1-0
2-0
Kovacs (sm)73'
3-0
Supporterfordeling på VG
1 043
480
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Kampen har startet
    0'
    Lilleås Næss kommer til skuddet fra 16 meter etter en god RBK-overgang! Vertene vinner ballen etter frisparket og setter fart langs opp langs høyre side ved Linberg. Innlegget fra Linberg klareres ut til RBK-kapteinen som fyrer av på direkten, men skuddet går rett på keeper.
    37'
    VIF og Tennebø får en god mulighet! Gjestene biter seg fast ute til høyre og ballen svinges inn i feltet, der vinner Tennebø duellen og header på mål, men forsøket går rett på keeper.
    43'
    Löfwenius får en gigantisk mulighet etter en tabbe fra Sørum! Rosenborg har ballen i laget på midten når Sørum spiller ballen rett i beina på Löfwenius som ligger mellom RBK-stopperne. Spissen får et litt langt touch og Christensen kommer ut i forsøk på å avverge situasjonen, det gjør at Löfwenius ikke rekker annet enn å forsøke og tuppe ballen i mål fra distanse. Spissen får dermed ikke nok fart i skuddet, som gjør at Harviken får meid ballen unna før den triller over streken.
    45'
    Pause
    45'+3
    2. omgang
    45'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Karina Sævik
    Ut: Mimmi Löfwenius Veum
    45'
    Andreassen i stolpen fra ti meter! Anna Jøsendal fortsetter å herje ute til venstre og slår et farlig innlegg mot Nautnes dypt inn i VIF-boksen. Innlegget heades unna og lander i beina på Andreassen som banker til på direkten med høyre fot, dessverre for Rosenborg treffer skuddet feil side av stolpen.
    46'
    Jøsendal og Rosenborg nærer seg nå! Nautnes mottar ballen inne i gjestenes sekstenmeter med ryggen mot mål og legger ballen tilbake til Jøsendal på seksten meter.
    53'
    Store Rosenborg-muligheter på Lerkendal nå! Først spilles Linberg fri ute til høyre før hun legger tilbake til kapteinen som skyter på første fra rundt seks meter, men skuddet blokkeres. Returen havner i beina på Linberg som klemmer til på mål fra skrått hold, men forsøket går rett på keeper som står fjellstøtt ved siden av stolpen.
    54'
    Nok en gang nære på for Anna Jøsendal og Rosenborg! Jøsendal får en kjempemulighet etter en veldig god RBK-overgang, hvor Elin Sørum finner kantspilleren høyt i banen med en presis pasning. Jøsendal setter fart rett mot mål og går for skuddet med mot det lengste hjørnet, men ballen sniker så vidt utenfor stolpen.
    60'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Thea Bjelde
    Ut: Olaug Tvedten
    60'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Selma Pettersen
    Ut: Elise Thorsnes
    60'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 0 Vålerenga
    Mål: Emilie Joramo
    Målgivende: Camilla Linberg
    63'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 2 - 0 Vålerenga
    Mål: Sara Hørte
    Målgivende: Anna Langås Jøsendal
    70'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Ronja Arnesen
    Ut: Janni Thomsen
    73'
    Vålerenga scorer selvmål!
    Rosenborg 3 - 0 Vålerenga
    Mål: Michaela Kovacs
    73'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Synne Brønstad
    Ut: Kristine Minde
    74'
    Gult kort til Rosenborg
    Sara Hørte
    78'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Celine Nergård
    Ut: Emilie Nautnes
    82'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Malin Sunde
    Ut: Ylinn Tennebø
    89'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Selma Sol Magnusdottir
    Ut: Elin Sørum
    89'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Cille Nilsen
    Ut: Camilla Linberg
    89'
    Kampen er slutt
    90'+4
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her