HJK Helsinki fosser forover og fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    Antonio Reguero (Rovaniemi Palloseura) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rovaniemen keskuskenttä.
    Rovaniemi Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Aapo Heikkila
    Ut: Juho Hyvarinen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rovaniemi Palloseura. Inn kommer Aapo Heikkila, mens Juho Hyvarinen tar plass på benken.
    22'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Rovaniemi Palloseura nær 16-meteren.
    27'
    (Rovaniemi Palloseura) header utenfor.
    28'
    Målsjanse! (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Rovaniemen keskuskenttä.
    30'
    Dommer Ville Nevalainen venter med å sette i gang spillet fordi Simo Roiha ligger nede.
    32'
    Simo Roiha er på beina igjen og fortsetter kampen på Rovaniemen keskuskenttä.
    34'
    Inn: Veka Pyyny
    Ut: Simo Roiha
    Toni Koskela (Rovaniemi Palloseura) tar ut Simo Roiha som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Veka Pyyny.
    34'
    (HJK Helsinki) kommer seg fri på Rovaniemen keskuskenttä, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Frispark for Rovaniemi Palloseura på egen banehalvdel.
    40'
    Ville Nevalainen tildeler Rovaniemi Palloseura en corner. sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    43'
    Lucas Lingman (Rovaniemi Palloseura) slår en corner fra høyre side på Rovaniemen keskuskenttä.
    45'
    (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Rovaniemen keskuskenttä, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Sjanse i Rovaniemi! (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Rovaniemi Palloseura.
    50'
    Ville Nevalainen tildeler HJK Helsinki en corner. sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Mål for HJK Helsinki!
    Rovaniemen Palloseura 0 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Klauss
    Målgivende: Juha Pirinen
    Mål! Klauss (HJK Helsinki) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Rovaniemen keskuskenttä. Flott spill fra Juha Pirinen før målet.
    52'
    Frispark Rovaniemi Palloseura.
    57'
    59'
    61'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Rovaniemi Palloseura på egen banehalvdel.
    62'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Roni Peiponen
    Ut: Rafinha
    Mika Lehkosuo (HJK Helsinki) gjør sitt første bytte for dagen. Roni Peiponen erstatter Rafinha.
    62'
    Moshtagh Yaghoubi (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Rovaniemen keskuskenttä.
    65'
    En av Rovaniemi Palloseuras spillere blir avblåst for offside.
    68'
    I Rovaniemi har et frispark blitt tildelt HJK Helsinkiet.
    69'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Rovaniemi Palloseura.
    70'
    Lucas Lingman
    Sjanse! Rovaniemi Palloseura avanserer forover, men Lucas Lingman avslutter utenfor.