I Essen slår Kevin Grund en corner fra høyre.
    Rot-Weiss Essen avanserer forover på Stadion Essen og Marco Kehl-Gomez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Holstein Kiel.
    Kevin Grund (Rot-Weiss Essen) slår en corner fra venstre side på Stadion Essen.
    9'
    Kevin Grund (Rot-Weiss Essen) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Essen.
    10'
    Daniel Heber
    I Essen får Daniel Heber (Rot-Weiss Essen) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    10'
    10'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    14'
    Kan Holstein Kiel utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Jannik Dehm (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Essen.
    18'
    Markus Schmidt signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Rot-Weiss Essen på egen banehalvdel.
    19'
    Alexander Muhling
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) kommer til en målsjanse på Stadion Essen, men klarer ikke å score.
    22'
    23'
    Straffe til Holstein Kiel!
    24'
    Gult kort til Rot-Weiss Essen
    Dennis Grote
    Dommer Markus Schmidt gir Dennis Grote (Rot-Weiss Essen) et gult kort.
    25'
    Dommer Markus Schmidt venter med å sette i gang spillet fordi Finn Porath ligger nede.
    26'
    Holstein Kiel scorer på straffe!
    Rot-Weiss Essen 0 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Alexander Muhling
    Mål! Alexander Muhling gir Holstein Kiel ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    26'
    Finn Porath kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Essen.
    27'
    I Essen slår Jannik Dehm en corner fra høyre.
    28'
    Mål for Holstein Kiel!
    Rot-Weiss Essen 0 - 2 Holstein Kiel
    Mål: Janni Serra
    Målgivende: Fin Bartels
    Mål! Janni Serra øker ledelsen til 0-2. Fin Bartels sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Holstein Kiel angriper i Essen, men blir avblåst for offside.
    30'
    I Essen header Dennis Grote (Rot-Weiss Essen) mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    Markus Schmidt signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    39'
    40'
    43'
    Markus Schmidt tildeler Rot-Weiss Essen en corner. Kevin Grund sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Dennis Grote (Rot-Weiss Essen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    48'
    Frispark Rot-Weiss Essen.
    50'
    Offside! Finn Porath (Holstein Kiel) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    51'
    Rot-Weiss Essen angriper, men Markus Schmidt blåser for offside.
    55'
    56'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Fabian Reese
    Ut: Finn Porath
    Ole Werner (Holstein Kiel) gjør sitt første bytte for dagen. Fabian Reese erstatter Finn Porath.
    58'
    58'
    I Essen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Holstein Kiel angriper, men Fabian Reese vinkes av for offside.
    61'
    Spillerbytte - Rot-Weiss Essen
    Inn: Cedric Harenbrock
    Ut: Kevin Grund
    Bytte for Rot-Weiss Essen. Cedric Harenbrock kommer inn for Kevin Grund på Stadion Essen.
    61'
    Frispark til Rot-Weiss Essen på halvdelen til Holstein Kiel.
    62'
    Oguzhan Kefkir (Rot-Weiss Essen) slår en corner fra venstre side på Stadion Essen.
    64'
    Inn: Marco Komenda
    Ut: Mikkel Kirkeskov
    Mikkel Kirkeskov (Holstein Kiel) erstattes av Marco Komenda.
    68'
    Rot-Weiss Essen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    Inn: Steven Lewerenz
    Ut: Oguzhan Kefkir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rot-Weiss Essen. Inn kommer Steven Lewerenz, mens Oguzhan Kefkir tar plass på benken.
    70'
    Inn: Felix Backszat
    Ut: Jonas Hildebrandt
    Rot-Weiss Essen gjør sitt tredje bytte. Jonas Hildebrandt erstattes av Felix Backszat.
    70'
    Jannik Dehm (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på Stadion Essen.
    77'
    Inn: Marcel Platzek
    Ut: Dennis Grote
    Christian Neidhart gjør dagens fjerde bytte i Essen, når han tar ut Dennis Grote og setter inn Marcel Platzek.
    78'
    Inn: Joshua Endres
    Ut: Isaiah Ahmad Young
    Rot-Weiss Essen bytter ut Isaiah Young med Joshua Endres.
    79'
    Simon Engelmann
    Rot-Weiss Essen angriper, men avslutningen til Simon Engelmann går utenfor.
    79'
    80'
    Joshua Endres
    Rot-Weiss Essen fosser forover og Joshua Endres fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    81'
    Cedric Harenbrock
    Sjanse i Essen! Cedric Harenbrock (Rot-Weiss Essen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    83'
    Felix Backszat
    Rot-Weiss Essen angriper i Essen. Felix Backszat avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    I Essen slår Steven Lewerenz en corner fra venstre.
    86'
    Daniel Heber (Rot-Weiss Essen) kommer til en målsjanse på Stadion Essen, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Rot-Weiss Essen avanserer forover i Essen. Joshua Endres avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Inn: Niklas Hauptmann
    Ut: Alexander Muhling
    Holstein Kiel bytter ut Alexander Muhling med Niklas Hauptmann. Dette er det tredje byttet som Ole Werner gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Joshua Mees
    Ut: Fin Bartels
    Ole Werner gjør dagens fjerde bytte i Essen, når han tar ut Fin Bartels og setter inn Joshua Mees.
    88'
    Sjanse til Rot-Weiss Essen! Cedric Harenbrock er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Rot-Weiss Essen 0 - 3 Holstein Kiel
    Mål: Joshua Mees
    Målgivende: Niklas Hauptmann
    Holstein Kiel går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Joshua Mees. Det er en fin assist fra Niklas Hauptmann.