Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Bosuilstadion, men avslutningen går utenfor.
    1'
    Skudd på mål, Royal Antwerp FC
    Koji Miyoshi
    Sjanse i Antwerpen! Koji Miyoshi (Royal Antwerp FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Målsjanse på Bosuilstadion! Koji Miyoshi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    5'
    OH Leuven får tildelt et hjørnespark
    Xavier Mercier
    I Antwerpen slår Xavier Mercier en corner fra høyre.
    5'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    9'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    10'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Royal Antwerp FC.
    11'
    Wesli De Cremer tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Mathieu Maertens
    Oud-Heverlee Leuven angriper og Mathieu Maertens får avsluttet. Headingen treffer ikke Royal Antwerp FC-målet.
    13'
    Skudd på mål, OH Leuven
    Mousa Al-Taamari
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Antwerpen. Mousa Al-Taamari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    14'
    Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men klarer ikke å score.
    15'
    Royal Antwerp FC får tildelt et hjørnespark
    I Antwerpen slår Koji Miyoshi en corner fra høyre.
    18'
    Skudd utenfor mål, Royal Antwerp FC
    Michael Frey
    Michael Frey (Royal Antwerp FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    19'
    21'
    Kristiyan Malinov
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Kristiyan Malinov avslutter utenfor.
    21'
    Royal Antwerp FC får tildelt et frispark
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    24'
    Viktor Fischer
    Royal Antwerp FC angriper, men avslutningen til Viktor Fischer går utenfor.
    24'
    Radja Nainggolan
    Målsjanse! Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    27'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    OH Leuven blir avblåst for offside
    Offside! Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    31'
    Dommer Wesli De Cremer venter med å sette i gang spillet fordi Sam Vines ligger nede.
    32'
    Sam Vines er tilbake i kampen igjen.
    36'
    OH Leuven scorer selvmål!
    Royal Antwerp FC 1 - 0 OH Leuven
    Mål: Mathieu Maertens
    Mål! Royal Antwerp FC tar ledelsen 1-0 ved Mathieu Maertens.
    38'
    40'
    I Antwerpen slår Xavier Mercier en corner fra venstre.
    41'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) avanserer forover på Bosuilstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) avanserer forover på Bosuilstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Wesli De Cremer tildeler Royal Antwerp FC en corner. Viktor Fischer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    45'+1
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Royal Antwerp FC...
    45'+1
    Royal Antwerp FC scorer på straffe!
    Royal Antwerp FC 2 - 0 OH Leuven
    Mål: Michael Frey
    Mål! Michael Frey scorer på straffe. Royal Antwerp FCs ledelse øker dermed til 2-0.
    45'+2
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Birger Verstraete
    Ut: Alhassan Yusuf
    Royal Antwerp FC bytter ut Alhassan Yusuf med Birger Verstraete.
    47'
    Gult kort til OH Leuven
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    48'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Målsjanse! Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    51'
    Wesli De Cremer tildeler Royal Antwerp FC en corner. Koji Miyoshi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Sam Vines
    Dommeren gir Sam Vines (Royal Antwerp FC) et gult kort.
    54'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Siebe Schrijvers
    Ut: Mathieu Maertens
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Siebe Schrijvers kommer inn for Mathieu Maertens på Bosuilstadion.
    54'
    Mål for OH Leuven!
    Royal Antwerp FC 2 - 1 OH Leuven
    Mål: Cenk Ozkacar
    Målgivende: Xavier Mercier
    Cenk Ozkacar holder Oud-Heverlee Leuven inne i matchen ved a heade inn 2-1. Xavier Mercier sto for den målgivende pasningen.
    55'
    56'
    56'
    I Antwerpen slår Viktor Fischer en corner fra venstre.
    56'
    Royal Antwerp FC avanserer forover på Bosuilstadion og Michael Frey kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Oud-Heverlee Leuven.
    57'
    57'
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Michael Frey
    Michael Frey (Royal Antwerp FC) erstattes av Johannes Eggestein.
    60'
    Inn: Aurelio Buta
    Ut: Jelle Bataille
    Royal Antwerp FC gjør sitt tredje bytte. Jelle Bataille erstattes av Aurelio Buta.
    60'
    Inn: Michel-Ange Balikwisha
    Ut: Koji Miyoshi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Antwerp FC. Inn kommer Michel-Ange Balikwisha, mens Koji Miyoshi tar plass på benken.
    60'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    61'
    62'
    Royal Antwerp FC blir avblåst for offside
    Johannes Eggestein
    Royal Antwerp FC fosser fremover, men Johannes Eggestein går rett i offsidefella.
    63'
    64'
    Michel-Ange Balikwisha
    Michel-Ange Balikwisha (Royal Antwerp FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Pierre-Yves Ngawa
    Pierre-Yves Ngawa (Oud-Heverlee Leuven) pådrar seg et gult kort.
    69'
    69'
    70'
    Royal Antwerp FC avanserer forover i Antwerpen. Viktor Fischer avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Aurelio Buta
    Aurelio Buta (Royal Antwerp FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    72'
    Offside! Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) er alene igjennom, men dommer Wesli De Cremer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    72'
    Spillet på Bosuilstadion er stoppet midlertidig fordi Mousa Al-Taamari ligger nede.
    73'
    74'
    Inn: Levan Shengelia
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Levan Shengelia (Oud-Heverlee Leuven) erstatter Mousa Al-Taamari som ser ut til å måtte forlate Bosuilstadion med en skade.
    74'
    76'
    Royal Antwerp FC 2 - 2 OH Leuven
    Mål: Levan Shengelia
    Mål! bortelag utligner ved Levan Shengelia. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Xavier Mercier.
    76'
    Det blir farlig! Frispark for Royal Antwerp FC er nær straffområde.
    78'
    Birger Verstraete
    Royal Antwerp FC angriper, men avslutningen til Birger Verstraete går utenfor.
    78'
    Inn: Manuel Benson
    Ut: Radja Nainggolan
    Brian Priske gjør dagens femte bytte i Antwerpen, når han tar ut Radja Nainggolan og setter inn Manuel Benson.
    79'
    Kristiyan Malinov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Kristiyan Malinov som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    82'
    83'
    Pieter Gerkens
    Sjanse! Royal Antwerp FC avanserer forover, men Pieter Gerkens avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Mandela Keita
    Ut: Kristiyan Malinov
    Kristiyan Malinov, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Mandela Keita kommer inn for Oud-Heverlee Leuven.
    86'
    86'
    Cenk Ozkacar (Oud-Heverlee Leuven) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bosuilstadion.
    87'
    Cenk Ozkacar er tilbake på banen igjen.
    89'
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen. Johannes Eggestein avslutter på mål, men greier ikke å score.
    89'
    89'
    Sjanse i Antwerpen! Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Dommer Wesli De Cremer gir Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) et gult kort.
    90'+4
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+4
    Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+5
    Johannes Eggestein (Royal Antwerp FC) prøver å heade ballen i mål på Bosuilstadion, men mislykkes.