første stolpe, men Lustig blir slått av Forren i siste liten.
    56'
    Bugge Pettersen bommer for andre gang i kampen, men slipper med skrekken.
    57'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Morten Moldskred
    Ut: Fredrik Winsnes
    58'
    Slås på lengste til Chukwu som skyter på volley, men bommer grovt. Ballen daler ned til en offsideplassert Eikrem.
    59'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Makhtar Thioune
    Ut: Magne Hoset
    59'
    Thioune bruker for lang tid med ballen og Svensson bryter.
    61'
    Lustig kommer til innlegg fra høyre, men ballen går over alt og alle og til innkast på motsatt side.
    61'
    Stillingskrig ute på Lerkendal i øyeblikket.
    62'
    Gatt utfordrer Wangberg uten sikring og kommer seg lett forbi med et par kjappe retningsforandringer. Legger så inn foran mål, men Larsen får gitt til corner.
    64'
    Bra slått corner, men Cjykwu får ikke styrt den på mål fra god posisjon.
    64'
    Dockal befinner seg i fin skuddposisjon, men velger å forsøke å dra av Eikrem. Det går ikke, og Henriksen plukker opp den løse ballen. Han sklir i det han skyter, og ballen spretter inn til Bugge Pettersen.
    66'
    Rosenborg 2 - 1 Molde
    Lustig banker opp en klarering, og Steen lar ballen sprette bak seg. Prica er lynraskt fremme og slår Bugge Pettersen med nøyaktig tre centimeter i kampen om ballen. Header den inn rett over armene på keeperen som meier ned svensken i samme situasjon. Denne gang er det ikke noen tvil om målet skal være godkjent!
    66'
    Wangberg kommer seg foran sin mann, men ender opp med å stusse ballen bakover i faltet. Den lander rett i beina på Moström, men han rekker ikke annet enn å blåse ballen over mål, helt upresset fra 10 meter.
    68'
    Tas kort til Moström, men ender i RBK-kontring.
    68'
    Henriksen avanserer på kontringen fra Moldes corner, men Simonsen løper opp unggutten og Molde gjenvinner ballen.
    69'
    Eikrem slår inn mot Chukwu som må se seg slått av Lustig i kampen om å nå frem først. Svarer med å hekte svensken og lage frispark.
    71'
    Thioune løper ned Prica og lager frispark midt på egen halvdel.
    71'
    Dockal skyter hardt på direkten på frisparket, men Thioune står i veien og stopper skuddet.
    72'
    Thioune finner Chukwu, men han får en dårlig touch og Larsen sparker unna.
    73'
    Thioune legger nok en gang Prica i bakken, denne gang ved en stempling på vristen. Klart frispark på Moldes halvdel.
    74'
    Rosenborg 3 - 1 Molde
    Og Prica er i form! Dockal slår frisparket perfekt på hodet til Prica som rager omtrent over taket på Lerkendal og header den vakkert ned i nærmeste hjørne! For de som så Community Shield i dag, lignet den pasningen veldig på pasningen frem til Smalling på 2-1. Dockal presenterer seg for Lerkendalpublikummet på best mulige måte idag med assist, tverrliggerskudd og flere gode involveringer.
    74'
    Nytt frispark i samme posisjon som på 3-1 nå.
    76'
    Legger mer trykk i frisparket nå, og Bugge Pettersen får på klønete vis bokset til corner. Lite overbevisende keeperspill.
    77'
    Corneren klareres ut til Issah som slår inn på ny. Han treffer Wangberg som setter frem foten og forsøker å flikke den i mål, men ballen går like til side for den lengste stolpen. Utrolig nære der!
    77'
    Frispark til Molde i god innleggsposisjon.
    79'
    Eikrem slår godt rett på Steen, men han får ikke stusset ballen bakover. Örlund plukker.
    79'
    Simonsen legger Moldskred i bakken og lager frispark nede ved dødlinja.
    79'
    Dockal er nære ved å servere Prica på blankt mål, men Molde får headet unna like foran svensken.
    80'
    Henriksen kommer seg til innlegg fra høyre dødlinje, men ballen går gjennom hele feltet og ut til innkast på motsatt side.
    80'
    Berg Hestad header unna rett foran Larsen.
    82'
    Wangberg får plutselig ballen helt alene med Bugge Pettersen. Wangberg er bokstavelig talt eneste utespiller i boksen. Stopperen er ingen måljeger og brenner til. Bugge Pettersen varter opp med en strålende benparade!
    83'
    Dockal kommer seg løs med ballen i beina og legger inn fra dødlinja. Steen kommer seg først på ballen og holder på å sette den rett i eget mål, men Bugge Pettersen henger akkurat nok igjen med foten til å avverge helt nede ved hans venstre stolpe.
    84'
    Inn: Zlatko Tripic
    Ut: Knut Olav Rindarøy
    84'
    Moldskred får tatt ned ballen med Simonsen i ryggen, men backen kommer tilbake og klarerer til innkast.
    85'
    Inn: Fredrik Midtsjø
    Ut: Jonas Svensson
    En 18-åring byttes med en 17-åring. Det gror godt i Trøndelag nå.
    86'
    Dagens tilskuertall er 17656.
    87'
    Dockal spiller en aldeles nydelig pasning mellom keeper og forsvar og finner Midtsjø som får stå helt mutters alene med keeper på bakre stolpe. Prøver å plassere den i det lengste hjørnet, men Bugge Pettersen har få problemer med å redde skuddet, som ikke er altfor godt.
    89'
    Zlatko Tripic
    Usedvanlig unødvendig og småstygt av Tripic. Lustig spiller unna ballen og Tripic meier ned backen bakfra. Kanskje spranget er for stort fra 3. div med Egersund til Lerkendal?
    89'
    Det er lagt til tre minutter i andre omgang.
    90'+1
    Stopp i spillet idet Issah og Thioune skaller og RBK-debutanten blir liggende og holde seg til hodet. Samtidg blør Thioune kraftig i pannen.
    90'+2
    Begge spillerne geleides av banen og spillet fortsetter.
    90'+3
    Begge spillerne er på banen igjen, Thioune med blå bandasje rundt hodet.
    90'+4
    Prica vinner en duell med Forren og Midtsjø plukker opp andreballen. Han går for gull med en heading fra syv meter, men får ikke nok trøkk, og Bugge Pettersen plukker enkelt.