Dommeren blåser i gang dagens kamp i Rovaniemi.
    HJK Helsinki angriper i Rovaniemi. Lucas Lingman fyrer av et skudd som går utenfor.
    Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) kommer seg fri på Rovaniemen Keskuskenttä, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Eetu Vertainen
    HJK Helsinki angriper i Rovaniemi. Eetu Vertainen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Rovaniemen Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Rovaniemen Palloseura.
    13'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Tim Vayrynen
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Tim Vayrynen avslutter utenfor.
    17'
    Frispark for Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    17'
    Rovaniemen Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Rovaniemi slår David Browne en corner fra venstre.
    22'
    HJK Helsinki angriper på Rovaniemen Keskuskenttä, men Eetu Vertainen header utenfor.
    22'
    Frispark Rovaniemen Palloseura.
    25'
    Obed Malolo (Rovaniemen Palloseura) slår en corner fra høyre side på Rovaniemen Keskuskenttä.
    26'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    29'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Rovaniemen Keskuskenttä.
    31'
    34'
    34'
    HJK Helsinki fosser fremover, men Joni Hyytia blåser for offside på Rovaniemen Keskuskenttä.
    36'
    37'
    Yanga Balison
    Sjanse i Rovaniemi! David Browne (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    39'
    41'
    42'
    HJK Helsinki angriper. Tim Vayrynen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    43'
    44'
    HJK Helsinki angriper og Tim Vayrynen får avsluttet. Headingen treffer ikke Rovaniemen Palloseura-målet.
    48'
    Frisparket tildelt Rovaniemen Palloseura er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    49'
    Obed Malolo
    Obed Malolo (Rovaniemen Palloseura) avanserer forover på Rovaniemen Keskuskenttä. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    I Rovaniemi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Gult kort til Rovaniemen Palloseura
    Simo Majander
    Dommeren gir Simo Majander (Rovaniemen Palloseura) et gult kort.
    50'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. David Browne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    53'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Rovaniemen Keskuskenttä.
    55'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Nikolai Alho
    Ut: Henri Toivomaki
    Toni Koskela gjør dagens første bytte i Rovaniemi, når han tar ut Henri Toivomaki og setter inn Nikolai Alho.
    59'
    Inn: Roope Riski
    Ut: Eetu Vertainen
    HJK Helsinki bytter ut Eetu Vertainen med Roope Riski.
    59'
    60'
    Riku Riski
    HJK Helsinki avanserer forover i Rovaniemi. Riku Riski avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Veka Pyyny
    Ut: Sampo Ala
    Vesa Tauriainen (Rovaniemen Palloseura) gjør sitt første bytte for dagen. Veka Pyyny erstatter Sampo Ala.
    63'
    David Browne (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Rovaniemen Keskuskenttä.
    64'
    66'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    72'
    David Browne (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Rovaniemen Keskuskenttä.
    74'
    Inn: Daniel O'Shaughnessy
    Ut: Luis Murillo
    HJK Helsinki bytter ut Luis Murillo med Daniel O'Shaughnessy. Dette er det tredje byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Bubacar Djalo
    Bytte for HJK Helsinki. Pyry Petteri Hannola kommer inn for Bubacar Djalo på Rovaniemen Keskuskenttä.
    74'
    I Rovaniemi slår Lucas Lingman en corner fra høyre.
    74'
    Ivan Ostojic
    HJK Helsinki angriper på Rovaniemen Keskuskenttä. Ivan Ostojic header utenfor.
    74'
    Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Rovaniemen Keskuskenttä, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Atomu
    Ut: Yanga Balison
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt femte bytte for dagen. Atomu Tanaka erstatter David Browne.
    79'
    79'
    Joni Hyytia tildeler Rovaniemen Palloseura en corner. Eetu Muinonen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Atomu Tanaka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Tim Vayrynen (HJK Helsinki) header utenfor.
    83'
    84'
    85'
    86'
    Målsjanse på Rovaniemen Keskuskenttä! Tim Vayrynen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.